تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 25 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 243

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1390-1391 | پیش فصل

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جالبه! با کاغذ قرعه کشی می کنند؟!
    آره دیگه
    این فوتبال حرفه ای که همیشه ازا ون دم میزنن گوش فلک رو کر کرده
    ولی فقط کافیه تا نگاهی به قرعه کشی لیگ ایران بندازیم تا سطح حرفه ای رو بسنجیم

حداقل نیومدن کاغذها رو مرتب برش بدن و از قیچی استفاده کنن
    مثل این که وقت نداشتن و میخواستن زود تمومش کنن و نشستن با دست کاغذها رو پاره کردن

واقعا آبرو ریزیه

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ساختمان پزشکان هم توسط صدا و سیمایی پخش میشه که فقط تبلیغ برای استقلال و پرسپولیس رو بلده
    فکر کنم شما از قضیه انداختن کلید یخچال دور گردن فرید ناراحتی، اینجا تاپیک ورزشیه!
    -------------------------

اینکه گفته دسته چک و ... خوب معلومه که کمک از دولت نیست پس خدشه به اینکه بودجه ها یکسانه وارد نمیشه
    اما این کاری عیبی هست که مدیرعامل باشگاه واسه تیمش خرج کنه؟!
    سپاهان برای بخاطر جذب ستاره ها خرج زیاد و بیش از حدی کرد!
    این که واضحه، همین باعث شده که اگه یه بازیکن مثلا استیل آذین یا پیروزی رو ول کنه بره مثلا استقلال این بینش بوجود بیاد که استقلال بالای سقف قرارداد، قرارداد بسته!
    یعنی بودجه ی زیادیه سپاهان این افکار رو بوجود آورده، بهتره بگم نتیجه ی کاراشون این افکار رو بوجود آورده!!
    در ضمن رحمتی توی مس معرفی شد، سپاهان فقط رقمش رو برد بالا !
    اینم در نظر بگیرین که تیم تهرانی اولویتی برای بازیکنا هستن، ثباتی که وجود داشت...
    پرسپولیس که این حواشی اخیرش و گریه های دسته جمعی و ... اگه یه بازیکن نره اونجا عجیب نیست که استقلال رو انتخاب کنه
    یه نکته ی دیگه هم هست که ما کمتر میبینیم که بازیکنای ذوب آهن با حاشیه جدا بشن، اونم اصفهانیه...
    بومی گرایی و عشق قلبی بازیکناش یه دلیلی بود که کمتر از این تیم ناراضی باشن یا جدا شده باشن...!

4. 5 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

بابا بیخیال
    فقط
    کی شک در ولخرجی های سپاهان و استیل آذین داره؟
    کی شک داره بیشترین پولها رو به بازیکنهای سپاهان و استیل دادند؟
    کی شک داره ولخرجی ها از این دو تیم شروع شد؟
    بنظرتون اگه فصل پیش استقلال پول سپاهان رو داشت نمی تونست بازیکنهاش رو حفظ کنه؟
    ولی این فصل وقتی تیمها از جمله استقلال میبینند نمیشه اینجور بازیکن جذب کرد چیکار کردن با همون روشی که امثال سپاهان بازیکن گرفتند اینها هم با همون روش عمل کردند
    من یه طرفدار استقلالم ولی اینا رو بیطرف گفتم و نظر شخصیه منه شما طرفدارسپاهان کدوم رو انکار میکنی؟

6. 5 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بابا بیخیال
    فقط
    کی شک در ولخرجی های سپاهان و استیل آذین داره؟
    کی شک داره بیشترین پولها رو به بازیکنهای سپاهان و استیل دادند؟
    کی شک داره ولخرجی ها از این دو تیم شروع شد؟
    بنظرتون اگه فصل پیش استقلال پول سپاهان رو داشت نمی تونست بازیکنهاش رو حفظ کنه؟
    ولی این فصل وقتی تیمها از جمله استقلال میبینند نمیشه اینجور بازیکن جذب کرد چیکار کردن با همون روشی که امثال سپاهان بازیکن گرفتند اینها هم با همون روش عمل کردند
    من یه طرفدار استقلالم ولی اینا رو بیطرف گفتم و نظر شخصیه منه شما طرفدارسپاهان کدوم رو انکار میکنی؟
    باشه...همه ی اینا قبول ...ولی چرا باید استقلال موقعی این کارو بکنه که سقف قرارداد واسه سپاهان اجباری میشه ؟
    این چه دلیلی میتونه داشته باشه دوست من ؟
    بهتره خودمونو گول نزنیم

8. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

شما چرا درک نمی کنی؟
    به بازیکنا چک میده9 که خیالشون راحت باشه به پولشون میرسن. وقتی که سازمان پول نداره.
    بعد ها پول بازیکنا رو از موجودی باشگاه میده و چکو پس میگیره. با این کار خیال بازیکنا از پولشون راحت میشه.
    حالا اون مرغ پخته ای که داشت میخندید شیر فهم شد؟
    شما چرا درک نمیکنی؟

یعنی این آقا توی حساب شخصیش میلیارد میلیارد پول داره که حالا مثلا بخواد قرض بده؟
    یه مقداری سنجیده صحبت کنید

شما طوری توجیه میکنید انگار که با خود این آقا کار میکنیدو از همه فن کار هم خبر دارید!

اون مرغ پخته رو هم ما دیدم بیشتر از این بخنده هلاک میشه واسه شام ترتیبش رو دادیم بنده خدا رو (جا شمام خالی)

در ضمن من قبول نمیکنم همه چیز هم فقط واسه همین دسته چک باشه
    منظورم اینه که سپاهانم کم پول نمیده پس باید دید چرا یدفه رحمتی و حسینی ول کردن و رفتن

حداقل (به نظر شماها) پارسال حیدری و جانواریو رو سپاهان با پول آوردش اما امسال استقلال رحمتی و حسینی رو با دو دوزه بازی و سیاسی بازی و کارای فدراسیون و سازمان لیگ و سقف قرارداد فرمالیته و دستای پشت پرده و .... آورد

اگه سپاهان با پول پیشبرد پشت سرش این کثیف کاری ها نبود

10. 2 کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو فوتبالي كه مهش از دم ناپاكه مي خوايين تيمارو از هم سوا كنيد كه مثل هم نيستن ؟؟؟

بي خيال !!

پروفشنال masoud71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

فوتبال ما همینه
    با این مدیریت همینه

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

باشه...همه ی اینا قبول ...ولی چرا باید استقلال موقعی این کارو بکنه که سقف قرارداد واسه سپاهان اجباری میشه ؟
    این چه دلیلی میتونه داشته باشه دوست من ؟
    بهتره خودمونو گول نزنیم
    اول از همه اینجا ایران بقول دایی هر کی لابیش قویتره
    منم به نفوذ حاجی هیچ شکی ندارم و شاید خیلی راهها واسه دور زدن داشته ولی سقف واسه همه اجباری شده نه سپاهان
    یه مسئله کوچیک میمونه این وسط وقتی سقف واسه همه اجباری بشه شما اگه استقلال 350 بده سپاهان هم 350 بازیکن به احتمال زیاد استقلال رو انتخاب میکنه
    بعد اینکه تو این چند سال ثابت شده که داره به فوتبال شهرستان توجه بیشتری میشه
    خدا کنه تمام تیمها خصوصی بشن که دیگه این حرفها نباشه

14. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما چرا درک نمیکنی؟

یعنی این آقا توی حساب شخصیش میلیارد میلیارد پول داره که حالا مثلا بخواد قرض بده؟
    یه مقداری سنجیده صحبت کنید
    من میگم خودش چک میده به بازیکنای جدید که خیالشون راحت بشه که به پولشون میرسن. یعنی در شرایطی که سازمان پول نداره بده. لازم نیست میلیاردر باشه. یه چکه که بازیکن دست خالی قرارداد نبنده.
    در مورد جذب رحمتی مثه این که یه چک 300 میلیونی از انصاری(که به نوعی اسپانسر استقلاله. بانک تات و بازار موبایل و مبل ایران) بهش دادن. حالا دور زدن قانون و اینا کاری ندارم. ولی رحمتی خودش میخواست امسال حتما تهران باشه. یعنی اگه استقلال نمی گرفتش بازم سپاهان نمیموند. ولی پارسال اگه سپاهان پیشنهادهای نجومی به حیدری و جانواریو نمیداد استقلال میموندن. جانواریو که رسما گفت به خاطر مسائل مالی میرم. حیدری هم بهانه اختلاف با مظلومی رو آوورد.

16. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

يكشنبه آينده قطعي مي‌شود
    هدايتي مالك و دايي سرمربي تيم فوتبال راه‌‌آهن
    خبرگزاري فارس: مالك باشگاه استيل‌آذين از خريد امتياز تيم فوتبال راه‌‌آهن خبر داد.

حسين هدايتي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي فارس عنوان كرد: با توجه به رايزني‌هايي كه انجام داده‌ام اگر اتفاق خاصي رخ ندهد روز يكشنبه آينده در بورس حضور پيدا كرده و سهام راه‌آهن را خريداري مي‌كنم.
    وي افزود: فقط يك شرط دارم كه اجازه بدهند نام راه‌آهن به استيل‌آذين تغيير پيدا كند.
    با چند بازيكن بسيار خوب نيز به توافق رسيده‌ايم و اگر علي دايي قبول كند سكان اين تيم را بر عهده خواهد گرفت.
    همچنين قصد دارم از پيشكسوتان در اين تيم استفاده كنم.
    انتهاي پيام/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •