سلام.خوبین؟؟؟؟؟/
بچه ها داخل بازی وقتی یه قسمتو تموم میکنی و میری قسمت بعد نشونه تفنگم غیب میشه و باید از بازی خارج شم و دوباره وارد شم تا درست شه.... راه حلی ندارین درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.خوبین؟؟؟؟؟/
بچه ها داخل بازی وقتی یه قسمتو تموم میکنی و میری قسمت بعد نشونه تفنگم غیب میشه و باید از بازی خارج شم و دوباره وارد شم تا درست شه.... راه حلی ندارین درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
میخوام ویندوز عوض کنم.بعد از نصب ویندوز بازی بازم باز میشه؟سیو های بازی کجا هستن کپیشون کنم ؟
ممنون
تو داکیومنت هستند. پوشه راکستار گیمز.
آقا این قسمت بازی گیر افتادم
میگه کلید سمت راست موس رو بگیر منم میگرم همزمان که نگهش داشتم کلید سمت چپ رو میزنم بعدش که طرف افتاد زمین میگه کلید F رو فشار بده هرچی فشار میدم آخرش طرف شلیک میکنه .
باید همزمان با کلید F چیزی رو نگهداشته باشم ؟ مثلا دکمه ای از موس رو نگهداشته باشم یا نه ؟!
![]()
Last edited by Danial_4139; 18-08-2012 at 01:41.
دوست من ، منتا جایی که یادمه باید اون قسمت دکمه های درخواستی رو تند تند بزنی!
منم بالاخره وقت کردم دارم بازیش می کنم خیلی تعجب کردم از اون همه تعریف و امتیاز.
گرافیکش اصلا تعریف نداره....بعلاوه اون محیط های تیره و تاریک کجا و این کجا.
داستان مزخرف،اخه اون مکس کجا که بخاطر خانوادش جونشو گذاشت وسط و این که بخاطر یک زن خوشگذرون و پولدار...سطحی ترین داستان ممکن(البته من هنوز وسطاشم) حداقل مثلا اگر پای یک بچه وسط بود که اونو یاد بچش می انداخت خیلی جالبتر می شد یا مثل فیلم Man on Fire.
گیم پلی شم جالب نیست مثلا وقتی کاور گرفته نشسته نمیشه جابه جا شد یا اینکه سریع محل کاورشو عوض نمیکنه (شایدم من بلد نیستم)
تعداد اسلحه های قابل حملشم کمه البته به نظر می خواستن شبیه واقعیت یاشه اما حداقل می باست دو تا اسلحه کمری و دوتا ساب مشین گان را بتونه حمل کنه.
دوتا نکته هم هست که خیلی رو اعصابه البته شاید دومیش قابل حل باشه که من بلد نیستم:
اول اینکه وقتی من اسلحه سنگین دستمه و کات سین می ده ،بعد که وارد درگیری میشه اسلحه کمری یا ساب مشین گان می گیره دستش.
دوم اینکه تصویر به نظرم پهن میاد یعنی نسبت تصویر که باید 16:10 باشه 4:3 هست.
Last edited by Dark Soul; 18-08-2012 at 10:52.
باید همه دکمه ها رو باهم نگه میداشتم مسخره بود![]()
کلا گند زدن اصلا شباهتی به مکس های قبلی نداشت تنها شباهت آهنگ منو هست ، البته برای کسی که تجربه از مکس های قبلی نداره عالیه ، خیلی از قسمت ها رو هم از رو COD کپی کردن نمونش مرحله برزیل بود که با سبک بازی COD خیلی حال میداد تو این یکی مزخرف بود .
گرافیکش در حد بازی های امروزی نبود ، گیم پلی جالبی نداره ، اسلحه ها خیلی کم و فاقد تنوع هست و ساده ترین چیز ها مثل نارنجک که تو مکس 2 کلی کمک میکرد تو این بازی وجود خارجی نداره ، از همه مهم تر یکی از جذابیت های مکس های قبلی مخفی شدن و آروم و بی سرو صدا کشتن دشمنا بود به خصوص با تفنگ های صدا خفه کن دار تو این یکی مخفی شدن کشکه و حتی سنگر گرفته باشیم تورو میبینن !
یادش بخیر مکس قبلی کلی آدم رو میکشتی جسد هاشونم مخفی میکردی کسی نبینه آژیر خطر رو بزنه چقدر حال میداد![]()
شما مطمئنی مکس پین 1 و 2 رو بازی کردی..؟یادش بخیر مکس قبلی کلی آدم رو میکشتی جسد هاشونم مخفی میکردی کسی نبینه آژیر خطر رو بزنه چقدر حال میداد![]()
شاید داشتی متال گیر بازی میکردیچون تو مکس 1 و 2 اصلا چنین قابلیتی نداشت و اصلا هیچ مرحله ای آژیر خطر نداشت..
بازی جدیده؟ فکر کنم توهمی چیزی زدی ها!!! چه حالی هم کرده از خاطراتش با مکس پین میگه....
در ضمن تنوع اسلحه تو مکس پین 3 از 1 و 2 خیلی بیشتره. نارنجک هم داره عمووووو...
یادمه داشت ، تو اون مرحله که تو یه ساختمون نیمه ساز بودن قبل اینکه اون زنه فکر کنم سارا بود اسمش تفنگ اسنایپر رو بگیره و مواظب مکس باشه افرادی که مکشتی رو با دکمه E میگرفتی میبردی مخفی میکردی البته اگرم نمیکردی اتفاقی نمی افتاد ولی یه دفه 50 تا آدم میرختم سر آدم ، یه قسمتشم تو یه سوله بود که گوشت آویزون کرده بودن افرادی که میکشتم و میبردم لا به لا گوشتا آویزون مخفی میکردم تا آخر بازی 1 نفر هم ما رو نمی دید که شلیک کنه
یه قسمتشم تو یه لنگر گاه بود باید از دید دوربین های مدار بسته تا یه قسمت جلو میرفتی اگر قبل از رسیدن به اون چک پوینت کسی میدیدت یا تو دید دوربین میرفتیم آزیر میزدن و میباختی .
من الان مرحله 9 بازیم یه بار نارنجک ندیدیم !
اسلحه های مکس 2 حداقل 2 برابر این بود .
سلاح های مکس 2 :
9mm Pistol
Beretta
Desert Eagle
MP5
Uzi
Sawed-off shotgun
Pump-action shotgun
Striker
Ingram
AK-47
M4
Dragunov
Sniper rifle
Grenade
Molotov cocktail
دقیق یادم نیست آر پی جی بود یا نه .
Last edited by Danial_4139; 18-08-2012 at 23:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)