راستش من فکر نمیکنم برای صمیمی تر بودن، لازم باشه، دنبال راه حل بگردیم.
من اگه با کسی که در طرز فکر و سلیقه ها م تطابق داشته باشم، خودبخود صمیمی میشم واگر چنین تطابقی وجود نداشته باشه، اصلاً چرا باید صمیمی بشم؟
راستش من فکر نمیکنم برای صمیمی تر بودن، لازم باشه، دنبال راه حل بگردیم.
من اگه با کسی که در طرز فکر و سلیقه ها م تطابق داشته باشم، خودبخود صمیمی میشم واگر چنین تطابقی وجود نداشته باشه، اصلاً چرا باید صمیمی بشم؟
دوسش دارم...رفیقمه...میخوام بیشتر باهاش دوست بشم هرکاری میکنم ازم عیب میگیره...میگه اخلاقت بده:(عوضش کن من میخوام اخلاقمو عوض کنم کیو باید ببینم ؟:(
![]()
دختره ؟؟![]()
علم روانشناسی میگه تو این جور مواقع باید به همچین رابطه ای خاتمه داد چون اگه کسی شما رو دوست داشته باشه بی هیچ قید و شرطی دوستتون دارهدوسش دارم...رفیقمه...میخوام بیشتر باهاش دوست بشم هرکاری میکنم ازم عیب میگیره...میگه اخلاقت بده:(عوضش کن من میخوام اخلاقمو عوض کنم کیو باید ببینم ؟:(
شما نمیتونی یه شبه و به خاطر کس دیگه ای اخلاقتو عوض کنی.اینطوری میشی برده طرف مقابلت.بعد از مدتی از نقش بازی کردن خسته میشی و مطمئن باش این رابطه تموم میشهدوسش دارم...رفیقمه...میخوام بیشتر باهاش دوست بشم هرکاری میکنم ازم عیب میگیره...میگه اخلاقت بده:(عوضش کن من میخوام اخلاقمو عوض کنم کیو باید ببینم ؟:(
من تعداد کمی به اصطلاح دوست دارم که اینا مدام منو تمسخر و تحقیر میکردن.
ابتدا سعی کردم با بی محلی کاری کنم بیخیال شن اما از رو نمیرن.
محیطم هم طوری هست که نمیتونم جایی باشم که اونها نباشند، باید با اینها چیکار کنم؟
بدجوری اعصاب منو بهم ریختند، حتی بعضا برای اینکه خودم رو خالی کنم، به صورت مخفیانه حالشون رو گرفتم اما فایده نداشته.
اگه کسی میدونه باید چیکار کرد خواهشا کمکم کنه.
سلام اسی جان
خوبی دوست باسواد من............
یه کم از دوستات بگووووووو.چه کارهایی میکنند که شما رو آزار میده و یا باعث رنجش شما میشه؟کامل توضیح بده
پسره بابا
آخه هم کلاسیم هست+پسر خوب ولی دوست دارم با رفتارم بهش بگم دوسش دارم چجور اینکارو بکنم؟لطفا کمکم کنین...علم روانشناسی میگه تو این جور مواقع باید به همچین رابطه ای خاتمه داد چون اگه کسی شما رو دوست داشته باشه بی هیچ قید و شرطی دوستتون داره
یه شبه نیست هرچند وقت هم بگیره چجوری میتونم اخلاقمو عوض کنم؟ یعنی با همه سازگار باشم؟ مثل بقیه آدما؟شما نمیتونی یه شبه و به خاطر کس دیگه ای اخلاقتو عوض کنی.اینطوری میشی برده طرف مقابلت.بعد از مدتی از نقش بازی کردن خسته میشی و مطمئن باش این رابطه تموم میشه
Last edited by Mehran-King; 14-05-2012 at 16:33.
چند وقته ؟
اگر مدت نسبتا زیادی هست اونا عادت کردند به این وضع وچاره ای نیست جز دوری از اونها :(
اگر خیلی مدت زیادی نیست همین اول کاری یه چند باری بهشون زهر چشم نشون بده حساب کار دسشون بیادو مواظب رفتارشون باشند. بقولی این شما هستید که به اونها یاد میدین چجوری با شما رفتار کنند
+
+
مهران جان
خیلیامون وقتیکه به سن تو هستیم مث خودت عاطفی و رمانتیک هستیم ....
اما زیاد هم رمانتیک بودن خوب نیست!
تو این دور و زمونه رفیق خوب و بامرام پیدا نمیشه خیلیا هستند تو رفاقت براشون کم نمیزاری اما به وقتش جواب خوبی ها و رفاقت هاتو با بی معرفتی و نامردی میدن... زیاد خودتو درگیر نکن کلا" ...
رفیق و دوست (مخصوصا پسر) برای همینه که تنها نباشی و با هم مشغول تفریح و شوخی ، مسافرت ، درس و ... باشید .
اگه که یکی اخلاقش با اخلاق شما هماهنگ نیست لزومی نداره که شما اصرار به دوستی با اون باشید ...
درود بر حمید قهرمان.
راستش، فهمیدم که متاسفانه پشت سر من خیلی غیبت میکنند.
در واقع 3 نفر آدم بسیار بد طینت هستند.
متاسفانه در گذشته با اینها شوخی کردم، همین باعث شد روی اینها به روی من باز بشه.
تیکه های زشت به اقوام میندازن، شوخی ها و تمسخرهای خیلی بی ادبانه که نمیشه لفظش رو اینجا آورد.
کم کم دارم مجبور به مقابله مثل میشم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)