تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 25 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 248

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی F.C. Internazionale Milano | نراتزوری ها

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

رانيري: بايد خيلي با بازيکنان اينتر صحبت کنم

مربي ايتاليايي در صحبتهايي اعلام کرد که اينتر بايد خيلي بهتر از اينها باشد و اعلام کرد که اينتر شايد زير نظر او به سيستم سنتي با چهار مدافع بازگردد.

درحالی که این روزها نام کلودیو رانیری در صدر فهرست نامزدهای اینتر قرار داشت، به نظر می رسد که او مربی آتی نرآتزوری لقب گرفته است. این مربی ایتالیایی اعلام کرده که روی ذهنیت بازیکنان اینتر کار خواهد کرد.

بعد از برکناری جیان پیرو گاسپرینی انتظار می رود که رانیری 59 ساله هدایت نرآتزوری را در دست بگیرد.

بعد از شکست 1-3 اینتر مقابل نوارا در روز سه شنبه، ماسیمو موراتی، رئیس اینتر اعلام کرد که گاسپرینی دیگر جایی روی نیمکت هدایت تیمش ندارد . این مربی 53 ساله در حضور کوتاه مدتش روی نیمکت مربیگری اینتر حتی نتوانست یک برد به دست بیاورد.

رانیری که به زودی رسماً مربی اینتر خواهد شد، در صحبتهایی در این باره به رای اسپورت گفت: "فکر می کنم باید خیلی با بازیکنان تیم صحبت کنم. جنبه روانی ماجرا بسیار مهم است. اینتر تیم بزرگی است و ما باید بعد از شروع ضعیفی که داشتیم روی غلتک موفقیت قرار بگیریم. بازیکنان خوبی در اینتر هستند و باید نهایت تلاشمان را به کار بگیریم تا این تیم را بیدار کنیم."

گاسپرینی به خاطر استفاده از سیستم 3-4-3 به شدت مورد انتقاد بود و رانیری اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که اینتر زیر نظر او احتمالا با 4 مدافع بازی خواهد کرد: "از نظر من، هر سیستمی می تواند برای تیم پیروزی به همراه داشته باشد. اگر اینتر همیشه با یک شیوه مشخص بازی کرده، دلیل خاصی دارد. گاسپرینی این حق را داشت که ایده هایش را در تیم پیاده کند. او سعی کرد تا سیستم مدنظرش در تیم جواب دهد و تلاش زیادی کرد که موفق نشد. فکر نمی کنم که نیازی به انتقاد از او باشد. او نهایت تلاشش را به کار گرفت تا ایده هایش را در اینتر پیاده کند."

مربی سابق چلسی و یوونتوس ادامه داد: "من نمی توانم قول قهرمانی بدهم. من نهایت کار را از بازیکنانم خواهم گرفت. این بازیکنان حرفهای زیادی برای گفتن در زمین مسابقه دارند."

روز چهارشنبه در گزارشی اعلام شد که رانیری احتمالا جانشین گاسپرینی خواهد شد و روز شنبه در دیدار نرآتزوری مقابل بولونیا روی نیمکت مربیگری این تیم خواهد نشست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by meyn; 22-09-2011 at 14:24.

2. 2 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان خوش خبر باشید! چقدر خبر خوبی بود خبر اخراج آقای سه دفاعه! دم رئیس گرم..
    رانیری که به زودی رسماً مربی اینتر خواهد شد،
    انتخاب رانیری به نظرم انتخاب خیلی خوبی بود... گویا دیروز رسما مربی اینتر شده (به نقل از وکیپدیای انگلیسی):
    On 21 September 2011, Ranieri was signed as the new manager of F.C. Internazionale Milano.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

حالا اینتر با سه دفاع رو در نظر بگیرید که لوسیو هم بینشون باشه. طبیعتاً لوسیو میل به حمله زیادی داره که با انجام اینکار اینتر عملاً دو دفاعه میشه. خوب مشخصه که با دو دفاع اینتر راحت تو ضد حملات گل میخوره.

5. این کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

رانيري سرمربي اينتر شد

او جانشين جيان پيرو گاسپريني خواهد شد که تنها پس از چهار بازي در سري آ و در مجموع پنج ديدار رسمي روي نيمکت اينتر، از اين تيم اخراج شد.

کلودیو رانیری، سرمربی سابق تیم های چلسی، یوونتوس و رم، رسماً به عنوان سرمربی جدید اینتر معرفی شد. قرارداد او با نرآتزوری تا سال 2013 خواهد بود.

به این ترتیب او جانشین جان پیرو گاسپرینی خواهد شد که تنها پس از چهار بازي در سري آ و در مجموع پنج ديدار رسمي روی نیمکت اینتر، از این تیم اخراج شد.

رانیری از امروز در تمرینات اینتر حضور پیدا خواهد کرد و فردا در یک کنفرانس مطبوعاتی به طور رسمی به رسانه ها معرفی می شود.

در بیانیه ای که در سایت اختصاصی باشگاه اینتر منتشر شده، آمده است: "کلودیو رانیری اکنون به صورت رسمی سرمربی اینتر است. او تا 30 ژوئن 2013 با باشگاه اینتر قرارداد دارد. همه اعضای باشگاه از حضور رانیری و دستیارانش در باشگاه خوشحال هستند. او در تمرینات امروز شرکت خواهد کرد و فردا به رسانه ها معرفی می شود."

رانیری بعد از مورینیو، بنیتس، لئوناردو و گاسپرینی، پنجمین مربی اینتر در 15 ماه اخیر است.

کد:

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ایول رانیری! استارت کار با برد اونم تو خونه حریف اونم در دقایق پایانی. گویا پاتزینی این بازی خیلی خوب و جنگنده ظاهر شده... سوای از گلی که زد.

8. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خوب اینتر با نتیجه ۳ بر ۱ تونست بلونیا رو شکست بده. این میتونه شروع خوبی برای رانیری در اینتر باشه. گل اول توسط پاتزینی در دقیقه ۳۹ برای اینتر به ثمر رسید، سپس در دقیقه ۶۶ گل مساوی از روی نقطه پنالتی توسط دیامنتی برای بلونیا زده شد. در دقیقه ۸۱ باز هم از روی نقطه پنالتی گل اینتر توسط میلیتو به ثمر رسید. در نهایت در دقیقه ۸۷ گل سوم اینتر بوسیله لوسیو زده شد و اینتر ۳ بر ۱ بلونیا رو شکست داد.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

برد 3 بر يک اينتر مقابل بلونيا

در اين ديدار که در ورزشگاه رناتو دلارا برگزار شد، بولونيا تنها سه روز پس از تساوي 1-1 مقابل يوونتوس، مقابل اينتر 3-1 شکست خورد.

شوک اخراج گاسپرینی و ورود رانیری به سن سیرو جواب داد و اینتری ها موفق شدند در دیدار مقابل بولونیا به اولین پیروزی فصل شان دست پیدا کنند.

پاتزینی که در دیدارهای قبلی اینتر توسط گاسپرینی بسیار کم به کار گرفته شد، در دقیقه 39 گل اول بازی را به ثمر رساند تا اینتری ها نیمه اول را با پیروزی به رختکن بروند.

در نیمه دوم بولونیا در دقیقه 66 توسط دیامانتی از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی کشاند تا اینتر بار دیگر پیروزی را از دست رفته ببیند اما اتفاقات 10 دقیقه پایانی بازی، یک پیروزی شیرین را برای شاگردان رانیری رقم زد.

خطای موره لو در دقیقه 81 در محوطه جریمه بولونیا، نه تنها یک کارت قرمز را برای او به همراه داشت، بلکه یک ضربه پنالتی را نیز نصیب اینتری ها کرد که میلیتو آن را تبدیل به گل کرد.

در حالی که به نظر می رسید بازی با همین نتیجه به پایان خواهد رسید، لوسیو در دقیقه 88 یک بار دیگر گلزنی کرد تا پیروزی اینتری ها شیرین تر شود.

با این پیروزی و کسب این سه امتیاز، اینتر به مکان یازدهم جدول صعود کرد.

امشب دو دیدار مهم دیگر در سری آ برگزار خواهد شد که در آنها میلان میزبان چزنا است و ناپولی از فیورنتینا پذیرایی می کند.

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل بولونيا

خوليو سزار: اينتر واقعي را ديديم

دروازبان نراتزوري پس از پيروزي مقابل بولونيا گفت: پس از مدت‌ها اينتر واقعي را مشاهده کرديم.

به نقل از سایت اینتر، خولیو سزار پس از پیروزی شب گذشته تیمش اظهار داشت: بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم، همه از ما انتظار بالایی دارند و ما باید در بازی‌هایمان تمام توانمان را به نمایش بگذاریم.

اینتر شب گذشته با نتیجه 3 بر یک بولونیا را شکست داد تا در سری آ اولین برد خود را در این فصل کسب کند. این دروازبان دراین باره اظهار داشت: اینتر واقعی را در این دیدار دیدیم و به نظرم بازی کم‌نقص و راضی کننده‌ای را ارائه کردیم.

سزار درباره حضور رانیری در راس کادر فنی اینتر نیز گفت: رانیری مربی کاربلدی است و نقاط قوت تیم را به خوبی شناسایی کرده است، او در کارش جدی است و می‌توانیم به او برای فتح اسکودتو امیدوار باشیم.

کد:
    Last edited by meyn; 25-09-2011 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

رانيري: اينتر اعتماد به نفسش را بازمي يابد

کلوديو رانيري مربي جديد اينتر معتقد است که برد تيمش مقابل بولونيا در ديدار شنبه شب باعث خواهد شد تا اعتماد به نفس بازيکنانش بازگردد. اين اولين پيروزي اينتر در رقابتهاي اين فصل سري آ بود.

نایب قهرمان فصل قبل کوپا ایتالیا در 5 دیدار اخیرش نتوانسته بود به پیروزی برسد و این برد برای نرآتزوری از ارزش زیادی برخوردار بود.

درپایان مسابقه رانیری به خبرنگاران گفت: "مهم این بود که کارمان را با شروع خوبی آغاز کنیم. پسرانم (!) نیاز به این داشتند تا دوباره اعتماد به نفس و باور به خودشان را بازیابند."

رانیری ادامه داد: "من گفته بودم که مهم این است که برای کسب نتیجه مطلوب مبارزه کنیم و مهم نیست که چطور این کار را انجام دهیم. این پسران عطش موفقیت دارند و این را در روز شنبه نشان دادند. من به شدت تحت تاثیر انگیزه آنها برای پیروزی و این روحیه مبارزه طلبانه شان قرار گرفتم."

مربی جدید اینتر در ادامه درمورد اتفاقاتی که در جریان بازی رخ داد صحبت کرد و به تمجید از انسجام تیمش پرداخت: "در نیمه اول عملکرد ما مثبت بود، ژولیو سزار خیلی خوب بود. دیگو فورلان و پاتزینی هم عملکرد خیلی خوبی داشتند و فیلیپه کوتینیو هم همینطور. بقیه بازیکنان تیم من منسجم و متحد بودند. در نیمه دوم آنها حرکات رو به جلویشان را شروع کردند و من سعی کردم که به بازی بُعد دیگری بدهم."

اینتر با این برد به رده یازدهم جدول سری آ صعود کرد و البته در انتظار نتایج سایر دیدارهای این هفته سری آ است.

کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ميليتو: همه ما از اخراج گاسپريني ناراحت شديم

ديگو ميليتو ستاره آرژانتيني اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که برد تيمش در ديدار يکشنبه شب مقابل بولونيا به آنها کمک خواهد کرد تا در ديدار اين هفته شان در ليگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو هم به پيروزي برسند.

اینتر یکشنبه شب توانست تا در ورزشگاه رتانو دلا آرا مقابل بولونیای 10 نفره به پیروزی برسد. در این بازی پاتزینی، میلیتو و لوسیو گلزنی کردند.

در پایان این دیدار، دیگو میلیتو به کانال اینتر گفت: "همه ما بسیار خوشحالیم و هیچ کسی به اندازه من خوشحال نیست، چرا که گل من به پیروزی تیممان کمک زیادی کرد. ما رابطه خیلی خوبی با جیان پیرو گاسپرینی، مربی سابق اینتر داشتیم و همه ما از اخراج او ناراحت شدیم. الان صحبتهای زیادی گفته و شنیده می شود که صحت ندارد."

میلیتو ادامه داد: "رقابت بین من و پاتزینی؟ فکر می کنم ما می توانیم در کنار هم بازی کنیم ولی این سوالی است که باید از مربی جدیدمان رانیری بپرسید. من سال گذشته زیاد خوش شانس بودم و در این سطح وقتی در اوج آمادگی نباشی، کاملا بارز و مشخص است. ولی الان احساس خوبی دارم. جدای از بازیهای اخیرمان، احساس خیلی خوبی دارم. پیروزی روز یکشنبه از نظر روانی برای ما خیلی خوب بود و ما اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم و این بازی به ما کمک خواهد کرد تا نمایش فوق العاده ای را در مسکو و در لیگ قهرمانان اروپا به اجرا بگذاریم."

کد:
    Last edited by meyn; 26-09-2011 at 12:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •