در پست 132 آدرس فروشنده را ببين
در پست 132 آدرس فروشنده را ببين
مبارک باشه.
منم میخام یدونه بخرم فقط تنها نگرانیم کیفیت تصاویر sd هست...
شما از کیفیت sd راضی هستی؟
قیمت000/590/2 تومان شده!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا منم همین سوال رو دارم.
کاش دوستان لطف کنند چند تا عکس با مگاپیکسل بالا از کیفیت SD رو سایت بزارند. بصورت لینک برای دانلود و در حدی که بشه حسابی روش زوم کرد و کیفیت دقیق پیکسلها رو بررسی کرد.
ر س ي و ر وآتتن درست وحسابي ندارم لذا با عرض معذرت نمي تونم در مورد كيفيت SD نظر بدم دوستانيكه پيشرو هستند نظر بدند ولي با فيلمهاي HD و كليپ هاي 3D كه از طريق لپ تاپ با كابل HDMI 1.4 روي TV پخش كردم تصاوير درخشان، خيره كننده و صداي فوق العاده اي داره و از هر زاويه اي كه تماشاه كني برخلاف TV هاي ديگه، تاثيري بدي در كيفيت تصاوير نداره
تصاویر Sd با رسی و ر معمولی هم عالیه من تو یه فضای 30 متری حداکثر از 2تا 3متری با تنظیمات عادی تی وی نگاه میکنم ولی دوست داشتم بازم سایزش بزرگتر بود Perfect
میشه لطف کنی 2 - 3 تا عکس چند مگاپیکسلی ازش بگیری، برامون لینک دانلودش رو بزاری تو سایت؟
سلام
من هم دقیقا هیمن مشکل دوستان در مورد تصاویر sd رو دارم که هر فروشگاهی رفتم متاسفانه موفق به دیدن این تصاویر مخصوصا شبکه های داخلی نشدم حدودا انتخابش کردم ولی دلم میخواد شیش دنگ بشم
حالا بقول poonel چندتا عکس با حجم بالا بذار تا خیال ما راحت بشه
واقعا ازتون مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــمــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــنــــــــــــ ـــــــــــــــــو ن میشم
منم دقیقا همین شرایطو دارم...
به نظرت اگه یکی از همین کانالای ایرینیه م.ا.ه... رو روی usb با ر.س.ی.و.ر record کنم بعد برم تو فروشگاه تست کنم میونه کمکم کنه؟
دوستان منم بالاخره vt20p خریدم -در مورد تصاویر sd باید بگم که اگر کار upscaling رو به تلویزیون بسپارین(مثلا دیدن تصاویر تلویزیون با آنتن یا دیدن ماهواره با رسیوری که خروجی hd 1080 نداره) تصاویر چندان دلچسب نیست-اما این مشکل به راحتی با خرید دستگاهایی که خودشون خروجی hd 1080 دارن(----- یا گیرنده دیجیتال یا مدیا پلیر دیجیتال یا . . .) حل میشه به عبارت دیگه کار upscaling رو به کس دیگه بدین
در کل در مورد این پنل فقط می تونم بگم فوق العادس و از خریدش هیچ وقت پشیمون نخواهید شد خصوصا الان که قیمتش خیلی منطقی شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)