نه نیازی به نصب توسط نمایندگی نداره، پس به نظرتون چیکار کنم؟ چطور پیگیری کنم؟
نه نیازی به نصب توسط نمایندگی نداره، پس به نظرتون چیکار کنم؟ چطور پیگیری کنم؟
برو کارت گارانتی نشون نمایندگی خدمات پس از فروش بده ببین چی میگن؟
من هم از این مدل دارم استفاده می کنم کیفیت و امکانات بسیار خوبی داره فقط این که زیرنویس فارسی رو پشتیبانی نمیکنه رو مخ آدمه، فقط سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا شبکه های آنالوگو خوب نشون نمیده؟در حالی که درمورد شبکه های دیجیتال هیچ مشکلی نداره فقط موقع تعویض شبکه ها کند عمل میکنه، واسه شبکه های آنالوگ باید تنظیمات خاصی انجام داد؟ مشکل از آنتن مرکزی هم نیست چون شبکه های آنالوگ رو تو یه تلویزیون دیگه صاف نشون میده
برادر جان!! خودتم میبینی ک همه چی تقلبیه!! برو سراغ اون فروشنده نامرد!!
دوستان گویا سونی w804 قابلیت رکورد برروی یو اس بی داره و مدل 800 نداره میخواهید برروی سونی w 800 این گزینه فعال بشه یا بلد هستین که من توضیح ندم
اگر برایتان مقدور میباشد لطفا توضیح بدین.باتشکر
دوستان تا حالا کسی دو مدل زیر رو پیش هم دیده ؟ کدوم رو پیشنهاد میدین ؟
SONY 40 HX850
SONY 42 W804
سلام به همگی
تا چند روز دیگه میخوام یه تی وی بخرم بین چندتا مدل موندم و چندتا سوال دارم اگر کسی پاسخی برای هر کدوم داشت جواب بده ممنون میشم. انتخاب اولم فیلیپس 8008 هست و انتخاب دومم W900 یا W904 سونی هر دو "46 میدونم هر دو با زیرنویس فارسی مشکل دارن
1-آیا مشکل زیرنویس با یک پلیری که یو اس بی خور باشه حل نمیشه که از طریق اون فیلم پخش بشه و اگر بله چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
2-این خیلی مهمه. کسی واقعا نمیدونه تفاوت W900 با W904 در چیه؟ یکی میگه 900 چینیه و 904 مالزی یکی برعکسشو یکی میگه هر دو چینیه یکی میگه هر دو مالزیه یکی میگه 900 بهتره یکی میگه 904 بهتره یکی میگه 904 فقط سفارش فیلیپینه و زبانشون اضافه شده یکی میگه.... واقعا تفاوتشون چیه؟
3-W900 با W904 تفاوت قیمت دارن؟
4-تفاوت قیمت بانه و تهران برای W900 یا 904 چقدره؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟ اگه تهران بدون گارانتی تفاوت قیمتش با بانه کم باشه از همون تهران میگیرم جایی هست که بدون گارانتی بده و قیمتش نزدیک بانه باشه؟
5-بهترین جایی که میتونم تو تهران W900 یا 904 بگیرم کدوم فروشگاست؟ تو بانه چطور
6-اگر در مورد PFL8008 نظری دارین بفرمایید البته تصویرش که عالیه
ممنون از همه ولی هر کسی جواب هر سوالی رو میدونست یا نظری داشت لطفا بگه
بازم ممنون و موفق باشید
من 850 رو ندیدم ولی اگه میخوای بین اون دوتا یکی رو انتخاب کنی حتما 850 رو بخر چون کیفیت تصویرش خیلی بالاتر از 804 هستش.این رو تمام ریویو ها تایید کردن.
دوستان منم تصمیم گرفتمw804 بخرم
کلی هم فیلم mkv با کیفیت 720 و 1080 با زیرنویس دارم روی هارد 500
چه پلیری باید بخرم که بتونم فیلمارو با زیرنویس ببینم
ارزونترین دستگاهی که باعث افت کیفیت نمیشه رو لطفا معرفی کنید
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)