تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 461 اولاول ... 61213141516171819202666116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امین جان این موردو عمدا بخاطر سیاستهای پولی و سود شرکت توی بازی قرار نمیدن . نسخه جام جهانیو بازی کردی یا نه ؟ توی اون نسخه خیلی از چیزایی که میگی وجود داره . چهره مربیا دقیقا درست طراحی شده , دائما حرکات و عکس العملهای مربیان رو با توجه به اتفاقات درون زمین نشون میدن , دوربین میره تو تماشاگرا و زوم میکنه رو چهره ها و عکس العمل تماشاگرا رو نشون میده و مواردی از این دست .
    این مواردو فقط توی نسخه های جام جهانی و جام ملتها میذارن تا اون نسخه ها فروش بره . اگه اون کارو رو اینجا هم انجام بدن نسخه های جام جهانی و جام ملتها چیزی زیادی نسبت به نسخه های دیگه نخواهد داشت و فروش کمتری میرن .
    حتی توی نسخه جام جهانی تمام کشورها رو با تمام بازیکنان اصلیشون طراحی میکنن حتی یادمه اسامی بازیکنان ایرانو دقیقا گزارشگر تو بازی میگفت . این کارا رو توی نسخه های اصلی نمیکنن تا مشتشون خالی نشه برای فروش نسخه های فرعی .
    با سلام به 4039 عزیز دوست من شما تا حدوی درست میگین درباره نسخه های جام جهانی ولی من منظورم به صورت ریل تایم هستش که وقتی در حال بازی هستیم مربی و بازیکنان روی نیمکت متحرک باشن و وقتی توپ رفت اوت یا به عبارت بهتر بازی قطع شد حالا به هر دلیلی آفساید یا خطا یا ... دوربین بره به طرف نیمکت مثلا بعضی وقتا بازیکن روی نیمکت و بعضی وقتا مربی در نسخه های جام جهانی تمام تصاویر مربی ها ضبط شده بودن یعنی شما اگه دکمه صحنه آهسته رو بزنین مربی رو که اصلا نمیبینین و بازیکن ها هم در نیمکت ذخیره اصلا متحرک نیستن فقط یک تکسچر هستن تازه بازیکن هایی که روی نیمکت نشستن چون از پیش درست شده هستن بازیکن های واقعی ذخیره تیم ها نیستن بازم تاکید میکنم به NBA 2k رجوع کنیم . البته اصلا و ابدا قصد مقایسه ندارم واقعا ساختن بازی فوتبال خیلی مشکل هست و لی من به شخصه انتظار داشتم این نسل یک نیمکت ذخیره و مربی متحرک (ریل تایم ) ببینم مثل این که امسال PES این کار رو تا حدودی کرده البته نمیدونم تا چه حد روش کار کردن . بازم از شما ممنونم
    کاشکی وقتی یک بازیکن تعویض میشد به صورت ریل تایم نشون میداد که داره میره رو نیمکت میشینه فکر کنم این نسل هم باید خواب این چیزا رو ببینیم .
    Last edited by romell; 16-06-2011 at 02:19.

2. 4 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

دوستان فیفا باز گلایه از صحنه های خوش حالی بازیکنان کردند که باید بگم در نسخه ی 11 کنسول این خوشحالی ها خیلی بهتر شد .
    درباره ی سرعت بازی هم با دوستان پی سی باز موافقم البته اگر فیفا 11 کنسول رو بازی می کردید از سرعت پایین بازی حتماً عصبی می شدید.
    و به طور کلی چون نسخه ی 12 پی سی و کنسول تفاوتی ندارند ، پس یه سری از ایراد هایی که شما اشاره کردید خودکار برطرف میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درباره ی سرعت بازی هم با دوستان پی سی باز موافقم البته اگر فیفا 11 کنسول رو بازی می کردید از سرعت پایین بازی حتماً عصبی می شدید.
    من نسخه ى pc رو بازى نكردم ولى در نسخه ى كنسول حتى وقتى سرعت بازى رو روى حالت slow بزاريد، به نظرم باز هم سرعت زياده.
    (البته فكر مى كنم كه اين يه بحث سليقه اييه).

داره خودمونی میشه lincoln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من نسخه ى pc رو بازى نكردم ولى در نسخه ى كنسول حتى وقتى سرعت بازى رو روى حالت slow بزاريد، به نظرم باز هم سرعت زياده.
    (البته فكر مى كنم كه اين يه بحث سليقه اييه).
    کاملا تایید میشه.. کلا بازی تند فرصت فکر کردن در مورد عکس العمل هارو در حین بازی میگیره !
    به نظر من بهترین ایده برای سرعت بازی ایجاد تفاوت بین لیگ های مختلف میتونه باشه ..
    به طور مثال سبک بازی تیم های ایتالیایی کندتر از تیم های اسپانیایی و مخصوصا انگلیسی باشه !
    ولی درجه سختی بازی تو همین 11 هم خوب بود (legendary) امیدوارم بازی رو بیشتر از این نپیچونن که لذت بازی کم بشه!

6. 3 کاربر از lincoln بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این تفاوت سرعت ارتباط بسیار نزدیکی با مانیتورتون داره...

8. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته اگه سيستم پاسكارى در حالت manual باشه سرعت بازى كمتر از زمانى ميشه كه در حالت assisted هستش.  
    من چون فقط توى مود كريير بازى مى كنم نمى تونم پاس رو دستى كنم چون سيستم پاسكارى cpu حالت پينگ پنگى داره و اگه من پاسكاريم manual باشه نبرد نابرابر ميشه (به نفع cpu).
    اميدوارم تو اين نسخه سيستم پاسكارى cpu از حالت پينگ پنگى در بياد تا ماهايى كه تكنفره بازى مي كنيم جرئت كنيم پاس رو روى manual بزاريم.  
    Last edited by sarukhan; 16-06-2011 at 18:23.

10. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من هم گفته دوست عزیز لینکلن رو تایید میکنم من به شخصه سه تا لیگ رو هر سه تا رو دو بار بازی کردم تو اینگلیس بازیها فیزکی و بیشتر جنبه هوای و یه کم سریعتر نسبت به همشونه چون تیم ها اکثرا در حد خوبی هستند در لیگ اسپانیا که بازی میکنم الان با ویارئال من دوتا هافبک دریبلر و پاسور و خود سانتی کازورلا رو گذاشتم گوشه ونیلمار و روسی رو هم کنارش گذاشتم با اون هافبکها خیلی راحت میتونم پاسکاری وبه گل برسم مثل باشگاه اینگلیس نبود جنبه بازیشون بیشتر بر تک بازی کنی بود مثلا تو تیم اتلتیکو همه توپها یه دیگو فورلان خطم میشد و اگرو اکثرا حدود 8 بار تو بازی لیگ و کاپ باهاشون افتادم بشتر ریباند ها رو میزد منظورم از لیگ ساپانیا این بود که بشتر بر جنبه تک نفر بودن بازی کنها و سرعتی بودن اون بازی کنها داره ولی درمورد رئال اینجوری نبود من راحت میتونم در حالت دستی همه تیم ها رو ببرم رو لجندی و دربرابر بارسا یه کم اذیت میشم ولی خدا وکلیلی با رئال چنگ و دندون واسه این اینجوریه به نظرم بازیکنان تنومند و قوی اوها هستش فرضا سرجیو رامس که حتی در مواقعی دوستانه بارسا رو با رئا بازی میکردم یه دفعه هم نتونستم مستقیم سرجیو رو راحت از پیش ببرم ولی در بارسا همش هافبکها هستند حرفی واسه گفتن دارند من واسه دفاع بجز در وسط اونم پویول مشکلی نداشتم ودر باشگاه المان با دورتمند بازی کردم اوایل که بازی رو گرفته بودم بازی خیلی درگیری داشت همش خطا و فول های پی درپی و برای رسیدن به دروازه با پاسکاری درحالت دست ی یه کم راحت بود و برای پیروز شدن راحت تر بود ولی من تا اخر فصل دوتا مصدومی داشتم که خیلی اذیتم میکرد به نظرم این درگیری ها ناشی از سطح پایین بودن معیار تقریبی بازیکنانان وکلاس انان بوده و هست چون من در لیگ اینگلیس تو حالت دستی و کمکی هم خطا زیاد نمیدیم فقط به ندرت خطا های خیلی خوب مثل پشت محوطه و پنالتی الان من در لیگ اسپانیا حدود 11 پنالتی تا حالا تو جریان بازی ها گل کردم
    امیدوارم بازی سخت تر هم بشه و سرعتش که من زیاد نمبینم البته من پی سی بازم و کنسول ندارم
    در خار هم خوشحال میشم اشتباه یا اضافاتی بود بر نقل من بیفزاید
    با سپاس

12. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان فیفا باز گلایه از صحنه های خوش حالی بازیکنان کردند که باید بگم در نسخه ی 11 کنسول این خوشحالی ها خیلی بهتر شد .
    و به طور کلی چون نسخه ی 12 پی سی و کنسول تفاوتی ندارند ، پس یه سری از ایراد هایی که شما اشاره کردید خودکار برطرف میشه.
    مسعود جان درست میگه . تلویزیون دوستم یه جور دیگس سرعت بازی روی Fast هست ولی سرعتش با من که رو Normal هست کمتره !

14. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سرعتها فکر کنم به هرتز ال سی دی ها رابطه داشته باشه به ازای رزلوشن بازی قبلا تو تایپیک فکر کنم فیفا 11 بود یا پی اس 11 این بحث ها رو دیده بودم که بررسی میشد

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    FIFA 12 Producer Video: Impact Engine

ویدئو جدیدی که تازه اومده ولی چیز جدیدی توش نشون نمیده و بیشتر صحنه های 11 و 12 رو باهم مقایسه می کنه و در مورد تغییرات اعمال شده روی تصاویر صحبت می کنه.(صحنه های 12 همشون از تریلر های قبلی است)

17. این کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •