تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 163 از 461 اولاول ... 63113153159160161162163164165166167173213263 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,621 به 1,630 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام .
    منم یه مدت طولانی بازی کردم . باید بگم معرکه اس . اما ... اما دفاع بازی اعصاب برای من نمیزاره . خیلی دفاع سخت شده . تیم هایی مثل بارسا براحتی تو درجه professional میان و قدم میزنن تو محوطه من و گل ! من 11 رو legendary بازی میکردم و بارسا رو راحت لوله میکردم همیشه !!! اما حالا رو professional هم میبازم ! اگه یه بازی هم حال داشته باشم و از دل و جون دفاع کنم ، بعد از چند دقیقه انگشتام درد میگیره ! خلاصه که خیلی سخت شده .
    گرافیکش خیلی بهتر شده خصوصا مو ها . گیم پلی هم که عالی . درضمن وقتی سیستم فیرپلی که وقتی بازیکن حریف مصدوم میشه ، توپ رو برمیگردونه به من رو دیدم ، به وجد اومدم ...

پ.ن: یه باگ جالب تو career mode دیدم : یه بازیکن رو بزارید برا فروش ، بعد کنسل کنید . مینویسه Purchased this season !!!!
    Last edited by hosiyar; 04-10-2011 at 09:37.

2. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یه بازیکن آسیب دید داور یکم صبر کرد بعد بازی رو متوقف کرد تا اون رو بیرون ببرند.

تا اینجاش مشکلی نداره ولی خب زمانی که بازی رو نگه داشت توپ 3 4 متری دروازه من بود!!! داور توپ رو آورد همون جا .... من دیگه داشتم سکته میکردم توپ رو پرت کرد تویه هوا مهاجم حریف زود تر توپ رو گرفت. :-j

ولی پاس داد به بازیکن من .یه نفس راحت کشیدم.:d

خیلی باگ ناجوریه! برای خودم این موقعیت پیش می اومد بدون اینکه لحظه ای فکر کنم توپ رو به طرف دروازه شوت میکردم.گور بابا بازی جوانمردانه.:-j

نباید وقتی توپ نزدیکه دروازه و تویه منطقه خطره بازی رو نگه داره.
    نه داداش من اینو امتحان کردم داور توپ رو داد به من اومدم بازی کنم حال کامپیوتر بگیرم دیدم خود بازیکن توپ شوت کرد به حریف داد

4. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بازی خلی سخت شده حتی با تغییر دفاع به حالت قبل و حتی روی world class خیلی سخت میشه برنده بازی بود
    هوش مصنوعی بازی به شدت بالا رفته پاسهای تو به عمق سخت میشه داد جاهای نفوذ رو دفاع خوب میبنده
    cpu در موقعیت سانتر هم سانتر نمی کنه بیشتر توپ را از روی زمین میاره تو محوطه 18
    برخی بازیکنان همون وظایفی که در واقعیت دارن را اینجا هم انجام میدن مثل رونی که اکثر اوقات برمیگرده عقب برای توپگیری و پخش توپ
    اما ایمیل ها را دقیق بخونید مخصوصاً هنگام خرید و فروش تا مثل من الکی یه بازیکن توپتون نپره که هنوز هم نفهمیدم چی شد!!!

6. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alihashtaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان ببخشید این سؤالو میکنم چون هنوز بازیو نگرفتم
    این بازی گزارش عربی داره ؟؟؟
    چون تو اینترنت خوندم گزارش عصام شوالی و رؤوف خلیف داره

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بالاخره منم موفق شدم بازی کنم
    رو درجه world class بازی میکنم.چقدر بازی سختیش شیرینه!! خیلی حال کردم. دفاع حریف چه یارگیری میکنه.اصلا نمیشه پاس پشت دفاع و پاس تو عمق زیاد داد.تا دم محوطه جریمه راحت میشه رفت ولی بعدش باید خودکشی کنی. فعلا اینجوری که میبینم برای گل زدن بیشتر باید از کنار حرکت کرد.
    با یه چیزی که شدید حال کردم جو ورزشگاه بود. رئال برداشته بودم و حریفمم اینتر بود. 2-0 عقب افتادم ولی خودمو کشتم آخر نیمه اول بازی رو که 2-2 کردم،ورزشگاه به معنای واقعی کلمه منفجر شد،کفم برید انصافا. هرچند بازی رو آخر 4-3 باختم
    با بارساش هم خیلی خوب میشه از کنارا فرار کرد ولی به نظرم مسی تو بازی قدش بلندتر از چیزیه که واقعا هست!!

9. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    یکی میشه توضیح بده در فیفا این افسانه شدن یعنی همون کنترل و ساخت یه بازیکن کجاش قرار داره خیلی گشتم پیدا نکردم؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یکی میشه توضیح بده در فیفا این افسانه شدن یعنی همون کنترل و ساخت یه بازیکن کجاش قرار داره خیلی گشتم پیدا نکردم؟
    Virtual Pro

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واقعا غول نقل و انتقالات من سیتی هست.
    با دورتمند بازی میکردم.hummles دفاع نسبتا قوی هست.من سیتی برای خرید بازیکنم پیشنهاد داد ندادم.بعد چند بار اصرار من سیتی بالاخره Hummles رو 52 میلیون فروختم

14. 4 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashk1377's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اون وقت کجاست این virtual pro ؟

16. این کاربر از ashk1377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من هر وقت توپ از دست میدم اینگار طلا از دست دادم چون خیلی سخته دوباره توپ بگیری ! تیم دسته 2 انگلیس مقابل من (چلسی) سوپر تیکی تاکا بازی میکنه به خدا ! به خدا چنین حفظ توپی رو تو واقعیت فقط بارسا بلده انجام بده نه منچستر بلده نه چلسی ! چنین پا به توپی رو هم افرادی مثل ژاوی و اشنایدر بلدن نه بازیکن دسته 2 انگلیس !

18. 3 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •