تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 184

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی باشگاه داماش گیلان |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

برای بررسی وضعیت باشگاه داماش
    چهارشنبه جلسه عابدینی با استاندار گیلان برگزار می‌شود
    چهارشنبه مدیرعامل باشگاه داماش با استاندار گیلان برای بررسی وضعیت این باشگاه جلسه برگزار می‌کند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیر عابدینی روز چهارشنبه با استاندار گیلان جلسه‌ای برگزار خواهد کرد تا وضعیت باشگاه داماش گیلان را به اتفاق استاندار بررسی کند و چاره‌ای برای حل مشکلات مالی باشگاه داماش اندیشیده شود.
    به گزارش فارس، داماش به دلیل مشکلات مالی در شرایط بدی قرار دارد و حتی بازیکنان این تیم نمی‌خواستند که در هفته بیستم لیگ برتر به مصاف تیم استقلال بروند که در نهایت این مسئله با پا در میانی حل شده است.

2. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کاروان تیم فوتبال داماش گیلان برای برگزاری دیدار برابر استقلال صبح امروز راهی تهران شد
    پیش از این گفته می‌شد بدلیل مشکلات مالی، این تیم مقابل استقلال حاضر نمی‌شود اما پس از جلسه دیشب مدیرعامل باشگاه با کادر فنی و بازیکنان و قول‌های مساعد عابدینی، از تصمیم خود منصرف شدند

fars

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

شماره 10 دوست داشتنی شهر باران از داماش گیلان جدا شد

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان،افشین چاوشی مهاجم محبوب شهر باران از تیم داماش گیلان جدا و طی قراردادی سه ماهه به آلومینیوم هرمزگان پیوست.

چاووشی پس از جدایی از داماش گیلان گفت:من هرگز قصد جدایی از داماش را نداشتم اما شرایط کنونی و وضعیت باشگاه باعث شد تا چنین تصمیمی بگیرم اما این موضوع هرگز به معنای جدایی از داماش شهر باران نیست ، من هر جا که باشم با داماش و هواداران تیم هستم و برای موفقیت داماش و حل مشکلاتش دعا می کنم،من هر جا باشم قلبم با داماش گیلان است.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان قضیه خرید داماش توسط سیروس محجوب چی شد؟ چرا الان رفته به ملوان؟!!

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

متاسفانه با حاشیه های که اطراف داماش وجود داره تیم اصلن وضعیت خوبی نداره

امروز باید حداقل باید یک امتیاز میگرفتیم که با بدشانسی بازی واگذار کردیم

7. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

متاسفانه با حاشیه های که اطراف داماش وجود داره تیم اصلن وضعیت خوبی نداره

امروز باید حداقل باید یک امتیاز میگرفتیم که با بدشانسی بازی واگذار کردیم
    بین تماشاگرا دودستگی افتاده بود متاسفانه یه عده علیه عابدینی شعار میدادن

9. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

آن ۳۰ نفر از روز اول به ما فحاشی کردند

عابدینی: هواداران با داماش آشتی کردند/ به زودی باشگاه واگذار می‌شود

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: هواداران با تیم آشتی کردند و با وجود باخت خانگی، تیم و بازیکنان را تشویق کردند.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد وضعیت باشگاه داماش گیلان گفت: بازیکنان ما باوجود بی‌پولی در تمرینات حاضر شدند و در مسابقات هم شرکت می‌کنند که این خوب است. البته تیم ما افت کرده که علت افت تیم 5 فاکتور می‌تواند باشد. یکی بودجه، دوم دوران گذار که همان جوانگرایی است، سوم مدیریت فنی که مربوط به کادر فنی است، چهارم هواداران و پنجم هم مدیریت است.
    وی ادامه داد: هواداران تحت هر شرایطی از تیم پیروزی و نتیجه می‌خواهند آن هم در حالی که به مسائل و عوامل دیگر کاری ندارند و اینگونه می‌شود که گاهی اوقات مدیریت زیر سؤال می‌رود اما باید قبول کنیم مدیریت‌ها هم حد و حصری دارد ضمن اینکه در ورزش یک هدایت عمومی هم داریم که متاسفانه چرخ هدایت عمومی کند می‌چرخد، چه در فوتبال و چه در سایر حوزه‌ها.
    عابدینی تصریح کرد: با بحرانی که داماش داشت هدف‌مان فقط ماندگاری در لیگ بود. هیچ تیمی چنین دوره بحرانی را تجربه نکرده است. البته باید قبول کنیم که تیم‌های بابضاعتی مثل سپاهان و فولاد هم نتوانستند به آن چیزی که مدنظر و دلخواهشان است، برسند. با این حال جای خوشحالی است که روز گذشته هواداران با هم آشتی کردند و با وجود باخت خانگی تیم را تشویق کردند.
    مدیرعامل باشگاه داماش در مورد اینکه اما برخی از هواداران علیه بازیکنان و کادر فنی شعار دادند، گفت: آنها 30 نفر بیشتر نبودند فیلم آنها موجود است. این 30 نفر از روز اولی که من به داماش آمدم به ما فحش دادند تا به امروز و هر کاری که می‌کنیم چنین رفتاری می‌کنند. آنها به دنبال بهانه هستند. حساب آنها از هواداران جداست.
    عابدینی در مورد سرانجام مشکلات مالی این باشگاه گفت: در آینده‌ای نزدیک باشگاه داماش را واگذار خواهیم کرد و مشکلات کم و کمتر خواهد شد. اکنون در حال مذاکره هستیم تا یک گروه به عنوان اسپانسر و همچنین به شرط در اختیار گرفتن مدیریت و مالکیت باشگاه داماش وارد گود شوند و باشگاه را به آنها واگذار کنیم.

11. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اون کسایی که علیه عابدینی شعار دادن اسمشون نمیشه طرفدار داماش گذاشت

یکی از بهترین مدیر عاملهای تاریخ فوتبال ایران که اگه این چند ساله در داماش نبود معلوم نبود وضعیت تیم به چه شکلی میشد

13. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دو سال مستأجر ساختمان مرکزی داماش هستیم

عابدینی: مایلی‌کهن یک استغفار و یک عذرخواهی به من بدهکار است

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: مایلی‌کهن یک استغفار و یک عذرخواهی به من بدهکار است.

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد مزایده گذاشتن ساختمان مرکزی داماش گیلان توسط مسئولان قضایی اظهار داشت: دستوری که از سوی قوه قضائیه صادر شده این است که املاکی که به نام شخصی مه‌آفرید امیرخسروی است ولو اینکه در اختیار شرکت‌ها باشد برای پرداخت بدهی‌های بانکی‌اش به مزایده گذاشته شود، املاکی که شریکی نداشته باشد و به نام خود مه‌آفرید باشد. ساختمان مرکزی داماش هم همین شرایط را دارد البته با توجه به اینکه این ساختمان دفتر مرکزی باشگاه بوده فروش آن سخت است، زیرا مردم رشت به آن الفتی دارند.
    وی ادامه داد: از سویی دیگر ما قرارداد دو ساله برای استقرار در ساختمان مرکزی باشگاه داماش داریم و هر خریداری که بیاید این مسئله را به او خواهیم گفت زیرا دو سال ما مستأجر این ساختمان خواهیم بود. در این ساختمان سالن بدنسازی آشپزخانه و رستوران باشگاه را تأسیس کرده بودیم با این حال اگر قرار بر تخلیه آن باشد مشکلی نیست و در ساختمان‌های دیگر شرکت مستقر خواهیم شد.
    عابدینی در مورد واگذاری باشگاه داماش گیلان گفت: باشگاه داماش گیلان واگذار نمی‌شود زیرا حساب و کتاب‌های مشارکتی دارد اما تیم‌های باشگاه را می‌توان واگذار کرد و حق امتیاز آنها را فروخت. برای باشگاه‌ها مدیر تسویه می‌گذارند تا شرایط آنها مشخص شود.
    وی ادامه داد: با اشخاص مختلفی برای فروش حق امتیاز تیم صحبت کرده‌ایم که فرد خریدار باید بودجه امسال و سال گذشته را بدهد، بدهی خارجی تیم بیشتر از 100میلیون نیست ولی به کادر فنی و بازیکنان تیم بزرگسال و پایه بدهکاریم.
    عابدینی در مورد قیمت واگذاری تیم داماش گیلان گفت: سال گذشته این قیمت 4.5میلیارد بود اما با توجه به شرایطی که باشگاه دارد و بدهی‌های آن بیشتر شده قطعاً از قیمت تیم کسر می‌شود.
    مدیرعامل باشگاه داماش در مورد اینکه محمد مایلی‌کهن گفته بود او بابت ترانسفر جهانبخش به تیم‌های هلندی پول گرفته است، گفت: بله من همان زمان هم که جهانبخش ترانسفر شد به خود فارس گفتم که 210هزار یورو بابت این ترانسفر نصیب باشگاه شده است که تمامی این پول تبدیل به ریال شد و به باشگاه پرداخت شد من حتی یک ریال هم بابت انتقال جهانبخش برنداشته‌ام مایلی‌کهن یک استغفار و یک عذرخواهی به من بدهکار است زیرا که او خود فردی مؤمن است اما به اشتباه گفته که من قرارداد 600میلیون تومانی با باشگاه داماش دارم که اینگونه نیست.
    وی ادامه داد:‌ من 600 میلیون تومان به باشگاه داماش قرض داده‌ام که 150 میلیون تومان آن نیز چک برگشتی قوی‌دل است. پول‌هایی که از جیب شخصی و دوستانم گرفته‌ام و به باشگاه داده‌ام جزو طلب من از باشگاه است و من قرارداد 600میلیونی ندارم.

15. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پايان همکاري ناظمي با داماش

حسين قلي‌زاده قائم‌مقام باشگاه داماش از پايان همکاري با افشين ناظمي خبر داد.
    به نقل از سايت باشگاه داماش گيلان، به دنبال شکست داماش در برابر صباي قم، حسين قلي زاده قائم مقام باشگاه از پايان همکاري افشين ناظمي با داماش گيلان خبر داد.

قلي زاده افزود:تا تعيين سرمربي جديد تيم، علي نظرمحمدي تمرينات تيم را بر عهده خواهد گرفت.

وي ادامه داد:در نيم فصل دوم ليگ برتر ما فقط 4 امتياز کسب کرده ايم که اين اصلا قابل قبول و شايسته فوتبال اين استان نيست.

قلي زاده در پايان از زحمات افشين ناظمي تشکر و براي وي آرزوي موفقيت کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •