من سیستمم اینه:
گرافیک:1گیگ ویندوز:7 مادربرد:asus-p5kpl-1600fsb اینopenal و opencl نمیدونم چیه directx:10 هست که تو خود dvd بازی بود![]()
من سیستمم اینه:
گرافیک:1گیگ ویندوز:7 مادربرد:asus-p5kpl-1600fsb اینopenal و opencl نمیدونم چیه directx:10 هست که تو خود dvd بازی بود![]()
نه بابادیروز خریدم....
اصلاًمینویسه فلان فایل موجود نیست الان نصب تموم میشه!
تا حالا با همچین مشکلی روبرونشده بودم!![]()
آقا اونجا که اون عنکبوتا میان و باید فرار کنیم خیلی سخته. خیلی سریع جون کم می کنن!! خیلی هم زیادن! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
فرار کردن خیلی سخته. به یه گوشه ای برو و با وسط موس وقتی جمع شدن نابودشون کن.بعد برو.نترس پشت سر هم نمیان تموم می شن!![]()
من این مشکل صدای بازی حل نشد رفتم دوباره نصب کردم بازیو الان میزنم یازی بیاد میگه:SINGULARITY HAS STOPPED WORKING
تورو خدا کمکم کنید.
اين يعني اينكه سي دي بازي ايراد داره ...
علي اقا ببر عوضش كن ...
بازي هم شروع بشه جلو به مشكل ميخوري ...
بازم نصب کردم بازیو صدا نداره.کمکم کنید....................![]()
نباید فرار کنی که تو 360 دکمه بالایی سمت چپ فکر کنم LB باشهآقا اونجا که اون عنکبوتا میان و باید فرار کنیم خیلی سخته. خیلی سریع جون کم می کنن!! خیلی هم زیادن! کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟( همون دکمه ای که باعث میشه آدما به اسکلت تبدیل
شن ) اونو میزنی به یکی از عنکبوتا نمیدونم چی میشه اسخل میشه میره همه عنکبوتارو میکشه
البته چند تاشونو بزن تا تعداد بیشتری باشن که ازت حمایت کنن![]()
دوستان چندتا سوال اساسی.
این e99 ها به چه دردی میخورن که هی باید برداریم؟
شلیک با دکمه وسط موس بعضی وقتا کار نمیکنه. باید واستیم تا اون خونه ها پر بشه؟
برای اپگرید کردن اسلحه ها چی لازمه؟ پول میخواد؟ چطوریه؟
- موارد E99 رو برای آپگریدهای TMD نیاز دارین که لازمه برای این کار پای یکی از ایستگاه های تقویت کننده (Augmentor) باشین.
- می تونین بزارین خودکار اما آروم پر بشه یا اگه Cell داشته باشین خرجش کنین تا فورا پر بشه.
- از طریق قفسه های اسلحه (Weapon Locker) در طول بازی پراکنده هستن امکان آپگرید اسلحه ها و تعویض رو دارین. هر اسلحه ایی هم پیدا کنین به طور خودکار به این قفسه ها اضافه میشه ولی برای آپگرید اسلحه ها نیاز دارین که Weapon Tech داشته باشین. این موارد رو هم در طول بازی مانند E99 پیدا می کنین یا هم می تونین از خرج کردن E99 یک Weapon Tech بدست بیارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)