سلام بچه ها خوش بگذره ما هم يه زماني از اين فكر ها كرده بوديم كه خفمون كردن!!!!!
سلام بچه ها خوش بگذره ما هم يه زماني از اين فكر ها كرده بوديم كه خفمون كردن!!!!!
چرا خفه
حالا بیا یک تیم بده
دیشب فابیو کاناوارو درمراسمی که در شهر زوریخ سوییس انجام شد عنوان بهترین بازیکن جهان رو به خودش اختصاص داد تا اولین مدافعی باشد که به این عنوان معتبر دست یافته.کاناوارو با 498 امتیاز بالاتر از زیدان 454 امتیازی و رونالدینهو 380 امتیازی قرار گرفت.
رده بندی کلی بازیکنان(40 نفر اول)رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید.برای باز کردن اون نیاز به برنامه Excel دارید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I LOVE ZIDAN
اگه برای پنجمین بار هم مرد سال دنیا میشد تعجبی نداشت.
im too
بهترین بازیکن به نظر من زیدان
البته دوست عزیز برای چهارمین بار
آقا حال كرديد اقتدار تيم منو به راحتي تو گروم اولم .راستي الان در اين مرحله برگشت هم و در غير اينصورت در صورت صعود من به دور بعد جدول دور بعد رو ميزني.راستي اين مسابقات اصليه.
دیروز برام کاری پیش اومد که نتونستم بازیهای گروه 3 رو انجام بدم.از همه شماها معذرت میخوام.
و یه نکته اگه کسی گلهای بازی رو خواست بگه تا بزارم
بله . همون ابتدا وقتی خواست شروع بشه گفتم.چون اگه میخواست با 13 تیم لیگ رو برگزار کرد هم برنامه ریزی اون خیلی مشکل بود(با توجه که تیمهای هم نام زیادی وجود داره) و هم اینکه خیلی وقت گیر میشد به همین دلیل بازی ها رو به صورت گروهی برگزار کردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)