تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 19 اولاول ... 61213141516171819 آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 185

نام تاپيک: کلوپ NOKIA N97 mini

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

بازم کار نکرد! بهش پیشنهاد دادم گوشیشو فلش کنه. 2 آپدیت آخر این گوشی چه ورژنیه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم کار نکرد! بهش پیشنهاد دادم گوشیشو فلش کنه. 2 آپدیت آخر این گوشی چه ورژنیه؟
    ----------
    شاید با اپدیت درست بشه
    11.0.105
    12.0.110
    موفق باشی

3. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه peyman_pz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض روشن نشدن نوکیا n97 mini

گوشی من نوکیا n97 mini هستش که الان هرکاری میکنم روشن نمیشه و روی لوگوی نوکیا خاموش میشه یک فایل Autorun رو از روی گوشی پاک کردم فکر میکنم به خاطر اون باشه...یک گوشی E71 هم دارم که مموری کارت اون رو گذاشتم توی n97 mini و یک بار روشن شد ولی دوباره که خاموش و روشنش کردم دیگه کار نکرد کسی میتونه کمکی بکنه؟
    اگه هم کسی n97 mini داره فایل Autorun رو که روی گوشیش هست واسه من آپلود کنه شاید اگه بریزمش روی مموری کارت گوشیم روشن بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوشی من نوکیا n97 mini هستش که الان هرکاری میکنم روشن نمیشه و روی لوگوی نوکیا خاموش میشه یک فایل Autorun رو از روی گوشی پاک کردم فکر میکنم به خاطر اون باشه...یک گوشی E71 هم دارم که مموری کارت اون رو گذاشتم توی n97 mini و یک بار روشن شد ولی دوباره که خاموش و روشنش کردم دیگه کار نکرد کسی میتونه کمکی بکنه؟
    اگه هم کسی n97 mini داره فایل Autorun رو که روی گوشیش هست واسه من آپلود کنه شاید اگه بریزمش روی مموری کارت گوشیم روشن بشه
    کاملا داری اشتباه می کنی چون فایل Autorun.inf به هیچ وجه قابل خوندن در گوشیت نیست و اون فایل برای راه اندازی ویروس یا تروجانی هست که داخل هارد یا مموری کارتت وجود داره و به صورت مخفی کنار فایل Autorun.inf قرار گرفته شده که می تونی توسط برداشتن تیک Hide Protect operating system file و گذاشتن تیک Show hidden file and folder از قسمت View که در منوی folder options که در قسمت Tools ویندوز کامپیوترت هست فایل را ببینی و پاک کنی
    و برای بالا اومدن گوشیت نیازی به هیچ فایل Autorun.inf نداری
    و اما چون گوشیت بالا نمیاد مجبوری از فرمت هارد استفاده کنی که اون هم باعث پاک شدن شماره تلفن و یادداشت و اس ام اس های داخل گوشیت می شه ولی به احتمال قوی گوشیت به کار می افته و بالا میاد
    برای انجام این کار گوشیت را خاموش کن و باتری را یک بار در بیار و جا بزن و بعد سه دکمه Backspace یا همونی که پاک می کنی و Space یا همونی که فاصله ایجاد می کنی و Shift که حروف بزرگ یا دوم یک کلید را وارد می کنی را نگه دار و دکمه Power یا همون خاموش و روشن کننده گوشی را بگیر تا زمانی که گوشی بالا بیاد و از شما درخواست کنه که ساعت و تاریخ و کشور را تنظیم کنی
    اگر هم خواستی هارد گوشیت را فرمت کنی تو حالت خاموش توسط کابل به کامپیوتر وصلش کن و وقتی درایو هارد تو کامپیوتر ظاهر شد راست کلیک کن و فرمت را بزن اینجوری هیچ اثری از ویروس توش نمی مونه ولی اطلاعات پاک می شه

در کل با انجام این کارها به احتمال قوی روشن می شه و اگر نشد مجبوری توسط جف از حالت مرگ فلش کنی
    موفق باشی

6. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم با همین کار درست شدش و روشن
    Last edited by peyman_pz; 12-09-2010 at 00:15.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    گوشی من n97 mini هستش یکبار مستر ریست کردم دیگه هرکاری میکنم برنامه های Nokia PC Suite و Nokia OVI Suite اون رو نمیشناسن 3 بار ویندوزم رو عوض کردم چندبار هم خود گوشی رو مسترریست کردم از ورژن های مختلف PC Suite هم استفاده کردم ولی درست نشدش یک گوشی E71 هم دارم که خیلی راحت به PC Suite وصل میشه و هیچ مشکلی نداره واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده کسی میتونه کمک کنه؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    گوشی من n97 mini هستش یکبار مستر ریست کردم دیگه هرکاری میکنم برنامه های Nokia PC Suite و Nokia OVI Suite اون رو نمیشناسن 3 بار ویندوزم رو عوض کردم چندبار هم خود گوشی رو مسترریست کردم از ورژن های مختلف PC Suite هم استفاده کردم ولی درست نشدش یک گوشی E71 هم دارم که خیلی راحت به PC Suite وصل میشه و هیچ مشکلی نداره واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده کسی میتونه کمک کنه؟
    مرسی
    برنامه Nokia PC Suite را اجرا کن و گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و از منوی Help گذینه Install PC Suite support یا Reinstall PC Suite Support را بزن و منتظر باش که احتیاجات Nokia PC Suite تو گوشی نصب بشه و بعد گوشی را جدا کن و دوباره وصل کن
    البته نظر من اینه که از Nokia OVI Suite استفاده کنی
    موفق باشی

10. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برنامه Nokia PC Suite را اجرا کن و گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و از منوی Help گذینه Install PC Suite support یا Reinstall PC Suite Support را بزن و منتظر باش که احتیاجات Nokia PC Suite تو گوشی نصب بشه و بعد گوشی را جدا کن و دوباره وصل کن
    البته نظر من اینه که از Nokia OVI Suite استفاده کنی
    موفق باشی

چون اصلا PC Suite گوشیم رو نمیشناسه وقتی گوشیم رو وصل میکنم این گزینه فعال نیستش ولی E71 رو وصل کردم و اپدیت شدش ولی بازم N97 رو نمیشناسه...مشکل اینجاست که OVI Suite هم نمیشناستش یعنی کلا وقتی گوشی رو با کابل USB وصل میکنم و حالت PC Suite رو انتخاب میکنم خود ویندوز این پیغام رو میده :"A problem accured during hardware installation Your new hardware might not work properly قبل از اینکه مستر ریست کنم کاملا سالم بودش امروز دوباره ویندوز رو عوض کردم ولی درست نشد دیگه واقعا داره دیوونم میکنه کسی نمیدونه چرا اینطوری شده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون اصلا PC Suite گوشیم رو نمیشناسه وقتی گوشیم رو وصل میکنم این گزینه فعال نیستش ولی E71 رو وصل کردم و اپدیت شدش ولی بازم N97 رو نمیشناسه...مشکل اینجاست که OVI Suite هم نمیشناستش یعنی کلا وقتی گوشی رو با کابل USB وصل میکنم و حالت PC Suite رو انتخاب میکنم خود ویندوز این پیغام رو میده :"A problem accured during hardware installation Your new hardware might not work properly قبل از اینکه مستر ریست کنم کاملا سالم بودش امروز دوباره ویندوز رو عوض کردم ولی درست نشد دیگه واقعا داره دیوونم میکنه کسی نمیدونه چرا اینطوری شده؟
    -----------
    چند کار انجام بده
    اول از همه پورت USB را عوض کن یعنی کابل گوشی رو تو یک پورت USB دیگه بزن چون این مشکل رو قبلا دیدم و روی بعضی از مین بوردها مخصوصا مدل MSI این مشکل وجود داره
    دوم اینکه اگر اولی جواب نداد روی یک سیستم دیگه تست کن و اگر اونجا هم نشناخت ایراد از کابل یا مینی USB گوشیته

13. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

-----------
    چند کار انجام بده
    اول از همه پورت USB را عوض کن یعنی کابل گوشی رو تو یک پورت USB دیگه بزن چون این مشکل رو قبلا دیدم و روی بعضی از مین بوردها مخصوصا مدل MSI این مشکل وجود داره
    دوم اینکه اگر اولی جواب نداد روی یک سیستم دیگه تست کن و اگر اونجا هم نشناخت ایراد از کابل یا مینی USB گوشیته

سلام
    قبلا روی پورت های دیگه وصل کرده بودم ولی کامپیوترم نشناختش امروز گوشیم رو به یک لپ تاپ وصل کردم هم Nokia PC Suite شناختش هم OVI در ضمن دقیقا همون ورژن هایی از PC Suite و OVI Suite رو روی لپ تاپ نصب کردم که روی کامپیوتر خودم هستش و هیچ مشکلی نداشت حالا باید چیکار کنم که روی کامپیوتر خودم هم کار کنه؟ ویندوز من XP SP2 هستش اگه ویندوز دیگه ای بریزم ممکنه درست بشه؟

با تشکر از توجهتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •