تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 44 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به نظر من که دیگه احتیاجی به خلعتبری نیست
    الان توی اون پست رضایی هست

داره خودمونی میشه Magic_Trick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY

پيش فرض

ايول خيلي با صحبت هات حال كردم
    لطف دارین شما عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

هادی اصغری اولین خرید تراکتورسازی

محمد نصرتی و لئوناردو پیمنتا دوبازیکن دیگر جدید تراکتور خواهند بود

سایت گل - هادی اصغری بهترین گلزن پیشین لیگ برتر فوتبل ایران که فصل گذشته در پاس همدان بازی می کرد ، اولین خرید فصل تراکتورسازی برای دوره بعدی لیگ است.
    اصغری امروز قرارداد خود را با تراکتور به ثبت رساند و با ناصرشفق مدیر باشگاه عکس یادگاری گرفت. تراکتور به جز او به زودی با لئوناردو پیمنتا و محمد نصرتی نیز قرارداد می بندد، دو بازیکنی که فصل پیش در تراکتور نمایش خوبی داشتند.
    تراکتورسازی همچنین در انتظار مجوز کتبی سازمان لیگ برای قرارداد با فرازکمالوند سرمربی خود است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جان‌واريو با سپاهان قرارداد داخلی امضا کرد

مرجع خبری پرسپولیس : هافبك برزيلي فصل گذشته تيم فوتبال استقلال با مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان به توافق اوليه رسيد.

به گزارش مرجع خبری از اصفهان فابيو جان واريو هافبك برزيلي فصل پيش تيم فوتبال استقلال تهران صبح چهارشنبه با حضور در باشگاه سپاهان، با "محمدرضا ساكت" مديرعامل اين باشگاه گفتگو كرد و پس از چندين ساعت بحث و گفتگو براي پيوستن به اين تيم اصفهاني به توافقاتي دست يافت و یک قرار داد داخلی 2 ساله با این باشگاه امضا کرد.

جان‌واريو پس از اين جلسه براي انجام تست پزشكي باشگاه سپاهان را ترك كرد. او براي دوسال بازي در سپاهان مبلغ یک ميليارد دویست میلیون تومان دریافت خواهد کرد.

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

کاظمی و اکبرپور و مکانی به استیل آذین پیوستند.

به گزارش سرویس ورزشی برنا، در اولین روز نقل و انتقالات فوتبال کشور کاظمی و اکبرپور به استیل آذین پیوستند.
    پیش از این موضوع محدودیت ثبت قرارداد های کمتر از دو سال اعلام نشده بود اما در آستانه فصل نقل و انتقالات یکباره اعلام شد که تنها قراردادهای بیش از دو سال جنبه قانونی دارد و این مسئله مشکلاتی در ثبت قرارداد بازیکنان جدید و همچنین تمدید قراردادها ایجاد کرد.
    با این وجود صبح امروز بازیکنان استیل آذین اولین کسانی بودند که قرارداد خود را در هیات فوتبال استان تهران به ثبت رساندند.
    غلامی، عشوری زاد و برجلو قراردادهای خود را به مدت دو سال با باشگاه استیل آذین تمدید کردند.
    عصر امروز هم فریدون زندی قرارداد دو ساله خودش را با باشگاه استیل آذین ثبت کرد.
    همچنین سوشا مکانی و میلاد زنیدپور که پیش از این قراردادهای خود را با این باشگاه امضا کرده بودند تا پایان مهلت تعیین شده از سوی هیات فوتبال در روز سه شنبه قرارداد خود را به ثبت می رسانند و نخستین بازیکنانی خواهند بود که در این فصل به استیل آذین پیوسته اند.
    حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور دو بازیکن فصل گذشته باشگاه استقلال نیز با استیل آذین به توافق رسیده و با این تیم قرارداد امضاء کردند. قرارداد این دو بازیکن هم به زودی در هیات فوتبال استان تهران ثبت خواهد شد.
    Last edited by Traceur; 03-06-2010 at 22:52.

6. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فیلیپ آلوز دسوزا در استقلال

فیلیپ آلوز دسوزا ، هافبک دفاعی سابق تیم ملوان بندرانزلی با امضای قراردادی 2 ساله به تیم استقلال پیوست.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، این هافبک برزیلی که سابقه بازی در لیگ حرفه ای برزیل و بلژیک و همچنین تیم واسکوداما را در کارنامه خود دارد ، با امضای قرار دادی 2 ساله به تیم استقلال پیوست . دسوزا فصل گذشته عملکرد مناسبی در لیگ برتر ایران داشته و در پست هافبک دفاعی جزو بازیکنان موفق لیگ ایران و تیم ملوان بندرانزلی بود . فیلیپ آلوز دسوزا ، 28 ساله ، متولد ریودوژانیوو است و قد او 80/1 سانتیمتر و وزن او 78 کیلوگرم است

---------- Post added 04-06-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 03-06-2010 at 11:56 PM ----------

بیک زاده : شرایط استقلال مساعد نبود به سپاهان پیوستم.

هافبک جدید تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: با توجه به شرایط نامساعد استقلال تصمیم گرفتم فصل بعد در سپاهان توپ بزنم.
    "هاشم بیک‌زاده" اظهارداشت: باتوجه به شرایط فعلی استقلال، مذاکراتم را با سپاهانی‌ها آغاز کردم و به توافق رسیدم. پیش از این نیز سابقه کار با قلعه‌نویی را داشتم و با توجه به شرایط نامساعد استقلال تصمیم گرفتم فصل بعد در سپاهان توپ بزنم.
    وی در خصوص شرایط استقلال نیز گفت: استقلال متأسفانه شرایط مساعدی ندارد و امیدوارم هرچه زودتر تکلیف تیم مشخص شود.
    Last edited by Traceur; 03-06-2010 at 22:59.

8. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اولین مصاحبه جواد شیرزاد پس از پیوستن به استقلال تهران .

جواد شیرزاد: به استقلال آمدم تا در چشم باشم !

پس از فیلیپ آلوزدسوزا در فاصله کمتر از 2 روز استقلال خرید دوم خود را هم انجام داد. جواد شیرزاد بازیکن چپ‌پای فولاد خوزستان برای فصل بعد با آبی‌ها به توافق رسید و قرارداد داخلی هم امضا کرد. شیرزاد سابقه بازی در ملوان، پاس تهران، پاس همدان و سرانجام فولاد را دارد. به‌این‌ترتیب غیر از محسن یوسفی که با استقلال قرارداد دارد باید از میان هاشم بیگ‌زاده و مهدی امیرآبادی حداقل یکی را رفتنی دانست. شیرزاد قرار است دفاع چپ تیم در لیگ دهم حرفه‌ای باشد. جالب اینکه شیرزاد در لیگ هفتم حرفه‌ای در پاس همدان با حنیف عمران‌زاده و خسرو حیدری هم تیمی بود و همراه با امید خورج دفاع خطی یا همان 4 نفره این تیم را تشکیل می‌دادند.
    خبر رسید که برای فصل آینده با استقلال به توافق رسیدی.
    بله این خبر درست است. دو ساله به توافق رسیدیم و قرارداد داخلی هم امضا کردیم.
    کی به هیات فوتبال می‌روید و ثبت رسمی می‌کنید؟
    حضورم در استقلال قطعی است و صددرصد من را استقلالی بدانید. اما در این هفته قراردادم در هیات فوتبال هم ثبت می‌شود.
    مبلغ قرارداد هم که قابل فاش شدن نیست؟
    صددرصد همینطور است. در ایران هیچ‌کس نمی‌گوید چقدر قرارداد بسته که من دومی آن باشم.
    اما گفته می‌شود باشگاه استقلال پول خوبی به بازیکنان نمی‌دهد.
    خدا را شکر توافق خوبی بود و راضی هستم.
    گویا از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتی و در لیست خرید دایی قرار گرفته بودی؟
    بله یکسری صحبت‌ها ومذاکرات هم انجام شد. اما گزینه اول آنها بازیکن دیگری بود.
    در شرایطی که هنوز وضعیت کادر فنی استقلال مشخص نیست چطور با این تیم توافق کردی. شاید سرمربی جدید اعتقادی به تو نداشته باشد؟
    صددرصد مسوولان استقلال روی برنامه با من وارد مذاکره شدند. هر کسی که سرمربی استقلال شود خریدها ونفرات تیم برای او توجیه می‌شود. نگرانی از این بابت ندارم.
    تو هم از نام سرمربی جدید استقلال خبر نداری؟
    نه در این رابطه حرفی زده نشده و بی‌اطلاع هستم.
    با قول فیکس بودن که به استقلال نیامدی؟
    نه من اهل این شرط و شروط نیستم. فیکس بودن یا نبودن یک بازیکن با شرط‌وشروط و قول‌وقرار نیست. اگر خوب باشی در ترکیب اصلی خواهی بود در غیر اینصورت نیمکت‌نشین.
    برای فیکس بودن رقبای جدی چون محسن یوسفی یا هاشم بیگ‌زاده را خواهی داشت.
    تمام تلاشم را می‌کنم تا بهترین عملکرد را داشته باشم.
    شیرزاد امسال کمتر در چشم بود. برخی معتقدند که تو آمادگی گذشته را نداری؟
    نه شرایط من با آن زمان که در ملوان و پاس بودم فرقی نکرده است. چون در رسانه‌ها نبودم این ذهنیت ایجاد شده است. اما این‌بار بیشتر در چشم خواهم بود. هدف من درخشش در استقلال است.
    Last edited by Traceur; 05-06-2010 at 03:51.

10. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه رایکار الان بزرگ النم توی لیگ ترکیه هست
    پروفسور
    لیگ ترکیه رو با لیگ خاله زنکی ایران مقایسه میکنی.
    رایکارد یکی از بهترین مربیان تاریخ بارسلونا بوده.

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینجوری که بوش میاد سال دیگه دنیزلی سرمربی استیل میشه.
    مربی خوبی هم هست، اون سال که تو پرسپولیس بود تیمش خیلی خوب و منظم و هجومی بازی میکرد. مشکلش نبود یه تمام کننده بود، اگه معدنچی تو هر بازی از هر 5-6 تا موقعیت 100 درصدی که خراب میکرد ، یکیش رو گل میکرد یا اگه کعبی از اول فصل تو تیم بود، اون سال پرسپولیس به جای رده سوم، اول میشد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کاظمی و اکبرپور تسویه حساب نگرفتن و میتونن برگردن.
    بیگ زاده هم رفت به درک.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •