تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 23 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 225

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | جلد 2

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خب قرعه کشی هم انجام شد و به بایرن خوردیم تا شاهد حساسترین بازی این مرحله باشیم
    درسته که به مالاگا و گالاتاسارای نخوردیم ولی خب به رئال و بارسا هم نخوردیم
    دورتموند هم که تا اینجا مثل خودمون عالی کار کرده و بالاتر از حد انتظار بوده
    بایرن هم با بازی که جلوی آرسنال انجام داد میتونه خیالومون را تا حدی راحت کنه
    به امید تکرار بازی ایتالیا آلمان در یورو 2012

2. 6 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب خوردیم به بایرن ! امیدوارم بتونیم تو آلیانز آره نا یه تساوی بگیریم تا تو یوونتوس آره نا کار را تمام کنیم به این یووه خیلی امید دارم .... نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه تا نیمه نهایی میریم ((خداکنه بریم))

اگر بایرن را حذف کنیم با برنده دیدار بارسا-PSG بازی خواهیم کرد ....... راستی یه سوال ، تاریخ برگزاری بازی ها کیه ؟؟ هم رفت هم برگشت ، چه زمانی افتاده ؟؟ ممنون

به امید صعود یووه به مراحل بالاتر

4. 5 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب خوردیم به بایرن ! امیدوارم بتونیم تو آلیانز آره نا یه تساوی بگیریم تا تو یوونتوس آره نا کار را تمام کنیم به این یووه خیلی امید دارم .... نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه تا نیمه نهایی میریم ((خداکنه بریم))

اگر بایرن را حذف کنیم با برنده دیدار بارسا-PSG بازی خواهیم کرد ....... راستی یه سوال ، تاریخ برگزاری بازی ها کیه ؟؟ هم رفت هم برگشت ، چه زمانی افتاده ؟؟ ممنون

2 آوریل، 10 آوریل.

دور بعدی هم مشخص نیست کی با کی بازی می کنه، دوباره قرعه کشی میشه.

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

قسمت قرمز رو مطمئنید؟تا جایی که من میدونم بازم قرعه کشی خواهد شد برای نیمه نهایی.

من که میلانی هستم ولی از اونجایی که یووه نماینده ایتالیاست به امید موفقیت یووه!(تا وقتی که به رئال نخورده البته در اون موقعیت Viva Real )

8. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قسمت قرمز رو مطمئنید؟تا جایی که من میدونم بازم قرعه کشی خواهد شد برای نیمه نهایی.

من که میلانی هستم ولی از اونجایی که یووه نماینده ایتالیاست به امید موفقیت یووه!(تا وقتی که به رئال نخورده البته در اون موقعیت Viva Real )
    ببخشید اشتباه شد نمیدونم کجا این قسمتو خوندم ولی هرجا بود اشتباه نوشته بود

رئال بره خداشو شکر کنه به ما نخورد اگه میخورد به یووه ، فقط کافی بود سلطان الکس دلپیرو را برمیگردوندیم تا حال رئال را تو سانتیاگو بگیره
    ((به یاد اون گلهایی که الکس به رئال زد))

فورزا یووه

10. 4 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تحلیل جامع 8 تیم نهایی لیگ قهرمانان اروپا (( یوونتوس کبیر ))

چرا آنها شایسته حضور در نیمه نهایی اند؟
    یوونتوس در حال حاضر برترین خط دفاعی اروپا و بلکه جهان را در اختیار دارد. این نکته باعث می شود شکست آنها مشکل نماید. آنها همچنین یکی از دو تیمی هستند که هنوز در رقابت های لیگ قهرمانان این فصل، متحمل شکست نشده است. دورتموند تیم دیگر از این حیث است.آنها در مرحله گروهی رقابت هاتنها 4 گل دریافت کردند و در دور یک هشتم هم سلتیک را با پنج گل درهم کوبیدند و قاطعانه ترین برد آن مرحله را کسب کردند. در بین آنها آندره آ پیرلو پا به سن گذاشته و بوفون آماده هنوز هم از تاثیرگذارترین بازیکنان یووه به حساب می آیند.

چرا کسی از حدف آنها شوکه نخواهد شد؟

آنها در مرحله یک هشتم با سلتیک روبرو شدند که حریف چندان قدرتمندی نبود. علاوه بر این، خط حمله یوونتوس به خوبی خط دفاع آنها نیست. آنها از وجود مهاجمی شش دانگ محرومند. فابیو کوالیارلا و سباستین جووینکو هر کدام 6 گل در لیگ به ثمر رسانده اند. هر چند ممکن است این نکته از نظر بسیاری یک ضعف به حساب بیاید، نشان از تعادل در خط حمله این تیم دارد. تورینی ها در سری آ موفق شده اند 55 گل در 28 بازی به ثمر برسانند و با 9 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر جدول قرار دارند.

پیش بینی:

بیانکونری ها در اولین حضورشان در رقابت های لیگ قهرمانان پس از افت محسوس شان در سال های اخیر، می توانند به عنوان تیمی معرفی شوند که با چراغ خاموش حرکت کرده یا به قول انگلیسی ها، اسب سیاه رقابت ها بوده اند. اما اکنون دیگر این عنوان برازنده آنها نیست، چون بانوی پیر ایتالیا، اکنون یکی از شانس های مسلم قهرمانی است.
    ====================================

خط اول متن ، قابل توجه دوستان بایرنی
    از همین الان بدونن با چه خط دفاعی روبرو هستند
    دیگه پای بوفون را نکشیدم وسط ، چون خودشون میدونن جیجی گل بخور نیست

فورزا یووه

منبع : سایت طرفداری

12. 4 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مرسي آرش جون
    آلمان هم خبري نيست!!نگران نباش

14. 3 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسي آرش جون
    آلمان هم خبري نيست!!نگران نباش
    خبری هم باشه غمی نیست همونطور که گفتم بدجووووور به این یووه امیدوارم .... وقتی میبینم خط دفاعی اینطوری داره عمل میکنه امیدوار میشم
    تازه بهتر از خط دفاع ، خط هافبکمونه که به عقیده کارشناسان ، بهترین خط هافبک کنونی جهانه ...... فقط و فقط تو گلزنی مشکل داریم که اونم اگه خدا بخواد ماتری داره راه میفته و کوالیارلا هم داره خوب کار میکنه .....
    فقط منتظر 13 ام و 14 ام فروردینم تا بریم تو آلیانز آرنا کار بایرن را تموم کنیم ...... به امید خدا به نیمه نهایی هم صعود میکنیم

فورزا یووه

16. 4 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب دوباره قرعه آلمان و ایتالیا مقابل همدیگه قرار گرفت
    از اونجایی که ایتالیا اکثرا نتایج خوبی جلوی آلمان ها گرفته پس این قرعه هر چی نداشته باشه , باز از نظر روحی و روانی برای یووه بار مثبت داره و برای بایرنی ها بار منفی
    البته بایرن هم تیم خوبیه و نمیشه منکر قدرت اونا شد . ولی یووه هم بعد از اومدن کونته واقعا قدرتمند شده و عملکرد خوبی داشته .
    فقط مشکل تجربه کم یووه در اروپاست که امیدوارم مشکل ساز نشه .

میلان که حذف شد . از حالا تیم دومم در رقابت های لیگ قهرمانان یووه است و تا بازی فینال حمایتش میکنیم .
    پرچم ایتالیا بالاست
    به امید پیروزی و موفقیت یووه

18. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همین که یوه به بارسا و رئال و البته psg نخورد خودش کلیه
    بنظرم تیم های ایتالیایی کلن باید از تیمی که کارلتو مربیش باشه بترسن, آب دسته سری آ رو خورده
    از سیر تا پیاز تیم های ایتالیا رو در جریان قرار داره می تونست خطرناک باشه.

اما در مورد اینکه به بایرن خورد, من خودم بایرن رو دوست دارم ولی وقتی بحث ایتالیا و آلمان میشه
    اون رگی ایتالیایی من به تحرک میوفته
    دوست داشتم یوه این دور به گالاگا ( علیرضا ) بخوره, سخته برام که یکیشون انتخاب کنم, ولی از اونجایی که فوتبال
    بک بُعد از جزابیتش اینه که طرفدار یک طرف باشی و حرص بخوری من احتمالا یونتوس به عنوان نماینده ایتالیا انتخاب میکنم و
    امیدوارم تا فینال بره

20. 7 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •