تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 184

نام تاپيک: برنامه‌ی مردان آهنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

در مورد این خبرهایی که گذاشته شده چند نکته رو باید گفت:

1- همه اینهایی که اعتراض کردن کسایی هستن که انصراف دادن

2- اگر واقعا به وجود تبانی اعتقاد داشتن و از اول میدونستن چرا همون اول انصراف ندادن؟ ملکی وقتی انصراف داد که تو 2-3 تا آیتم نتونست اول بشه و اصلا صعود نمیکرد. فاطمی وقتی کنار رفت که دید زورش به داداشی نمیرسه. مرحله اول فینال که سوم شد و مرحله گوی هم فکر کنم سوم شد. وقتی دید قهرمان نیست کنار کشید. اسماعیلی هم همینطور وقتی تو مرحله قطار 0 امتیاز گرفت کنار رفت.

اینا بخاطر ضعف خودشون کنار رفتن نه چیزدیگه ای.

3- همه میدونن خودنگاه و فاطمی از اول با هم بودن و دوستان صمیمی هستن. حالا خودنگاه بیاد بر علیه فاطمی کاری انجام بده؟ عمرا. خودنگاه آدمی نیست که بخواد پارتی بازی کنه.

4- اینا رو که بزاریم کنار همه دیدین که زور داداشی واقعا از همه بیشتر بود. هیچکس نمیتونه قهرمانیشو ببره زیر سوال با این حرفا چون تو تمام مراحل فینال بجز یکیشون که دوم شد اول شد.

5- ظاهرا تمام این اعتراضات بخاط اینه که برادر داداشی عضو کمیته فنی مسابقات بوده و این باعث شده نفرات بالا اعتراض داشته باشن. دلیل دیگه ای وجود نداره.

2. این کاربر از Boy Ka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم ديگه وقتشه داوري هاي اين مسابقات براي سال هاي اينده تغيير كنه
    تموم دوره مسابقاتو خود نگاه داوري كرده و امسالم كه اعتراضات به داوري زياد بود
    فينالم كه اصلا جذاب نبود

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

1- همه اینهایی که اعتراض کردن کسایی هستن که انصراف دادن

.
    این که طبیعیه . باید طور دیگری می بوده ؟!!!

ملکی وقتی انصراف داد که تو 2-3 تا آیتم نتونست اول بشه و اصلا صعود نمیکرد. فاطمی وقتی کنار رفت که دید زورش به داداشی نمیرسه. مرحله اول فینال که سوم شد و مرحله گوی هم فکر کنم سوم شد. وقتی دید قهرمان نیست کنار کشید. اسماعیلی هم همینطور وقتی تو مرحله قطار 0 امتیاز گرفت کنار رفت.

.
    ملکی توی مرحله مقدماتی انصراف داد. توی این مرحله کسی زور خودش را نمی زنه . همچنین ملکی موقع انصراف دوم بود و امتیاز خوبی هم داشت.

محراب هم بدشانسی آورد . تازه حتما خیلی از مسائل را هم دیده که فهمیده نمیتونه قهرمان بشه . محراب آدم با اخلاقی هست و اگر واقعا مسابقات خوب بود خودش می آمد و جلوی بینندگان معذرت خواهی می کرد ولی این کار را برای اعتراض نکرد

اسماعیلی هم که حق داشت. این ها اگر به فکر مسابقات بودند حاضر می شدند اسماعیلی دوباره شرکت کنه و مسابقات جذاب تر بشود.

همه میدونن خودنگاه و فاطمی از اول با هم بودن و دوستان صمیمی هستن. حالا خودنگاه بیاد بر علیه فاطمی کاری انجام بده؟ عمرا. خودنگاه آدمی نیست که بخواد پارتی بازی کنه.
    حق خیلی ورزش کارها را خورد مثل قیاس احمدی . در ضمن اتفاقات خیلی پشت پرده هستند که به همین راحتی قضاوت کرد.

اینا رو که بزاریم کنار همه دیدین که زور داداشی واقعا از همه بیشتر بود. هیچکس نمیتونه قهرمانیشو ببره زیر سوال با این حرفا چون تو تمام مراحل فینال بجز یکیشون که دوم شد اول شد.
    بله داداشی قوی هست. من هم قبول دارم ولی بقیه باید شرایط بهترین را در مقابل این شرکت کننده داشته باشند.
    نداشتن انگیزه ، امکانات ، مشکلاتی که قطعا در این مسابقات بوده و تبانی هایی که اگر درست باشند همه این مسائل زیر سوال می رود !

ظاهرا تمام این اعتراضات بخاط اینه که برادر داداشی عضو کمیته فنی مسابقات بوده و این باعث شده نفرات بالا اعتراض داشته باشن. دلیل دیگه ای وجود نداره.
    اعتراض به داوری ، به نحوه بازی ها ، آیتم ها و موردی که شما گفتید همگی وحود داشته است.

من هم یک سوال داشتم . اصلا معلوم شد به کی چی دادند ؟! فقط 2 تا مدال بود !

5. 3 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خب امیره قرائی امتیازش کم بود که مسابقه نداد؟
    حامد امیری واقعا تو زور کم آورد یا تو گاوبندی؟
    محراب رو گوی باید سوم میشد؟؟؟؟؟؟اگه پشت صحنه ی مردان آهنین رو هم دیده باشید موقعی که محراب داور بود همش خودنگاه باهاش بد صحبت میکرد یا بهش میتوپید!نمیشه گفت دوستان خوب!!!!!
    واقعا فکر میکنی اسماعیلی 10 سانت قطار رو میکشید؟
    اصلا این سری از مسابقات یه حالت بیمار گونه داشت!چیزی به اسم انگیزه وجود نداشت!!!نه تماشاگرای درست و حسابی!نه آیتم های جالب!!!نه شرکت کننده های با انگیزه

7. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ا

من هم یک سوال داشتم . اصلا معلوم شد به کی چی دادند ؟! فقط 2 تا مدال بود !

یه جایی خوندم 13 تا سکه طلا دادن به نفر اول. راست و دروغش رو نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

یه جایی خوندم 13 تا سکه طلا دادن به نفر اول. راست و دروغش رو نمیدونم.
    اگر این شرکت تیراژه ماشین 13 تا سکه می داد که مجری از اول برنامه مدام تکرار می کرد . در ضمن این جایزه فکر کنم برای پارسال یا سالی که قرائی قهرمان شد بود.

داره خودمونی میشه XaniaR_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اسماعيلي: قهرمان اين دوره از مردان آهنین از قبل تعيين شده بود/ یکی از مسئولین گفت هر كس پول ندارد وارد اين رشته نشود!

فيناليست مسابقات مردان آهنین با اعتراض به نحوه قضاوت در فينال اين رقابتها گفت: در آيتم كشيدن واگن قطار متاسفانه كمربند پشت من محكم نبود كه من به اين موضوع اعتراض كردم و...

فيناليست مسابقات مردان آهنین با اعتراض به نحوه قضاوت در فينال اين رقابتها گفت: در آيتم كشيدن واگن قطار متاسفانه كمربند پشت من محكم نبود كه من به اين موضوع اعتراض كردم و متاسفانه اعتراض مرا غير قابل قبول اعلام كردند.

"علي اسماعيلي" در گفتگو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، با بيان مطلب فوق اظهار داشت: ضعف داوري در اين رقابتها باعث شد تا من از ادامه بازي انصراف دهم چرا كه حتي اجازه ندادند تا من فيلم را بازبيني كنم و بعد از اعتراض من رکوردم را "خودنگاه" 10 سانتي متر و "افضلي" 40 سانتي متر اعلام كرد.

وي با اشاره به اينكه سطح اين مسابقات به نسبت سالهاي گذشته بسيار پائين تر بود، افزود: امسال سطح مسابقات از نظر استانداردها و رسيدگي به اعتراضات براي جلوگيري از آسيب ديدگي بسيار پايين بود و اين در حالي است كه يكي از مسئولين اين فدراسيون بعد از اعتراض من قاطعانه اعلام كرد "هر كس پول ندارد وارد اين رشته نشود".

اسماعيلي خاطر نشان ساخت: علاوه بر توهينهاي بسيار از سوي مسئولين اين فدراسيون ما در بدترين وضعيت براي ادامه مسابقات بوديم هر چند كه قهرمان اين دوره از مسابقات به لطف كميته فني از قبل تعيين شده بود.

فيناليست قويترين مردان ايران تاكيد كرد: بنده حتي براي "كوچ" مربي ام و حضور وي در تمريناتم بيش از 5 روز درگير بودم و اين در حالي است كه برخي از ورزشكاران با بيش از 2 تا 3 "كوچينگ" در زمان مسابقه به ميدان مي رفتند.

وي در خاتمه اضافه كرد: حتي در سال گذشته من با نامهرباني هاي مسئولين در جايگاه سوم ايستادم و اميدوارم كه رئيس فدراسيون در خصوص روال كار اين فدراسيون تدابير لازم را بينديشد تا زحمات چندين و چند ساله بازيكنان به هدر نرود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by XaniaR_paliz; 04-04-2010 at 17:41.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من نمیگم پشت پرده خبرایی نبوده اما اینو با قاطعیت میگم که خبرگزاییها کم دروغ نمینویسن پس زیاد روی این دست اخبار حساب باز نکنید .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آدم از بعضی شایعات واقعا خندش میگیره . از جمله همین خبری که یکی از دوستان به نقل از ایپنا توی تاپیک درج کرده . آخه یعنی چی که از قبل قهرمان رو مشخص کردن خوبه همه چشم داشتن دیدن داداشی با چه اقتدار و فاصله زیادی تونست نفر اول بشه . احتمالا پارگی عضله بازوی رضا قرائی هم با برنامه ریزی قبلی صورت گرفته تا نتونه به فینال برسه !

مطلب دومی که توی این خبر اومده اینه که گفته شده :

" امسال سطح مسابقات از نظر استانداردها و رسيدگي به اعتراضات براي جلوگيري از آسيب ديدگي بسيار پايين بود "

آخه یکی نیست بگه اگه واقعا شما به مساله آسیب دیدگی توجه دارین پی چرا بقول پزشک مسابقات یک جفت کفش پاشنه دار که از مچ پا محافظت میکنه برای خودتون تهیه نکردین . علاوه بر این چرا همین ورزشکارا به کمیته فنی مسابقات اصرار کردن که وزنه ها رو سنگین تر طراحی کنه خودتون دیدین که خودنگاه چقدر از این مساله عصبانی بود .

به نظر من این خبر گزاری با پخش اخبار دروغ و یک سری شایعات برای مطرح شدن و سر زبون افتادن خودش اقدام به پخش این شایعات کرده .

13. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

آخه یعنی چی که از قبل قهرمان رو مشخص کردن خوبه همه چشم داشتن دیدن داداشی با چه اقتدار و فاصله زیادی تونست نفر اول بشه
    ببین دوست من داداشی واقعا قوی هست . ولی نباید به همین سادگی قهرمان می شد حداقل یک رقابتی می داشت مثل پارسال که در آیتم نهایی و با اختلاف 2 یا 3 ثانیه ای رتبه برتر مشخص شد.
    اگر این مسائل مطرح شده ( نه شایعه نه واقعیت ) که داداشی با آیتم ها از قبل آشنا بوده و تمرین داشته خوب این یک مزیت بزرگ برای داداشی هست. من نمی گم اگر این مسائل نبود داداشی قهرمان نمی شد حرف من سر جنگیدن تا لحظه آخر هست .

آخه یکی نیست بگه اگه واقعا شما به مساله آسیب دیدگی توجه دارین پی چرا بقول پزشک مسابقات یک جفت کفش پاشنه دار که از مچ پا محافظت میکنه برای خودتون تهیه نکردین . علاوه بر این چرا همین ورزشکارا به کمیته فنی مسابقات اصرار کردن که وزنه ها رو سنگین تر طراحی کنه خودتون دیدین که خودنگاه چقدر از این مساله عصبانی بود .
    آسیب دیدگی که فقط به یک کفش بستگی نداره . مهمتر از کفش نوع طراحی آیتم ها هست. مثلا
    کشیدن گونی ها در مرحله مقدماتی به خاطر نوع زمین کاملا غیر استاندارد بود ( گیر می کرد )
    یا مرحله نقشه خیلی ها پایشان به زمین گیر کرد . حتی نزدیک بود یک نفر آسیب ببیند.
    یا مرحله کشیدن گاری که برای محراب بسیار خطرناک شد.
    و ...

ولی من برای اینکه سوء تفاهم نشه قهرمانی داداشی را تبریک می گم . من خیلی با کارش حال کردم. مخصوصا با کول های کنار گردنش چیزی که ورزشکار ها خیلی کم دارند.

15. 3 کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •