برای اونائیکه می خوان دوباره بازی کنند یا هنوز بازی نکردند و مشکلی مثل مشکل من دارند...برای حلش باید بازی را از حالت تمام صفحه خارج کنید یعنی تیک Full Screen را بردارید.
برای اونائیکه می خوان دوباره بازی کنند یا هنوز بازی نکردند و مشکلی مثل مشکل من دارند...برای حلش باید بازی را از حالت تمام صفحه خارج کنید یعنی تیک Full Screen را بردارید.
دوستان تو مراحا آخر بازی یه جا تو اداره پلیس وارد یه راه پله میشیم که یه گاز زرد رنگ میندازن تو ( اگر زود خارج نشی میمیره ) من وارد اون دریچه هواکش میشم بازی همونجا کرش میکنه و فریز میشه مال چیه ؟
این بازی عجب سر درازی داره !!!!!!! هی میگم دیگه تمومه ولی نه ! یه اتفاق دیگه یه خاطره دیگر یه جریان دیگه بازی همین طور کش داده میشه !![]()
به نظر من تازه بازی کوتاه بود. نسبت به مکس پین های قبلی بله ولی کلا بعد از 9 سال ای کاش باز هم طولانی تر بود.
همین الان داشتم یه حساب و کتاب سرانگشتی می کردم دیدم که اگه هیچ IP جدیدی برای راکستار در نظر نگیریم ، سال بعد می خواد GTA بیاد، احتمالا یعدش هم سال به سال بازی های L.A Noir و Red Dead Redemption که با این حساب برای اومدن مکس پین 4 احتمالی باید حداقل 4 سال دیگه صبر کنیم که ...![]()
اگه میخواد یه چیزی مثل این بشه اصلا نسازن بهتره .. لااقل اسم مکس پین بمونه ..
خوب من بازی رو ایکس باکس دارم انجام میدم اصلاً به دلم ننشست
بکش و برو جلو درسته شماره های 1 و 2 هم تقریباً همین سبک بودن اما این یکی دیگه خیلی خطی شده
گرافیکش هم که ضعیف ضعیفه
به قول دوستان فقط اسم مکس پین باقی مونده
راستی نمی دونم چرا وقتی این بازی رو انجام میدم یاد مافیا می افتم خیلی شبیه مافیا 2 هستا گرافیک بازی محیط بازی
سلام
نسخه بلک باکس 4 تا با نسخه 7 تا دی وی دی فرقش چیه؟
سلام
زبان های غیر از انگلیسی حذف شدن ، نصب آسون شده ، کیفیت میان پرده ها به 720*1280 کاهش پیدا کرده
دوستان مکس پین 2 رو من بازی نکردم
خیلی قدیمیه ظاهرا
اگه پیداش کردم بگیرمش؟ارزش داره؟
حالا اون کیفیتش خوبه انگار؟ 7 تا دی وی دی رو بگیریم یا 4 تا؟
دان کن خوبه.
اگه Full HD بازی می کنی نسخه کاملو بگیر
اگه نه که همون بلک باکس خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)