شباهت های محیط بازی با واقعیت :
شباهت های محیط بازی با واقعیت :
اگه بری تو قسمتی که سلاح های بازی رو توضیح داده (مدال و ...) میبینی کلی اسلحه هست. من اصولا چون از بازی زیاد خوشم نیومد چند مرحله بازی کردم بعدش ولش کردم ولی اونجا همه ی اینایی که گفتی به علاوه یه تعداد دیگه هم هست.
شما چطور مکس پین بازی هستی که مونا شخصیت دوم بازی رو اسمشم حتی یادت نمیاد. اینایی که گفتی یه جاهاییش درسته. مثلا اون قسمتی که مونا مکس رو تو ساختمان نیمه کاره پوشش می ده و یا اون کارخانه قصابی گوشت ولی گیم پلی بازی اصلا اون چیزی نیست که می گی. فکر کنم دو تا بازی و قاطی کردی رفیق. ما که دوران کودکی و نوجوانیمونو با مکس پین شب به صبح و صبح به شب می کردیم این چیزا یادمون نمیاد که جنازه برداره و قایم کنه و یا اینکه بری تودید دوربین و ببازی. شاید منظورت اون تله های لیزری بود که اگه میخوردی بهشون می ترکید و می باختی. خلاصه یه مقدار فکر کنم قاط زدی... در هر حال نظر من که یک دوران از زندگیمو روی مکس پین 1 و2 گذاشتم اینه که مکس پین 3 آشغالی بیش نیست. واقعا چرته. ارزش بازی کردن نداره
دوست من اینا شباهت نیست که !
تو آمریکا کلا" همچیشون کپی همه!
هم کلوپاشون هم کاسینو هاشون و قبرستوناشونو و ....
درسته عزیزم
شبیه به هم هستند اما خب این عکس ها چیزی بودند که خود راکستار منتشر کرده و من این جا گذاشتم.
اقا این همون اول بازی میگه اینتر و بزن بعد میزنه لوداینگ تموم هم نمیشه ؟
چی کار کنم ؟
منم این بازی رو دیروز گرفتم نصب کردم
۲۰ دقیقه بازی کردم بعد که میخواستم اینترنت بیام کسپر آنتی ویروس ۲۰۱۰ رو روشن کردم ۲تا ویروس از بازی گرفت+ شروع کرد به اسکن درایو C ...
خلاصه هر برنامه ای که پسوند exe داشت رو پاک کرد یا ناقصش کرد + خودشو هم پاک کرد
سرتونو درد اوردم
میشه ۱ کرک سالم بدون ویروس + آپدیت لازم رو برام بذارید؟
ممنون![]()
عوض اینکه روز به روز آزادی بیشتر بشه تو بازی برعکس محدود میکنن
کلا میان پرده ها رو اعصابن نمیشه کنسل کردما همون منوی لود قدیمی رو میخوایم کیو باید ببینیم ..
4 ساعت میان پرده س وسطش یکی بخواد از بازی بیاد بیرون چه خاکی باید بریزه تو سر راک استار؟؟
فقط باید مخقی بشی و و بپری .. حرکت ها(حرکت به اطراف خود مکس نه نوع حرکت) واقعا مزخرفه نمیدونم این راک استار چه غلطی میکنه تو گیماش که حرکت کاراکترا رو اعصابه
نارنجک کجاس؟ من که ندیدم .. کی میگه نارنجک داره تو تک نفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟ هااا ..
درست و حسابی نمیدوئه .. سینه خیز نمیتونه بره .. نمیتونه بپره ولی کل پلیسا و ولگردا و یگان ویژه رو تارو مار میکنه ..
چپ و راست کردن نشانه هم حکایتیه واس خودش بعضی وقتا بعد از این که از کاور خارج میشی عوض میشه آدم به ... میره
زدم تو سر طرف خون داره فواره میزنه نمرده که هیچ سر پا هم هست اینم به کنار داره ما رو لت پار میکنه
وسط درگیری وقتی میخواد از زمین بلند بشه انقدر آروم بلند میشه انگار داره از خواب پا میشه. یا مثلا پشت کاور رو زمین ولو شده میخوای کاور بگیری اول می ایسته بعد کاور میگیره
این چیزا بعیده از مکس پین .. تو روحت راکستار به گند کشیدی مکس پینو
گیم 2 ثانیه دست منه 2 ثانیه میان پرده باز 2 ثانیه دست منه 2 ثانیه میان پرده، کشتن با این میان پرده ها .. قشنگ مشخص نکردن کجا گیم دست آدمه کجا رو اعصاب ..
ها یه چیز دیگه مکس شنا بلد نیستخاک بر سرت راکستار خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـاک
راکستار برا گیم پلی اصلا زور نزده
ولی گرافیکش خوبه کی میگه خوب نیست .. من که با 1280 بازی کردم خیلی هم جالب بود مثلا کدوم بازی گرافیکش بهتر از اینه؟ مخصوصا آب رو خیـــــلی خوب کار کردن
البته این دومین باره دارم بازی میکنمکلا بازی خوبیه ولی بعضی جاهاش واقعا اعصاب خورد کنه................ اگه راکستار اینجا بود خفه ش میکردم
Last edited by afceaglee2013; 23-08-2012 at 04:13.
سلام
این مرحله گیر کردم
اوایلش دو نفرو پشت سر مکس سوار ماشین می کنن و میرن بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته.مکس رو به سمت راست که می برم دوربین هیچ تغییری نمی کنه و مکس توی تصویر دیده نمیشه
ممنون میشم کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کرک و آپدیت نهایی RELOADED بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امکان قرار دادن لینک دانلود کرک وجود نداره ، هر کسی خواست از طریق پیغام خصوصی میفرستم براش ...
Last edited by Akbar"22"; 23-08-2012 at 15:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)