فکر کنم مشکل داشته باشه از گارانتیش یه آمار بگیر.
فکر کنم مشکل داشته باشه از گارانتیش یه آمار بگیر.
علي جان پشت پنل يك 2فيش هم هست كه زده audio out از اون خروجي بگير به ورودي وaux سينماي خونگي ومنوها رو هم اصلا دست نزن
يه سوال :
در كنار پنل LED B7000 يه ورودي فيش هست به نام سرويس ، حالا كسي واقعا" ميدونه مورد استفاده اون چيه ؟؟
(لطفا" حدس نزنيد چون منم حدس ميزنم براي چيه) .
آيا دستگاه مورد نيازش هم سام سرويس داره ؟؟
درسته منم اینو تو سایت سام سرویس دیدم امیدوارم مشکل رو حل کنه:
شما می توانید یک فیش دو به دو را از خروجی صدای تلویزیون (Audio Out ) به ورودی صدای DVD یا AUX In وصل کنید و بعد با فشار دادن دکمه ی AUX روی کنترل DVD و انتخاب کردن آن، صدا را از باندهای سینمای خانگی داشته باشید
سلام
هر کجا را گشتم تاپیکی مربوط به سری 6 پیدا نکردم
مدل من 46c6960 هست-تنها تفاوتش با سری 7 توی 3بعدیه(پس بهترین جا برای طرح سوالاتم همین جاست
1)کلا اطلاعاتی راجب امکانات این تلویزیون میخواستم
2)من تو سایت سامسونگ آمریکا و جاهای دیگه دیدم-اصلا مدلی به نام 6960وجود خارجی نداره-قضیه چیه؟؟؟
3)سیستم all share در این تلویزونها چیست؟؟؟؟(نکنه همون dlna خودمونه؟؟؟)-یعنی فقط باید گوشی موبایل سامسونگ داشته باشیم تا کار بده؟؟؟؟؟
4)در مورد اینترنت این تلویزیونها هم توضیح بدید:
مثلا اگه بخواهیم آدرس 1سایت را تایپ کنیم با چی تایپ میکنه؟؟-تو چه سایتهایی میره؟-طریقه اتصالش چیه؟؟
درضمن من از شرکتی که اینترنت میگیرم،مک آدرس مودمم را قفل میکنه
یعنی اگه مودمم را به تلویزیون وصل کنم نمیتونه به اینترنت وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
5)میشه 1 وایرلس بیسیم بگیرم(که حدود10-20تومانه)و به یو اس بی تلویزیون بزنم
بعدش با وایرلس مودمم به وایرلس تلویزیون وصل بشم و برم تو اینترنت؟؟؟؟؟؟؟؟
6)راستی تو سایت سامسونگ خارج دیدم بازی و نرم افزار برای دانلود داره
مگه میشه روی تلویزیون نسب کرد؟؟؟؟؟؟-مگه تلویزیون حافظه داره؟؟؟؟؟؟؟
7)کلا در مورد این تلویزیونها هیچی نمیدونم
میشه توضیح کامل بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همونطور كه بارها گفتم تفاوت داره اسماي مربوط به سام و مدلهاي جهاني
-مدل مورد نظر شما همون C6900 هست
-در مورد DLNA بايد گوشي هايي كه اين قابيلت رو دارند استفاده كنيد حالا هر گوشي و يا هر وسيله ايکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد اتصال به اينترنت كلي بحث شده گاهي جواب ميده گاهي براي دوستان جواب نميده تاپيك هاي مربوط به سامسونگ رو بخون صحبت شده در موردش فكر كنم توي تاپيك B650 بود:
-اينترنت محدودي خواهيد داشت از سايتهايي نظير يوتيوب ...اخبار واب وهوا...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-در مورد دانگل وايرلس بله ميتونيد تهيه كنيد منتها بحثي كه هست تنها بايد مدل سامسونگ باشند گويا تا جواب بده
-فكر ميكنم حافظه 1 يا 2 گيگي داشته باشه براي اين قابيلت
-به همون سايت رجوع كنيد واطلاعاتتون رو تكميل كنيد در مورد مشخصات فني تي وي تون
-
اینکه اسمها رو عوض میکنن خیلی کار بدی هست، واقعن موجب سر در گمی میشود، شایدم هدف همین باشد.
در این شرایط سخته تشخیص دادن پنلها که کدام به کدلم است مثلا کدام جدیده کدام قدیمی.
-حتما سياست هايي پس پرده وجود داره كه بي اطلاعيم ولي در كل كار واقعا مسخره اي هست عزيز و باهاتون موافقم گيج ميكنه و باعث سر درگمي در اين تنوع مدلها البته در بقيه برند ها هم وجود داره منتها نه به افتضاحي سام
-درمورد مدلها بايد دقت كنيد به مدلهاي سال ها و همينطور روند افزايش اعداد كه تقريبا نشون دهنده مدل هاي جديدتر وبالاتر هستند
راستی 1سوال خفن دیگه:
من وقتی فیلم 640*480 یا 720 با فلش پخش میکنم:
سایز فیلم کوچک میشه(در اطراف تلویزیون سیاه میشه)
فقط 1080 را تمام صفحه نشون میده
گزینه ای هست که فول سایز نشون بده
یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
من 1جا خوندم که سامسونگ تکنولوژی این کار را نداره؟؟؟؟؟؟
یعنی واقعا حقیقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون از USB هست ؟
گزينه FIT SCREEN رو بايد بزنيد
-والا چي بگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)