علی جان
این برنامه Social Club v1.0.9.5 Setup تو گوگل سرچ کن دانلود کن نصب کن
۸۰% مشکل حل میشه
اگه مشکل حل نشد این کرک بریز تو گیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان
این برنامه Social Club v1.0.9.5 Setup تو گوگل سرچ کن دانلود کن نصب کن
۸۰% مشکل حل میشه
اگه مشکل حل نشد این کرک بریز تو گیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم این گیمه یا فیلم!! 5 دقیقه باید بشینی نیگا کنی حتی نمیشه از گیم بیای بیرون .. واقعا موندم دلیل این کارشون چیه شرکت پدر مادر داری هم هست نمیشه گفت بلد نیستن .. راکستار چرا اینقد گند زده نمیدونم
دموها skip نمیشه..دلیلش اینه که به حرفه ترین و زیرکانه ترین شکل ممکن LOADING بازی رو در دموهای بازی گنجاندن..من نمیدونم این گیمه یا فیلم!! 5 دقیقه باید بشینی نیگا کنی حتی نمیشه از گیم بیای بیرون .. واقعا موندم دلیل این کارشون چیه شرکت پدر مادر داری هم هست نمیشه گفت بلد نیستن .. راکستار چرا اینقد گند زده نمیدونم
اگه دقت کنی از اول تا پایان هر chapter حتی یک ثانیه هم شما منتظر loading نمی مونی.
تمام لذت مکس پیس به همون دمو های بازی هست که داستان رو شرح میده .خود مکس هم به عنوان راوی بین دموها صحبت میکنه.نمیدونم چه دلیلی داره بخوای skip بکنی
اولا بگم که من معمولا یه مقدار از دمو ها که میرفت میتونستم ردش کنم چون لودینگ تموم میشد.من نمیدونم این گیمه یا فیلم!! 5 دقیقه باید بشینی نیگا کنی حتی نمیشه از گیم بیای بیرون .. واقعا موندم دلیل این کارشون چیه شرکت پدر مادر داری هم هست نمیشه گفت بلد نیستن .. راکستار چرا اینقد گند زده نمیدونم
دوما راکستار مثلا حرفه ای بازی در آورده و لودینگ و برداشته بجاش فیلم گذاشته ولی در اصل فقط کارو خرابتر کرده. حداقل لودینگ وقتی بدون دمو باشه زود تموم میشه ولی ماشاا... مکس پین باید بشینی دو ساعت فیلم ببینی. وای بحال زمانی که فیلمش صحنه هم داشته باشه! یکیم بیاد تو اتاق!!!![]()
به دلیل اینکه بی خود هستن. اصئلا مکس پین بود و دموهاش ولی این شبه مکس پین خیلی مذخرف شده... اه اه حالم بهم خورد... یه بازی با گرافیک عالی ولی داستان و روند بازی بسیار بی خود.. خیلی آماتور
میشه با حذف فایلهای مربوط به فیلم از پوشه Movie از دست این فیلم ها خلاص شد واقعا اعصاب برام نذاشته![]()
بازی قشنگی هست مخصوصا اونجایی که لباس مکس کم کم با عرق بدنش خیس میشه ... یا اونجا که دشمنا چراغ قوه رو میگیرن طرف مکس, دیگه دشمنو نمیشه درستو حسابی دید ... خیلی قشنگه
تنها مشکل بزرگش همین اسپلیت کردن فیلم (مس سریال ۲۴) + طولانی بودن فیلماش هست که اسکیپ نمیشه![]()
Last edited by nois3; 23-08-2012 at 23:12.
نه یک ثانیه منتظر دمو نمیمونیم 5 دیقه باید فیلم تکراری ببینیم
کدوم حرفه ای ترین شکل !!! زیرکانه!!! شوخی میکنی !!!! انگار مکس پین ابتکار به خرج داده و کاری کرده .. یعنی هیچ کس به ذهنش نرسیده وسط دمو لودینگ کنه؟ نه جانم رسیده ولی دیده خیلی دردسر داره و اینطوری که مکس پین اجرا کرده قوز بالا قوزه به همون لودینگ معمولی رضایت داده
مثلا خواسته لودینگ نداشته باشه به آماتوزترین و بدترین حالت لودینگو حذف کرده و رو اعصاب ما رژه رفته
یعنی چی چه دلیلی داره بخوام حذف کنم!! بهترین دلیلش اینه که دلم نمیخواد ببینم .. یه دلیل دیگه ش اینه که وقتی کسی برای 2 ومین بار یا بیشتر بخواد بازی کنه دیگه لذتی نداره .. اصلا شاید یکی خواست وسط دمو سیستمو خاموش کنه یا از بازی بیاد بیرون این آقایون زیرک و حرفه ای فکرشون به اینجا قد نداده؟ .. مکس پین برا شما اسطوره س چه دلیلی داره همه مثل شما فک کنن؟ برای من فقط یه بازی بسیار خوبه(البته نسخه های قبلی)
دمو ها حالا خیلی خوبن یه بار میبینی تموم میشه بد تر از دمو ها اون چند ثانیه هایی ان که بعد از لودینگ میاد (مثلا مکس تا بره کاور بگیره) رو درجه سختی old school بازی کنی. بعضی جاها زود زود جان به جان آفرین تسلیم میکنی و هی اون صحنه ها میاد. انقدر تکرار میشن ادم کچل میشه
خیلی بی حوصله کار کرده اونهمه تاخیر و فاصله بیت 2 نسخه ، آخرشم این .. حالا گرافیکش خوبه آدم دلش به یه چی خوشه والا باید میرفتن کشکشونو میسابیدن
بعضی دمو ها لودینگ نداره بزنی رد میشه ولی بعضیا باید تا آخر دمو منتظر باشی .. تازه اصلا لود نمیکنه که سیستم من تو لودینگ انگار نه انگار که داره یه کار سنگین انجام میده هر چند ثانیه یه بار یه تکونی به خودش میده و بقیه اوقات خوابهاولا بگم که من معمولا یه مقدار از دمو ها که میرفت میتونستم ردش کنم چون لودینگ تموم میشد.
کاملا غیر اصولی کار کردن ..
راک استار خر است![]()
Last edited by afceaglee2013; 24-08-2012 at 05:36.
تو دمو ها معمولا وقتی اینتر بزنی مینویسه Still loading ولی من معمولا مقداری از فیلمو که نشون میداد دیگه میتونستم ردش کنم...بعضی دمو ها لودینگ نداره بزنی رد میشه ولی بعضیا باید تا آخر دمو منتظر باشی .. تازه اصلا لود نمیکنه که سیستم من تو لودینگ انگار نه انگار که داره یه کار سنگین انجام میده هر چند ثانیه یه بار یه تکونی به خودش میده و بقیه اوقات خوابه
کاملا غیر اصولی کار کردن ..
راک استار خر است![]()
![]()
این Loading ها واقعا اعصاب منم خورد کردن
ولی گیم پلی فوق العادس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)