تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 161 از 180 اولاول ... 61111151157158159160161162163164165171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,601 به 1,610 از 1794

نام تاپيک: Max Payne 3

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام.خوبین؟؟؟؟؟/

بچه ها داخل بازی وقتی یه قسمتو تموم میکنی و میری قسمت بعد نشونه تفنگم غیب میشه و باید از بازی خارج شم و دوباره وارد شم تا درست شه.... راه حلی ندارین درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    میخوام ویندوز عوض کنم.بعد از نصب ویندوز بازی بازم باز میشه؟سیو های بازی کجا هستن کپیشون کنم ؟
    ممنون

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام
    میخوام ویندوز عوض کنم.بعد از نصب ویندوز بازی بازم باز میشه؟سیو های بازی کجا هستن کپیشون کنم ؟
    ممنون
    تو داکیومنت هستند. پوشه راکستار گیمز.

4. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا این قسمت بازی گیر افتادم

میگه کلید سمت راست موس رو بگیر منم میگرم همزمان که نگهش داشتم کلید سمت چپ رو میزنم بعدش که طرف افتاد زمین میگه کلید F رو فشار بده هرچی فشار میدم آخرش طرف شلیک میکنه .

باید همزمان با کلید F چیزی رو نگهداشته باشم ؟ مثلا دکمه ای از موس رو نگهداشته باشم یا نه ؟!

Last edited by Danial_4139; 18-08-2012 at 01:41.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

آقا این قسمت بازی گیر افتادم

میگه کلید سمت راست موس رو بگیر منم میگرم همزمان که نگهش داشتم کلید سمت چپ رو میزنم بعدش که طرف افتاد زمین میگه کلید F رو فشار بده هرچی فشار میدم آخرش طرف شلیک میکنه .

باید همزمان با کلید F چیزی رو نگهداشته باشم ؟ مثلا دکمه ای از موس رو نگهداشته باشم یا نه ؟!

دوست من ، منتا جایی که یادمه باید اون قسمت دکمه های درخواستی رو تند تند بزنی!

7. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

منم بالاخره وقت کردم دارم بازیش می کنم خیلی تعجب کردم از اون همه تعریف و امتیاز.
    گرافیکش اصلا تعریف نداره....بعلاوه اون محیط های تیره و تاریک کجا و این کجا.
    داستان مزخرف،اخه اون مکس کجا که بخاطر خانوادش جونشو گذاشت وسط و این که بخاطر یک زن خوشگذرون و پولدار...سطحی ترین داستان ممکن(البته من هنوز وسطاشم) حداقل مثلا اگر پای یک بچه وسط بود که اونو یاد بچش می انداخت خیلی جالبتر می شد یا مثل فیلم Man on Fire.
    گیم پلی شم جالب نیست مثلا وقتی کاور گرفته نشسته نمیشه جابه جا شد یا اینکه سریع محل کاورشو عوض نمیکنه (شایدم من بلد نیستم)
    تعداد اسلحه های قابل حملشم کمه البته به نظر می خواستن شبیه واقعیت یاشه اما حداقل می باست دو تا اسلحه کمری و دوتا ساب مشین گان را بتونه حمل کنه.
    دوتا نکته هم هست که خیلی رو اعصابه البته شاید دومیش قابل حل باشه که من بلد نیستم:
    اول اینکه وقتی من اسلحه سنگین دستمه و کات سین می ده ،بعد که وارد درگیری میشه اسلحه کمری یا ساب مشین گان می گیره دستش.
    دوم اینکه تصویر به نظرم پهن میاد یعنی نسبت تصویر که باید 16:10 باشه 4:3 هست.
    Last edited by Dark Soul; 18-08-2012 at 10:52.

9. این کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من ، منتا جایی که یادمه باید اون قسمت دکمه های درخواستی رو تند تند بزنی!
    باید همه دکمه ها رو باهم نگه میداشتم مسخره بود

کلا گند زدن اصلا شباهتی به مکس های قبلی نداشت تنها شباهت آهنگ منو هست ، البته برای کسی که تجربه از مکس های قبلی نداره عالیه ، خیلی از قسمت ها رو هم از رو COD کپی کردن نمونش مرحله برزیل بود که با سبک بازی COD خیلی حال میداد تو این یکی مزخرف بود .

گرافیکش در حد بازی های امروزی نبود ، گیم پلی جالبی نداره ، اسلحه ها خیلی کم و فاقد تنوع هست و ساده ترین چیز ها مثل نارنجک که تو مکس 2 کلی کمک میکرد تو این بازی وجود خارجی نداره ، از همه مهم تر یکی از جذابیت های مکس های قبلی مخفی شدن و آروم و بی سرو صدا کشتن دشمنا بود به خصوص با تفنگ های صدا خفه کن دار تو این یکی مخفی شدن کشکه و حتی سنگر گرفته باشیم تورو میبینن !

یادش بخیر مکس قبلی کلی آدم رو میکشتی جسد هاشونم مخفی میکردی کسی نبینه آژیر خطر رو بزنه چقدر حال میداد

11. این کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

یادش بخیر مکس قبلی کلی آدم رو میکشتی جسد هاشونم مخفی میکردی کسی نبینه آژیر خطر رو بزنه چقدر حال میداد
    شما مطمئنی مکس پین 1 و 2 رو بازی کردی..؟
    شاید داشتی متال گیر بازی میکردی چون تو مکس 1 و 2 اصلا چنین قابلیتی نداشت و اصلا هیچ مرحله ای آژیر خطر نداشت..

13. 3 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باید همه دکمه ها رو باهم نگه میداشتم مسخره بود

کلا گند زدن اصلا شباهتی به مکس های قبلی نداشت تنها شباهت آهنگ منو هست ، البته برای کسی که تجربه از مکس های قبلی نداره عالیه ، خیلی از قسمت ها رو هم از رو COD کپی کردن نمونش مرحله برزیل بود که با سبک بازی COD خیلی حال میداد تو این یکی مزخرف بود .

گرافیکش در حد بازی های امروزی نبود ، گیم پلی جالبی نداره ، اسلحه ها خیلی کم و فاقد تنوع هست و ساده ترین چیز ها مثل نارنجک که تو مکس 2 کلی کمک میکرد تو این بازی وجود خارجی نداره ، از همه مهم تر یکی از جذابیت های مکس های قبلی مخفی شدن و آروم و بی سرو صدا کشتن دشمنا بود به خصوص با تفنگ های صدا خفه کن دار تو این یکی مخفی شدن کشکه و حتی سنگر گرفته باشیم تورو میبینن !

بازی جدیده؟ فکر کنم توهمی چیزی زدی ها!!! چه حالی هم کرده از خاطراتش با مکس پین میگه....
    در ضمن تنوع اسلحه تو مکس پین 3 از 1 و 2 خیلی بیشتره. نارنجک هم داره عمووووو...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما مطمئنی مکس پین 1 و 2 رو بازی کردی..؟
    شاید داشتی متال گیر بازی میکردی چون تو مکس 1 و 2 اصلا چنین قابلیتی نداشت و اصلا هیچ مرحله ای آژیر خطر نداشت..
    یادمه داشت ، تو اون مرحله که تو یه ساختمون نیمه ساز بودن قبل اینکه اون زنه فکر کنم سارا بود اسمش تفنگ اسنایپر رو بگیره و مواظب مکس باشه افرادی که مکشتی رو با دکمه E میگرفتی میبردی مخفی میکردی البته اگرم نمیکردی اتفاقی نمی افتاد ولی یه دفه 50 تا آدم میرختم سر آدم ، یه قسمتشم تو یه سوله بود که گوشت آویزون کرده بودن افرادی که میکشتم و میبردم لا به لا گوشتا آویزون مخفی میکردم تا آخر بازی 1 نفر هم ما رو نمی دید که شلیک کنه

یه قسمتشم تو یه لنگر گاه بود باید از دید دوربین های مدار بسته تا یه قسمت جلو میرفتی اگر قبل از رسیدن به اون چک پوینت کسی میدیدت یا تو دید دوربین میرفتیم آزیر میزدن و میباختی .

بازی جدیده؟ فکر کنم توهمی چیزی زدی ها!!! چه حالی هم کرده از خاطراتش با مکس پین میگه....
    در ضمن تنوع اسلحه تو مکس پین 3 از 1 و 2 خیلی بیشتره. نارنجک هم داره عمووووو...
    من الان مرحله 9 بازیم یه بار نارنجک ندیدیم !

اسلحه های مکس 2 حداقل 2 برابر این بود .

سلاح های مکس 2 :

9mm Pistol
    Beretta
    Desert Eagle
    MP5
    Uzi
    Sawed-off shotgun
    Pump-action shotgun
    Striker
    Ingram
    AK-47
    M4
    Dragunov
    Sniper rifle
    Grenade
    Molotov cocktail

دقیق یادم نیست آر پی جی بود یا نه .
    Last edited by Danial_4139; 18-08-2012 at 23:43.

16. 2 کاربر از Danial_4139 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •