دیشب که بارسلونا 4 تا از بایرن گل خورد اشکم در اومد واقعا باورم نمیشد که این بارسا هست که 4 تا گل خورده,
ولی از یه طرف دلم خنک شد که الان مدیرای یهودی بارسلونا الان به اشتباهشون پی میبرن که نباید گواردیولا رو برکنار میکردن.
دیشب که بارسلونا 4 تا از بایرن گل خورد اشکم در اومد واقعا باورم نمیشد که این بارسا هست که 4 تا گل خورده,
ولی از یه طرف دلم خنک شد که الان مدیرای یهودی بارسلونا الان به اشتباهشون پی میبرن که نباید گواردیولا رو برکنار میکردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی تیم رئال مادرید که بعد از باخت به دورتمند چهره ای افسرده داشت، معتقد است هنوز همه چیز تمام نشده: "این نتیجه رو میشه جبران کرد. "
وی بعد از بازی گفت: "با اختلاف زیادی، از ما بهتر بودن و لیاقت برد رو داشتن. از ما قوی تر بودن. از رو نیمکت نمیتونم بگم که گل دوم آفساید بود یا مثلاً اون صحنه پنالتی بود یا نه، اما فکر میکنم تیم بهتر برد. اونا با شدت و روحیه بیشتری حمله کردن. برامون واقعاً سخت بود که جلوی نفوذ های عمقیشون رو بگیریم. عملکرد تیمیشون واقعا کامل بود. چه از نظر فردی و چه از نظر گروهی از ما بهتر بودن."
درباره اینکه سرخیو راموس خوب و جانانه بازی نکرد به خبرنگاران گفت: "اصلاً درست نیست که درباره روحیه بازیکنا حرف بزنیم، چرا که راموس و بقیه بازیکنا میخواستن که بهتر بازی کنن، فقط نمیتونستن. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدافع میانی تحلیلش را از شکست سنگین تیمش بیان کرده.
سایت گل – سرخیو راموس، مدافع رئال مادرید گفته تیمش هیچ بهانهای پس از شکست سنگین چهار بر یک به بروسیا دورتموند ندارد.
سفیدپوشان مغلوب قدرت تمامکنندگی عالی روبرت لواندوفسکی شدند که تمامی گلهای تیمش را زد.
راموس گفت: «ما رفتار خاصی از خود بروز ندادیم. آنها بهتر بودند. همین و بس. ما هنوز 90 دقیقه پیش رو داریم اما تیم مقابل آلمانی است و کار ما بسیار دشوار است.
مردم فکر میکنند آنها خوش شانس بودهاند. اما آنها تیم خوبی هستند. امروز روحیه تیمی و سختکوشی برنده شد.»
او درباره بخت تیمش گفت: «رسیدن به فینال دشوار است. ما باید سخت تلاش کنیم.»
گزارش تصویری: دورتموند- رئال؛ شب روبرت
شاگردان کلوپ با یک نمایش خیره کننده موفق شدند رئالی ها را در هم بکویند
سایت گل- دورتموند حماسه آلمانی ها را کامل کرد. بعد از پیروزی 4-0 بایرن مونیخ مقابل بارسا، اسپانیایی ها امیدوار بودند که رئال مقابل دورتموند نتیجه آبرومندانه تری کسب کند تا فینال این فصل چمپیونزلیگ بدون نماینده ای لالیگا نباشد اما شاگردان مورینیو مانند مردان ویلانووا مقابل ژرمن ها زانو زدند تا برای دومین سال پیاپی، رویای ال کلاسیکو در فینال چمپیونزلیگ، در آستانه رنگ باختن باشد.
هواداران دورتموند فرصت نداشتند تا مانند دیدار مقابل مالاگا یک "موزائیک" زیبا بسازند اما مثل همیشه پرشور و حرارت تیم محبوب شان را تشویق کردند
غریبه ای در میان جمع؛ خبر انتقال گوتزه به بایرن، او را به چهره ای منفور در میان هواداران دورتموند تبدیل کرد
گوتزه بیرون! مطمئنا اگر پای یک دیدار تاریخی در میان نبود، هواداران دورتموند رفتار تندتری با گوتزه داشتند
آغاز آتش بازی ستاره لهستانی در دقیقه 8؛ تا پایان بازی گوینده ورزشگاه سه بار دیگر نام کوچک او را خواند تا هواداران دورتموند فریاد بزنند: لواندوووووووووووووووووووو فسکی
گل اول از زاویه پشت دروازه؛ دیه گو لوپس چاره ای جز تسلیم نداشت
سرخیو راموس مثل بقیه مدافعان رئال شب خوبی را سپری نکرد؛ احتمالا او ترجیح می داد در چنین شبی بازوبند کاپیتانی روی بازوی کاسیاس بسته شود
تک گل رئال روی اشتباه هوملس؛ به نظر می رسید این گل رئالی ها را احیا خواهد کرد اما این اتفاق هرگز رخ نداد
رونالدو مثل دیدار مرحله گروهی وست فالن را ساکت کرد اما تنها برای چند دقیقه
گل دوم روی فرصت طلبی لواندوفسکی؛ او از تله آفساید فرار کرد و گل دوم را در دقیقه 50 زد
گل سوم با یک دریبل کشویی دیدنی؛ شوت خیره کننده او فرصتی برای عکس العمل دیه گو لوپس باقی نگذاشت
شلیک به قلب رئال؛ این گل کار تیم مورینیو را ساخت
مطمئنا لواندوفسکی این شب را هرگز فراموش نخواهد کرد؛ کمتر بازیکنی توانسته در چمپیونزلیگ، در یک دیدار چهار گل به رئال بزند
کلوپ باید هم این طور خوشحال باشد؛ او نشان داد که شاید زیاد حرف بزند اما حرف "زیادی" نمی زند
مورینیو و تیمش کار سختی در دیدار برگشت در پیش دارند؛ آیا رویای دسیما همچنان دست نیافتنی است؟
صبحتون بخیر دوستان
محسن جان شما به اینا میگید بهونه؟
درسته بایرن بهتر بازی کرد ولی یه گل آفساید ، سد کردن راه یه بازیکن دیگه برای گل زدن ، نگه داشتن بازیکن حریف برای پرش به هیچ وجه بهونه نیست ، قانون فوتباله که اینا خطا هستن !!!
داره ادای کلوپ رو در میاره؟
Last edited by Mohammad Yek110; 25-04-2013 at 08:45.
هر چقدر نتیجه بازی بایرن بارسا قابل پیش بینی بود ولی نتیجه رئال -دورتموند نبود؟!!
البته برای من فرقی نمیکرد چو هر دو تیم رو دوست دارم ولی به نظرم فینال رئال -بایرن قشنگتر میتونه باشه.
ولی یه ارزو دیگه به ارزوهام اضافه شد و اون دیدن یکی از بازیهای حساس دورتموند در ورزشگاهشون هست.
![]()
من یه چیزی بگم به کسی بر نخوره!
خیلی زود جو مارو می گیره...از اونور بوم می افتیم. با یه برد یا یه باخت (هرچند سنگین) میایم تیتر های عجیب می زنیم....مرگ تیکی تاکا...آغاز امپراطوری آلمان...برنامه ریزی دراز مدت آلمانی...بوندسلیگا بهترین لیگ اروپا...و از این چیزا.
من خودم اصلا طرفدار تیم ملی اسپانیا نیستم و سبک بازیش رو دوست ندارم. اول طرفدار برزیلم و بعد آلمان. کلا آلمان، چه باشگاهی و چه ملی اکثرا به جز یکی دو مقطع در بالاترین سطح بازی می کنه. ولی تو جام جهانی هم وقتی آلمان انگلیس و آرژانتین رو 4 تایی کرد هم از این حرفها بود که دیدیم جلوی اسپانیا، آلمان فقط داشت دنبال توپ می دویید، چیزی که خودم اصلا فکرشم نمی کردم. یا تو یورو، کی فکر می کرد آلمانی که خوب بازی می کنه از ایتالیا اونطور شکست بخوره؟ یا همین بایرن بیاد از آرسنال ببازه تو مونیخ و در خطر حذف قرار بگیره؟ یا پارسال تو زمین خودش فینال رو ببازه؟ یا دورتموند تو دقیقه 90 دو تا گل بزنه؟
در حال حاضر شانس دورتموند و بایرن برای قهرمانی مساویه به نظرم...خوب امسال یکی از این دو تا به احتمال 95 درصد قهرمانن...ولی سال دیگه؟...معلوم نیست.
یا مثلا میایم با یه بازی...یا اصلا دو تا...سه تا...چهارتا بازی حکم می دیم بوندسلیگا بهترین لیگه. به نظر خودم لیگ انگلیس بهترینه (نظر شخصی..می تونه اشتباه هم باشه)...همیشه بیشتر از دو تا تیم، مدعی قهرمانی داره و کلا تک قطبی یا دو قطبی نیست. اما تو آلمان بایرن پای ثابته و بقیه تیمها دوره ای هستن...یه سال شالکه...یه سال لورکوزن... اصولا شاید بررسی اینکه کدوم لیگ بهتره خیلی پیچیده تر از این باشه که 4 تا آدم عادی مثل من و شما بدون هیچ امکاناتی بگیم این یا اون. فقط حرفهای ما می تونه نظر شخصی باشه.
همین الان هم مثلا اگه بارسا یا رئال بازی رو (مثلا!) برگردونن، ماهایی که تیترهای بالا رو می زدیم، باز میایم تیتر می زنیم : بازی خوانی مورینیو...تیکی تاکا فلان کرد، قدرت قهرمان لیگ اسپانیا و مثل این...
کلا اینجوریه.
یه مورد هم راجع به بازی دیشب.
مورینیو سیستم همیشگی خودش رو تغییر داد و با سه هافبک وسط بازی کرد ولی کلوپ تا جایی که می دونم چیزی نزدیک به سیستم همیشگی خودشون مهره چید. در واقع دورتموند همونطور که مربیش گفت به رئال فکر نمی کرد، بازی خودش رو ارائه داد...اما رئال سعی کرد بر اساس سیستم دورتموند مهره بچینه که خوب دیدیم چی شد.
پی نوشت : الان داشتم لیست قهرمانهای سی ال رو می دیدم... ناتینگهام فارست دو بار قهرمان شده! اندازه یوونتوس!... یه بارم استون ویلا و ستاره سرخ...عجب!
آقـا من نه قصـدِ توهین به هوادارانِ دورتمـوند و نه کلـوپ رو دارم ! بلکه این دو توی لیستِ خودم هم هستن . همچنین اصلاً نمیشه چنـین برداشتی از این عکس ها کرد !
عکسِ آواتارم رو با افتخار عوض کردم .
امیدوارم پستـم پاک نشه !
- - -
اصلاً نمیگم لوپز بد بوده برامـون اما ممئنم تمامِ طرفدارانِ رئال منتظر یه چنین چیزی هستن
بدونِ شرح ! حتی از خودِ تی وی هم معلـوم بود آفسایدی نبوده و متاسفانه تله آفسایدِ پِپه خیلی بوق بوده !
Last edited by Dark Shine; 25-04-2013 at 10:36.
1-تبريك به دورتموند و هوادارانش بابت اين برد2-به معناى واقعى كلمه از بازى دورتموند لذت بردم و فكر ميكنم كه حالا لياقت احترام بيشترى رو دارند.3-بايد اعتراف كنم كه عاشق رويس شدم! فوق العادست اين بشر! درسته كه لواندفسكى 4 گل زد ولى به نظر من رويس از اون هم بهتر بازى كرد. با وجود سن پايينش خيلى پخته بازى ميكنه و هر وقت توپ بهش رسيد من مطمئن بودم كه الان يه موقعيت گل ميسازه-ضربه چيپش هم خيلى قشنگ بود ،حيف كه آفسايد گرفتن4-خيلى دوست دارم كه رويس رو در لباس بارسا ببينم ولى فكر نميكنم اين كار انجام بشه
تازه گل چهارم هم مولر رفته بود پشت سر پیکه وایساده بود بدون اینکه یه تعارف بهش بزنهدرسته بایرن بهتر بازی کرد ولی یه گل آفساید ، سد کردن راه یه بازیکن دیگه برای گل زدن ، نگه داشتن بازیکن حریف برای پرش به هیچ وجه بهونه نیست ، قانون فوتباله که اینا خطا هستن !!!
بازیکنای بارسا هم که اصلا هندبال بازی نمیکردن
این حق بارسا بود که خورده شد،باید 3-4 تایی میزدن چون انصافا کلی مالکیت توپ داشتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)