تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 21 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 209

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله شانزده تیم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چیزی که من دیدم این بود که بایرن واقعا شکست ناپذیر نبود
    و اگر آرسنال در زمانبندی خودش در بازی رفت در دقایق ابتدایی گل میزد داستان این مسابقه یه جور دیگه ای میشد
    آرسنال نیمه دوم خیلی خوب بازی کرد
    هم تمرکزش روی این بود که موقعیت به بایرن نده هم به موقع به خط حمله اضافه میشدن و موقعیت ایجاد میکردن

فراموش نکنید بایرن در اوج فوتبال خودشه با این حال نتونست در ورزشگاه خودش آرسنال رو ببره
    توی دفاع هم با تک حملات آرسنال زیاد مطمئن بازی نمیکردن

این حرفا هم که بایرن در بازی رفت نتیجه لازم رو گرفته بود حرف درستی نیست
    چیزی که من میدیدم این بود که بایرنیها به شدت تلاش میکردن که به گل برسن اما توانایی لازم برای ایجاد موقعیت رو نداشتن

هر چند در دقایق آخر به نظر من ارسنال باید برای رسیدن به گل فشار بیشتری میاورد اما در کل آرسنال یک بازنده سربلند بود
    علی جان بازی رفت دقیقا بازی در اختیار بایرن بود
    ماجرای سال قبل تکرار شد و بایرن در بازی رفت کار رو تموم کرد و در بازی برگشت انگیزه لازم رو واقعا نداشت
    تلاش هم میکردند که گل اول رو بزنن و کار رو کاملا تمام کنند.آرسنال امسال از پارسال خیلی بهتره اما واقعا زورش به بایرن نمیرسه

مسئله این هست که بایرن همچنان با قدرته اما تیم شکست ناپذیری نیست.در حال حاضر هم توان شکست بارسا رو داره و بنظر من رقابت با رئال نشون میده که بایرن هنوز میتونه پادشاه اروپا باقی بمونه یا خیر
    البته بهترین حالت رویارویی بایرن-رئال در نیمه نهایی هست تا هم دو بازی از این دو تیم ببینیم و هم اینکه زود حذف نشن
    --------------
    میلان هم روند بازی های اخیر خودش رو اینبار با اختلاف بیشتر در نتیجه تکرار کرد

چیزی که در بازی های اخیر از میلان در رقابتهای داخلی و اروپایی میدیدیم این بود که در اکثر مسابقات،در طول مسابقه به اندازه تیم حریف خوب بوده یا حتی بهتره بوده اما میلان سخت گل میزنه و راحت گل میخوره

در بازی امشب هم،آمار میلان و اتلتیکو بسیار بهم نزدیک بود،هم در موقعیتها،هم در پاسها که حتی میلان بهتر بود
    از نظر دوندگی اتلتیکو کمی بالاتر بود اما مهمترین آمار،آمار گل هاست که اصلا با بازی همخوانی نداره

پارسال هم میلان،با 4 گل در اسپانیا حذف شد اما در بازی پارسال،میلان یکی از بدترین بازی های فصلش رو به نمایش گذاشت چیزی که امسال فرق داشت همین نمایش متفاوت از میلان بود

به هر حال اتلتیکو امسال بسیار قدرتمندتر از هر زمان دیگریست و شایسته حضور در دور بعد بود ولی دور بعد اگه مقابل یکی از مدعیان اصلی قرار بگیره،احتمال حذفش بسیار بالا خواهد بود

میلان هم خداحافظی دراز مدتی با لیگ قهرمانان خواهد داشت.امسال که حذف شد و سال بعد هم نهایتا در لیگ اروپا باشه

با امیدی که سیدورف به جمع روسونری ها آورده،امیدوارم تا اون موقع میلان بتونه با تغییراتی در تیم و رفع نقاط ضعف،به دوران خوب خودش برگرده
    Last edited by mohammad_87; 12-03-2014 at 02:27.

2. 7 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

این حرفا هم که بایرن در بازی رفت نتیجه لازم رو گرفته بود حرف درستی نیست
    ميشه بگيد چرا درست نيست؟
    تيمي كه نتيجه دلخواه رو گرفته چرا بايد خودش روبه آب و آتيش بزنه مثلا؟
    خود ارسنال هم با ايني كه به 2گل نياز داشت باز هم بي مهابا حمله نميكرد برادر!چه برسه به بايرني ك 2بر0جلوهستش از حريفش.
    با اين حال بايرن هر وقت اراده ميكرد ميرسيد يه جلوي دروازه آرسنال.
    نديدن قدرت بايرن مثل نديدن نور خورشيد توي يه روز آفتابي مي مونه.و نديدن نور توي اون حالت تنها دوعلت ميتونه داشته باشه!:
    يا شما كلا عينك آفتابي زدي داداش!
    يا شما كلا فاقد حس بينايي هستي !!

4. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسئله این هست که بایرن همچنان با قدرته اما تیم شکست ناپذیری نیست.در حال حاضر هم توان شکست بارسا رو داره و بنظر من رقابت با رئال نشون میده که بایرن هنوز میتونه پادشاه اروپا باقی بمونه یا خیر
    هیچ تیمی وجود نداره که شکست ناپذیر باشه.
    بازی های رئال و بایرن همیشه جز جذاب ترین بازی های سی ال بوده و هست.
    خودم به شخصه دوس دارم اگه قراره این اتفاق بیوفته، تو فینال با هم رو به رو بشن.
    فراموش نکنید بایرن در اوج فوتبال خودشه با این حال نتونست در ورزشگاه خودش آرسنال رو ببره
    شما هم فراموش نکن همون تک گل آرسنال هم هدیه ی داور بود.
    تو دو بازی رفت و برگشت، داوری چیزی کم نزاشت برای آرسنال. درسته بایرن برده و زیاد به چشم نمیاد ولی نباید فراموش کرد این موضوع رو. اما با این حال آرسنال شانسی نداشت پس این قدرت حریف رو میرسونه که با هدایای داوری هم آرسنال نتونست از پس بایرن بر بیاد.
    +
    ونگر هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیل تعویض اوزیل مصدومیت همسترینگ این بازیکن بوده که جدی هم به نظر می رسه این موضوع و اضافه کرده که بازی با تاتنهام رو از دست میده.
    +
    ونگر انگار دوباره از حرکت روبن تو زمین که منجر به پنالتی شده، شاکیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روبن یکی از بهترین بازیکنان هست و البته یکی از بهترین دایو زن ها. و همچنین گفته که روبن تو بدست آوردن بیشترین چیزها از هیچی، خیلی ماهره.

اینکه ونگر بعد دو فصل پیاپی جلو بایرن داره حذف میشه خب عادی هست این حرفا رو بزنه.

6. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من ونگر یکم ترسو هست! حداقل نیمه دوم که دیگه چیزی برا از دست دادن نداشت باید با تمام توان حمله میکرد.....ولی هنوز تازه دقیقه 65 به بعد یادش اومده باید از جلو پرس کنه.
    اگه از اول بازی از جلو پرس میکرد شاید حتی میتونست بایرن رو حذف کنه..... نظر منه
    Last edited by SA3EDLORD; 12-03-2014 at 23:06. دليل: ندادن = دادن : دی

8. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بازی خوبی بود
    ولی واقعا حیف شد که آرسنال خورد به بایرن
    چند فصله که آرسنال به تیم های قوی میخوره
    خیلی بد شانسه

__________________________________________________ _________

اگه همین جوری پیش بره به نظر این تیم های صعود خواهند کرد

فقط منچستر یونایتد کارش سخته ، باید دید چیکار میکنه
    Last edited by Abdolreza2012; 12-03-2014 at 15:16.

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ميشه بگيد چرا درست نيست؟
    تيمي كه نتيجه دلخواه رو گرفته چرا بايد خودش روبه آب و آتيش بزنه مثلا؟
    خود ارسنال هم با ايني كه به 2گل نياز داشت باز هم بي مهابا حمله نميكرد برادر!چه برسه به بايرني ك 2بر0جلوهستش از حريفش.
    با اين حال بايرن هر وقت اراده ميكرد ميرسيد يه جلوي دروازه آرسنال.
    نديدن قدرت بايرن مثل نديدن نور خورشيد توي يه روز آفتابي مي مونه.و نديدن نور توي اون حالت تنها دوعلت ميتونه داشته باشه!:
    يا شما كلا عينك آفتابي زدي داداش!
    يا شما كلا فاقد حس بينايي هستي !!
    داداش قبل از اونکه توهین کنی پستم رو خوب میخوندی
    من مطمئنم شما نه عینک آفتابی به چشم زدین نه خدارو شکر نابینا هستین
    اما اینکه چرا جمله ای به اون بزرگی و واضحی که دوستتون آقا مسعود هم نقل قول کرده رو ندیدین فقط یه دلیل داره اونم با دقت نخوندن پست من هستش

من خیلی روشن گفتم بایرن در اوج فوتبال خودشه
    با این حال این بازی میتونست نتایج دیگه ای هم داشته باشه

اینکه بایرن نیازی به آب و آتیش زدن خودش برای رسیدن به گل نداشته دلیلی بر کم انگیزگی یا کمتر انرژی گذاشتن بایرن نیست
    بلکه صرفا باعث تغییر تاکتیک در این تیم میشه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من فکر می کنم اگه بایرن عقب افتاده بود و نیاز قطعی به گلزنی داشت قطعا سبک بازیش فرق می کرد... ولی سبک بازی آرسنال خیلی عجیب بود...با اینکه نشون دادن در بخش پایانی بازی که توانایی حمله رو دارن، ولی تو نیمه اول خیلی محتاط بازی کردن در حالی که حداقل 2 گل می خواستن! اینجوری که نمیشه صعود کرد...

بازی نویر هم جالب بود دیشب. فکر کنم یکم اعتماد به نفسش دیگه زیادی بالا رفته! یه بار توپو قشنگ داد به بازیکن آرسنال، یکی دو بار هم پاسش رسید به بازیکن خودی، ولی انقدر تو شرایط پرفشاری بود بازیکن که درجا توپو از دست داد و اگه بازیکنهای آرسنال یکم تمرکز داشتن حداقل یه گل از رو این اشتباه ها می زدن.
    گلی هم که خورد که دیگه آخرش بود. درسته خطا بود ولی دیگه فوتبال حرفه ای فکر می کنم تا لحظه ای که داور سوت نزده باید فقط توپ رو تعقیب کرد و اعتراض های احتمالی رو باید گذاشت بعد از سوت.

در مورد پنالتی هم انصافا درگیری در حد پنالتی نبود...روبن خیلی خوب موقع خودشو انداخت.

در مجموع تیم شایسته تر صعود کرد و حرفی باقی نمی مونه.

13. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

روبن در جواب حرفای ونگر گفته که:

" من همیشه میگم که اگه شما یک مربی بزرگ هستین و می بازین، این رو قبول کنید. اگر می برید خوشحال باشید و لذت ببرید. اما اگه باختین شروع به شکایت از چیزهای احمقانه (silly) نکنید. من نمی خوام از خودم دفاع کنم ولی از یک مربی بزرگ انتظار چیزهای بیشتر رو بعد از شکست دارید."

" ما بردیم و در هر دو بازی از آرسنال برتر بودیم. حقیقت این است."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من فکر می کنم اگه بایرن عقب افتاده بود و نیاز قطعی به گلزنی داشت قطعا سبک بازیش فرق می کرد... ولی سبک بازی آرسنال خیلی عجیب بود...با اینکه نشون دادن در بخش پایانی بازی که توانایی حمله رو دارن، ولی تو نیمه اول خیلی محتاط بازی کردن در حالی که حداقل 2 گل می خواستن! اینجوری که نمیشه صعود کرد...
    پپ هم تو حرفاش بعد بازی گفته که فقط قصد داشته بازی رو کنترل و ضده حملات آرسنال رو خنثی کنه. البته با همین حال زیاد هم حمله کردن.
    به نظرم بایرن نیمه ی اول و تا 15 دقیقه آخر بازی بخوبی تمایلات پپ برای این بازی رو اجرا کرد اما اون آخرا یکم اوضاع داشت خارج از کنترل می شد.

15. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

داوری واقعا ضایع بود.
    دو پنالتی نگرفت(یکی برا بارسا و یکی برا سی تی) و یک گل سالم رو مردود اعلام کرد!
    خسته نباشه واقعا : دی

17. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داوری دیشب و امشب فاجعه ی محض بود واقعا.....امیدوارم مراحل بعدی اینارو نبینیم

19. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •