با سلام به 4039 عزیز دوست من شما تا حدوی درست میگین درباره نسخه های جام جهانی ولی من منظورم به صورت ریل تایم هستش که وقتی در حال بازی هستیم مربی و بازیکنان روی نیمکت متحرک باشن و وقتی توپ رفت اوت یا به عبارت بهتر بازی قطع شد حالا به هر دلیلی آفساید یا خطا یا ... دوربین بره به طرف نیمکت مثلا بعضی وقتا بازیکن روی نیمکت و بعضی وقتا مربی در نسخه های جام جهانی تمام تصاویر مربی ها ضبط شده بودن یعنی شما اگه دکمه صحنه آهسته رو بزنین مربی رو که اصلا نمیبینین و بازیکن ها هم در نیمکت ذخیره اصلا متحرک نیستن فقط یک تکسچر هستن تازه بازیکن هایی که روی نیمکت نشستن چون از پیش درست شده هستن بازیکن های واقعی ذخیره تیم ها نیستن بازم تاکید میکنم به NBA 2k رجوع کنیم . البته اصلا و ابدا قصد مقایسه ندارم واقعا ساختن بازی فوتبال خیلی مشکل هست و لی من به شخصه انتظار داشتم این نسل یک نیمکت ذخیره و مربی متحرک (ریل تایم ) ببینم مثل این که امسال PES این کار رو تا حدودی کرده البته نمیدونم تا چه حد روش کار کردن . بازم از شما ممنونم
کاشکی وقتی یک بازیکن تعویض میشد به صورت ریل تایم نشون میداد که داره میره رو نیمکت میشینه فکر کنم این نسل هم باید خواب این چیزا رو ببینیم .