تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 29 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 282

نام تاپيک: کلیه مباحث NX720

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام من یک nx720 سونی 40 اینچ خریدم با پایه و دو عینک رایگان 2.5 میخوام بدونم تفاوت کیفیت این با 46 چجوره ؟کسی تست کرده من راضیم تلوزیون شیکیه و سوال دیگم اینکه پنل ex720 برای شارپ هست یعنی ژاپنی هست برای nx720 چطور؟ میخوام فریمور تلوزیون اپدیت کنم , کسی تا به حالا به مشکل بر نخورده ؟یه بلوری هم میخوام بخرم bdp-s480 خوبه؟wifi نداره !دانگل پیدا میشه(مودم wifi سونی)؟ مدل bdp-s780 تو ایران پیدا میشه؟ تو سایت سونی میگه نباید فریموری که دانلود میکنید حجمش از یه عددی کمتر باشه ولی من چند بار idm دانلود کردم اونم بدون مشکل ولی حجمش اون عدده نیست مشکل نداره؟
    کیفیتشون یکیه ! کلا پنل های سونی یا مال خودشه یا شارپ !!! قدیما با سامسونگ هم همکاری داشت البته. ولی مونتاژ خود تلویزیون جدیدا دیگه ژاپن نیست.مالزیه ! بعضیهاشم تایوان میزنه. ترجیحا با خود تلویزیون آپدیت کن ولی من بار آخر ، دانلود کردم با idm بعد ریختم فلش ، مشکلی پیش نیومد ، خیلی سریع آپدیت شد.معمولا حجم فایل بعد از extract نزدیک اون عددیه که تو سایت نوشته !!! خود تلویزیون هم قبلش فایل رو از فلش ریخت تو حافظه داخلیش بعد آپدیت کرد.bdp-s480 هم فکر کنم ایران باشه ولی چه اصراری به وای فای داری ؟ خود تلویزیون که وصل میشه ، اونقدرا هم مهم نیس واسش.ولی هست تو بازار. اگه این مدل تو سایت فارسی سونی نبود سایت خاورمیانه سونی برو ! اینا سایت رو دیر آپدیت می کنن !
    Last edited by bardiam; 01-01-2012 at 02:58.

2. این کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان من نرم افزارsony_tvupdate_2011_3704_gaa_auth.zip
    رو تلویزیون خودم ریختم نه فایلهای mkv رو پخش میکنه و نه مشکل زیرنویس فارسی حل شده است.فقط یکم کیفیت پخش تصویر بهتر شده است

حتی شک دارم کیفیت تغییری کرده باشه !!! مگه توضیحات هر آپدیت رو تو سایتش نگاه نمیکنین ؟؟ یبار آپدیت واسه پشتیبانی فرمت Hd بود تو یوتیوب چند تای دیگه هم بهبود مرورگر وب و پایداری سیستم شبکش بود.هیج جا ننوشته بود بهبود کیفیت تصویر یا اضافه شدن فرمت های جدید ویدیویی !

---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------

بحثی نداریم دوست عزیز.
    اگر این پایه کمیاب شده باشه بحثش جداست ولی اگر موجود باشه تابستون که قیمت تی وی ها 300 400 تومن توی بانه گرونتر بودن، سایز 55 این پایه رو من 140 تومن سراغ داشتم.
    واقعاً اگر از دکورش خوشتون میاد بگیرید وگرنه از نظر سخت افزاری ارزش 100 تومن هم نداره!
    من 3 ماه پیش این تلویزیون رو گرفتم ! 40 اینچ همراه با پایه آلومنیومی ! پایه آلومنیومی اشانتیون 40 اینچ بود ، بقیشون نداشتن ! ولی خب مجانی دادنش.فقط زورشون اومد توضیح بدن که یه پایه معمولی نیست (موقع خرید راجع به پایش تحقیق نکرده بودم) و با hdmi وصل میشه به تلویزیون ! یه ماه بدشم زنگ زدن خونمون از شرکت بازرگانی که چقدر رضایت داریم از تلویزیون سونی و خدماتشون.کلا خیلی خوب بود !
    Last edited by bardiam; 01-01-2012 at 02:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کیفیتشون یکیه ! کلا پنل های سونی یا مال خودشه یا شارپ !!! قدیما با سامسونگ هم همکاری داشت البته. ولی مونتاژ خود تلویزیون جدیدا دیگه ژاپن نیست.مالزیه ! بعضیهاشم تایوان میزنه. ترجیحا با خود تلویزیون آپدیت کن ولی من بار آخر ، دانلود کردم با idm بعد ریختم فلش ، مشکلی پیش نیومد ، خیلی سریع آپدیت شد.معمولا حجم فایل بعد از extract نزدیک اون عددیه که تو سایت نوشته !!! خود تلویزیون هم قبلش فایل رو از فلش ریخت تو حافظه داخلیش بعد آپدیت کرد.bdp-s480 هم فکر کنم ایران باشه ولی چه اصراری به وای فای داری ؟ خود تلویزیون که وصل میشه ، اونقدرا هم مهم نیس واسش.ولی هست تو بازار. اگه این مدل تو سایت فارسی سونی نبود سایت خاورمیانه سونی برو ! اینا سایت رو دیر آپدیت می کنن !
    thanks
    اپدیت کردم مشکلی پیش نیومد( گوشی سامسونگ داشتم اپدیت کردم دوربینش سوخت برا همین ترسیدم ولی سونی کجا سامسونگ کجا .سونی تو کیفیت یه سر و گردن از بیشتر برندا بالاتره) و لی باز نتونست مشکل تلوزیون اینترنتی حل کنه مثل اینکه هیلتر کردنش کسی راه حلی نداره؟؟؟ مودمی هست که بشه v . p . n داخلش تنظیم کرد؟یا تلوزیون به اینترنت وی پی موبایل وصل کرد؟

خواستم بلوری ال جی یا سامسونگ بگیرم ولی اونا خروجی hdmi 1.3 هست و تو فیلم سه بعدی full hd کم میارند برا همین bdp-s480 میگیرم
    Last edited by rezabaner; 01-01-2012 at 17:28.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

thanks
    اپدیت کردم مشکلی پیش نیومد( گوشی سامسونگ داشتم اپدیت کردم دوربینش سوخت برا همین ترسیدم ولی سونی کجا سامسونگ کجا .سونی تو کیفیت یه سر و گردن از بیشتر برندا بالاتره) و لی باز نتونست مشکل تلوزیون اینترنتی حل کنه مثل اینکه هیلتر کردنش کسی راه حلی نداره؟؟؟ مودمی هست که بشه v . p . n داخلش تنظیم کرد؟یا تلوزیون به اینترنت وی پی موبایل وصل کرد؟

خواستم بلوری ال جی یا سامسونگ بگیرم ولی اونا خروجی hdmi 1.3 هست و تو فیلم سه بعدی full hd کم میارند برا همین bdp-s480 میگیرم
    خواهش می کنم
    سونی تو آپدیت با تجربست.کلی دیوایس داشته قبل از تلویزیون های اینترنتیش ، میدونه چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد موقع آپدیت !
    احتمالا خود سونی ایران رو بسته ! منم هنوز نتونستم از این قابلیت استفاده کنم.تنها راه استفاده از روتر هایه که قابلیت وی *** ان دارن !!! مودم وایرلس اکثرا این قابلیت رو ندارن ، باید یه روتر وایرلس جداگونه گرفت ، با لن وصل کرد به مودم اصلی که تلویزیون از طریق روتر بره تو نت. هیچ وقت بلوری پلیر شرکت های دیگه رو نخر !!! سازگاری محصول هر شرکتی با محصولات خودش بیشتره.درسته سونی تو پخش فرمت های مختلف ضعف داره (البته این کارش از عمده ، مثل شرکت اپل) ولی راحت تر میشه تنظیمش کرد.تلویزیون هم راحت شناساییش میکنه ! مثلا خود سونی وقتی که فیلم 3d بزاری تو پلیر میتونه بره تو حالت 3d واسه بقیه شرکت هارو نمیدونم میتونه شناسایی کنه یا نه !
    Last edited by bardiam; 02-01-2012 at 01:57.

6. 3 کاربر از bardiam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام كسي تنظيمات دقيق تصوير سري nx46 رو نداره (720)
    درضمن من رو برنامه هاي تبديل فيلمها از mkv به فرمتي كه قابل پخش با tv sony باشه خيلي كار كردم.طبق گفته هاي يكي از دوستان كه اظهار ميداشت كه ابتدابايد با نرم افزار Total Video Converter 3.71 آن را با زير نويس كانورت كنيم و سپس با ps3muxer به m2ts تبديل نماييم. با توتال ويدئو خيلي طول ميكشه من خيلي از نرم افزارها رو امتحان كردم كه بشه به همراه زير نويس آن را تبديل كنم يا بيشتر طول ميكشيد و يا زيرنويس رواضافه نميكرد. دوستان هم بگردن اگه بشه نرم افزاري پيدا كنيم كه در كوتاه ترين زمان زيرنويس رو به فرمت mkv اضافه كنه عالي ميشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام این اپدیت تلویزیون قضیش چیه؟ اصلا به چه دردی میخوره؟
    اگه خوبه بگید چطوری میتونم تلویزیونمو اپدیت کنم؟؟؟؟؟
    از طریق اینترنت باید اپدیت کنم یا ببرم نمایندگی؟
    مدلشم nx720 هست
    یه توضیح کامل بدین ممنون میشم

داره خودمونی میشه rasis30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها اپدیت جدید برای 720 امده اپدیت کنید ببینید چه امکاناتی اضافه شده
    دیشب دیدم پیام اپدیت اومد رو تصویر زدیم اپدیت شد ولی من امکان خاصی ندیدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها اپدیت جدید برای 720 امده اپدیت کنید ببینید چه امکاناتی اضافه شده
    دیشب دیدم پیام اپدیت اومد رو تصویر زدیم اپدیت شد ولی من امکان خاصی ندیدم
    ورژن 3.08را مي فرماييد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام میشه بگید چجوری باید تلویزیونو اپدیت کنم؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب دوست عزیز اگه پلیر نداری کامپیوترو وصل کن به تلویزیون فیلمو نگاه کن و حالشو ببر بالاخره کامپیوتر که این فرمت هارو پخش میکنه
    البته اگه فقط یه فیلمه چون دردسر داره هر روز بخوای کامپیوترو بزنی به تلویزیون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •