اميد جان سلامنوشته شده توسط oomidd
سرعت سيستمت هر چي كه باشه با پايين آوردن Resolution سرعت بازی بیشتر میشه . من خودم این کارو کردم و تونستم اون مرحله رو رد کنم . حالا خودت یه تست بکن .
اميد جان سلامنوشته شده توسط oomidd
سرعت سيستمت هر چي كه باشه با پايين آوردن Resolution سرعت بازی بیشتر میشه . من خودم این کارو کردم و تونستم اون مرحله رو رد کنم . حالا خودت یه تست بکن .
سلامنوشته شده توسط rezamjir
آقاي Rezamjir حق با شماست اگه Resolution بياريم پايين راحتتر ميشه بازي رو تمام كرد راه حل خوبيه راستي نگفتي از داستان بازي چيزي فهميدي يا نه اگه داستان بازي رو فهميدي ممنون ميشم به من هم بگي مثلا در بازي دو نوع غول بود يكي خوب كه اول وآخر بازي ميبينيمش يكي هم كه در طول بازي باهاش ميجنگيم اينا بخصوص غول اول چه نقشي در بازي داشتند و اين فرقه هدفشون چي بود و خيلي چيزاي ديگه اگه ميدوني به من هم بگو
ممنون
سلام آقا امید
برای نقد و بررسی داستان و خیلی چیزهای دیگه این بازی میتونی به سایت زیر بری :
Last edited by rezamjir; 14-08-2006 at 01:23.
با سلام خدمت دوستان
خبر خوبي براي همتون دارم . بالاخره موفق شدم كه Patch این بازی رو پیدا کنم . با این Patch همه کار میتونید بکنید . میتونید سرعت خودتونو زیاد کنید یا میتونید تعداد تیرتونو زیاد کنید یا میتونید پرواز کنید يا .... اینم لینکش که براتون Upload کردم :
دوستان به يه نكته توجه كنند . اين patch در صورتی اجرا میشه که برنامه net framework. رو سیستم شما نصب باشد وگرنه موقع اجرا کردن این patch برنامه به شما Error میده . دوستانی که برنامه net framework. رو میخوان من اینجا لینکش رو میذارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که Download کردید اونو اجرا کنید و سپس دکمه Load رو بزنید و فایل CoCMainWin32 رو که داخل پوشه Engine میباشد انتخاب کنید . حالا شما میتوانید هر بلایی رو سر این بازی بیارید . مثلا در مرحله آخر برای اینکه سرعتتون بیشتر بشه به برگه Player Settings برید و مقدار Walking Speed رو زیاد كنيد و در آخر Save کنید . حالا وارد بازی شوید و نتیجه را ببینید .
موفق باشيد
Last edited by rezamjir; 27-08-2006 at 13:43.
سلام
آقای Rezamjir کارتون درسته اگه کار کنه من یه بار دیگه بازی رو میرم راستی من رو چی باید کلیک کنم تا دانلود بشه میشه بیشتر توضیح بدید هر کاری کردم نفهمیدم یکمی گنگ هستش بازم میگم کارتون درسته
ممنون
Last edited by oomidd; 15-08-2006 at 12:02.
سلام آقا امید . خواهش میکنم . ما که کاری نکردیم .چون این بازی مارو اذیت کرد میخوام یه ذره اذیتش کنم . روي لينك بالا كه نوشته ...Rapidshare کلیک کن و یه صفحه باز میشه . حالا شما روی free کلیک کنید تا یک صفحه دیگه باز بشه . ممکنه در این صفحه یه تایمر وجود داشته باشه که به صورت معکوس داره کم میشه . یه مقدار صبر کنید تا در صفحه ای که باز شده بغل : here اون متن 3 حرفی رو ببینید . حالا اون کلمه 3 حرفی رو در جلوی : here تایپ کنید و در آخر روی Download کلیک کنید .نوشته شده توسط oomidd
سلام
من اين Patch رو خواستم Download كنم اين پيغام رو ميده ( JavaScript Aplication} WrongServer!(134 }
البته من تمام كارهاي رو كه تو تاپيك بالا گفتي درست انجام دادم ولي نشد
سلام بایرن جان . کجا بودی ؟ نبودی چند روز ؟نوشته شده توسط bayern
آقا من الان اینو امتحان کردم و دیدم که Download میشه . ممکنه مشکل از server شما باشه . ولی خوب اگه با این لینک مشکل داری پس روی لینک زیر کلیک کن :
Last edited by rezamjir; 15-08-2006 at 16:23.
سلام .
منم بازي رو تموم كردم.
از حق نگذريم بازي زيبايي بود اما محيط كمي بيش از حد تيره بود كه آدم رو اذيت ميكرد !
و يكي ديگه هم سخت بودن بازي بود كه فكر نكنم كسي اينجا بدون راهنما گذرونده باشه يا حتي كسي باشه اينكاررو بكنه.
و يك مورد ديگه اينكه من كه بازي رو تموم كردم 93% زد بازي تموم شده !
مال بقيه چطور بوده ؟
سلام rezamjir
از كمكات خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)