کدهای کاور رو توی قسمت یو دی کی گذاشتم برین ببینین
کدهای کاور رو توی قسمت یو دی کی گذاشتم برین ببینین
مهديار جان قبول دارم كه يه سري قلق داره ولي به غير از build all ما به بقيه ي مشكلات شما نخورديم. اروري كه توbuild all ميده رو تو فروم مطرح كن شايد بتونيم كمك كنيم.
ممنون عزیز. ما در حال حاظر مشکلی نداریم. منظورم این بود که موقعی که bulid light رو می زنی اون مواردی که لیست می کنه خطاهایی هست که برای lightmap می ده و باید بهشون توجه بشه.که متاسفانه اکثریت دوستان بهش توجه نمی کنند.مهديار جان قبول دارم كه يه سري قلق داره ولي به غير از build all ما به بقيه ي مشكلات شما نخورديم. اروري كه توbuild all ميده رو تو فروم مطرح كن شايد بتونيم كمك كنيم.
مشکل اینجاست که به نتیجه ای نرسیدیم !!يه نظري دارم بهتره تو بست اول نتايج رو بزاريد.توی یونیتی ساخت کاور خیلی خیلی راحته ... از توابع Distance میتونی برای مشخص کردن فاصله ی کاراکتر با کاور استفاده کنی و با Input ها هم دکمه ی مورد نظر رو برای کاور تعریف کنی ... بقیش هم اجرای انیمیشن و تغییر Position هست
منظورم اینه که شما برو یه سیستم کاور بساز دیدی که دوستان گفتن بازی های دیگه از اون تقلید کردن . حالا اگه تونستی بسازی حداقل واسه مقایسه کردن بگو چقدر طول کشید یا کدهاشو بیار اینجا بزار با مال من مقایسه کن .
این می شه یه مقایسه که ایا توی یونیتی می تونی این کار رو بکنی یا نه
حالا اگه بازیت اول شخص باشه بخوای کاور هم بزاری ( مثل Rainbow Six ) دو تا دوربین میسازی ، به دوربین دوم کامپوننت Follow رو اضافه میکنی و بعدش در موقع کاور بین دو دوربین Switch میکنی ..
لینک بالا یه سیستم کاور ساده هست که با نسخه ی مجانی Unity 2.6 ساخته شده ... توی Showcase نمونه های بهتری هم میتونید پیدا کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ساخت همین سیستم کاور صد تا راه دیگه داری . من یکی از راه هاش رو گفتم . توی بخش Scripting یونیتی یه سرچ بکن طرز ساختش رو میبینی... خودت مقایسه کن این روش راحت تره یا UDK
خوب حالا که یونیتی اومده میتونیم در موردش بهتر بحث کنیم .![]()
من هر وقت با یو دی کا قشنگ کار کردم میام نظرمو میگم![]()
سلام
من از اين ورژن نرم افزار استفاده مي كنم
UDKInstall-2010-02-BETA
فايل exe بازي رو نميده
يكي از بچه ها يه نرم افزاري پيدا كرده ميگه با اون ميگيره ولي نه اسمشو ميگه نه به ما ميده
اگه ممكنه يا نرم افزارو معرفي كنيد
يا يه راحي جلو پاي ما بزاريد
ممنونتون ميشم
سلام
اگه این سوال رو تو تاپیک مربوط به خودش بپرسین زودتر جواب میگرین.اونوقت یعنی چی که فایل exe بازی رو نمیده؟یعنی یو دی کی مشکل داره باز نمیشه؟یا یه مپ ساختین می خواین با پسوند اجرای داشته باشین؟تو تاپیک خودش سوال کنتید و کامل توضیح بدین تا راهنماییتون کنن
حالا یه نیگاه اینجا بندازین ببینید همینه یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aliscan; 21-01-2011 at 12:17.
عجب تايپيكيه!
من كه نتيجمو گرفتم
دم همه بچه هايي كه پست دادن گرم
Last edited by Reza Azimy_RW; 22-01-2011 at 00:52.
دوستان از بین این موتورها کدوم واسه یادگیری یه تازه کار (تازه کارم که نه کسی که تقریبا هیچی نمیدونه) خوبه ؟
کدومشون ساده تره؟
ولی ویدئو آموزشی داشته باشه
بعد موتورش یه طوری باشه گرافیکی(دو بعدی و سه بعدی منطورمه) همه فن حریف باشه ! مثلا پشتیبانی از ترنسپرنت و فایل های فلش و ...
یکی از بچه های اینجا داره بازی میسازه قراره کمکش کنم واسه گرافیک و .... میخوام یه خورده کلیات ازش یاد بگیرم اگه یادم بده
بعدش با یکی از اینا کار کنم
گرافیک بازی خودش جالبه سبکش جالبه مراحلش هم جالبه (اینو جدیدا متوجه شدما!)
یهو علاقه مند شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)