تو برزیله،سائوپائولو
تو برزیله،سائوپائولو
وای !! موسیفی شو یادم رفت !! چه طوری میخوان تو این مکان همچین موسیقی رو سوار کنن ؟! وای تمام خاطراتم با اومیوزیکهمه خوشی مکث توی نسخه ی اول بود ...
فضای اسفناک بازی ، گرافیک و صداگذاریش (تو رده ی خودش) و از همه مهم تر داستان فوق العاده ی بازی بود که هر گیمری رو شگفت زده می کرد...
تو نسخه ی دومش جز گرافیک همه چیزش بدتر از نسخه ی اول بود (نظر شخصی بنده هست) ...
تو نسخه ی سوم هم که مثل اینکه باید منتظر Far Cry 3 باشیم !!!!!!!
قشنگ متن و منوش بود !! اصلا تم میوزیک به این بازی نمیخوره !! اگه میوزیک بازی عوض بشه من به خدا قسم میخورم اصلا
دست به این بازی نزنم !
با تشکر ، خشایار
خسته نباشیم پس.
مسخره داشتن ما رو
NY کجا این سائوپائولو کجا![]()
بازهم روز قضاوت میکنید گرچه یه جورایی بازی چیز شده !!!!
خوب بیخیالش شید تخته کنید تاپیکو گرچه من اصلا مکس پین رو درست حسابی بازی نکردم و داستانش رو اصلا نمیدونم و خیلیم دوست داشتم این بازی رو انجام بدم یا بازی کنم ولی نشد !!!!
ولی در همون چند دقیقه ای که مکس پین2 بازی کردم با وجه به شواهد چارچوب بازی حفظ نشده !!!
توی این عکس هایی که من از بازی دیدم گرافیک خیلی کارتونی شده
رنگ ها خیلی شاده که برای همچین بازی با همچین داستانی همخونی نداره
اصلا حس خشونت و غم رو منتقل نمی کنه...بجاش ادم رو خوشحال می کنه
امیدوارم توی نسخه پایانی که قراره عرضه بشه یه دستی بهش بکشن
اطلاعات اوليه Max Payne 3 به صورت رسمي توسط Rockstar منتشر شده است. اين بازي توسط Rockstar Vancouver ساخته مي شود. البته استوديو هاي ديگر اين شركت در ساخت بازي همكاري مي كنند.
وقايع Max Payne 3 چيزي حدود 12 سال بعد از واقايع قسمت دوم به وقوع مي پيوندد. مكس حالا پيرتر , سخت گير تر و بيزاتر از هميشه از دنيا شده است. بعد از ترك NYPD ( پليس نيويورك ) مكس حالا يك يك شغل حفاظتي را بر عهده گرفته است. مكس به عنوان محافظ يكي از خانواده هاي پول دار سائوپائلو برزيل انجام وظيفه مي كند. سائوپائلو يكي از خشن ترين و بي رحم ترين شهر هاي حال حضر دنيا است و مكس بايد از تمام قدرت هاي خودش براي محافظت از خويش استفاده كند. مكس در اين حال متوجه مي شود دردسر هاي وي تمامي ندارد و وي به دنياي سياه و جنايت كارانه برزيل وارد شده است.
Max Payne 3 بسياري از بارزه هاي سابق خويش را حفظ كرده است. هدف بازي تمركز بر روي عواملي همچون : داستان و شخصيت پردازي قوي , تعداد زيادي السحه قوي و قابليت حمل اسلحه به صورت دو تايي , Bullet-Time , اعتياد مكس به مسكن , درون مايه اي خشن و بزرگسالانه همراه با صحبت هاي مكس درباره خودش و وقايعي كه برايش اتفاق افتاده , است.
قسمت سوم اين اثر از موتور داخلي شركت Rockstar يعني RAGE به همراه يك تكنولوژي فيزيك جديد استفاده مي كند. Max Payne 3 داراي مبارزات نزديك پيشرفته , سيستم كاور گيري هوشمندانه و يك گيم پلي متنوع در هر مرحله است.
وقايع اين قسمت در برزيل كه پنجمين كشور بزرگ جهان است به وقوع مي پيوندد. اين كشور داراي بيشترين ميزان قاچاق مواد مخدر , گروه هاي مافيايي و ادم ربايان است. در برزيل به ميزان هر 75 نفر يك نفر داراي اسلحه گرم است. كه از اين ميزان 95 درصد اش غير قانوني است. مكس در مشكل بزرگي گرفتار شده است.
Max Payne 3 در زمستان 2009 توسط Rockstar Games براي Xbox 360, PS3, PC منتشر خواهد شد.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی عكس هايی كه پخش شده يه ور لباس مكس بالای كمربنده يه ور پايين ( بالا پايينه )
جالب اينجاست كه لباسش توی حالت های مختلف هم اين ويژگی رو حفظ كرده به عكس ها دقت كنيد :
![]()
این قضیه لباس واقعا احمقانه هست !!!!!!!!!!!
كلا بازی رو از بين بردن
مكس كه شده شبيه گارفيلد ... بازيش هم شده شبيه Bad Boys![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)