مدیرعامل باشگاه صنعت مس گفت: نمی خواهيم مانند تیم های فعلی حاضر در لیگ قهرمانان آسیا زنگ تفریح حریفان آسیایی باشیم.
عبدالرضا برهاني نژاد در گفتگو با سايت رسمي باشگاه صنعت مس اظهار داشت: از روز گذشته تیم ویژه کارشناسی خود را برای حضور هر چه قدرتمند تر در لیگ قهرمانان آسیا تشکیل دادیم تا آگاهی پیدا کنیم که چه معیارها و استانداردهایی برای حضور پرقدرت در لیگ قهرمان اسیا لازم است .
وی ادامه داد: معتقدم نباید چشم بسته به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا پا گذاشت ، در صدديم باشگاه صنعت مس را به عنوان باشگاهي باکلاس و بين المللي معرفي کنيم و اين نيازمند تفکري حرفه ايست، چرا که می خواهيم یکی ازبهترین تیم های فصل آینده لیگ قهرمانان باشیم .
برهاني نژاد به کسب مقام سومي تيم فوتبال صنعت مس اشاره و اظهار داشت: در ابتداي حضورم در باشگاه صنعت مس در کنفرانس مطبوعاتي وقتي اعلام کردم تنها به حضور در آسيا مي انديشيم تفهيم برخی از خبرنگاران اين بود که حرف من از روی جوانی است و رسیدن به رتبه های اول تا سوم براي تيم صنعت مس ناممکن و غير قابل تصور است اما نشان دادیم می توان با برنامه ریزی وفراهم کردن امکانات به آنچه که هدف گذاری شده رسید به شرطی که اجازه ورود حاشيه را به تيم ندهيم .
وي ادامه داد: البته ناگفته نماند در اين بين یکسری مشکلات به واسطه کم پولی ها براي ما پيش آمد و به نوعی ناملایمتی ها با من شد اما با بی پولی و مشکلات ساختیم و سعی کردیم همدلی را در بین بازیکنان به وجود بیاوریم و با بازیکنان رفاقت کردیم تا وقتی مشکلات مالی را با آنها در میان می گذاشتیم آنها نیز این موضوع را درک می کردند واعتراضی نداشتند ، خوشبختانه با تلاش کادر فنی ، بازیکنان ، اعضای هیات مدیره و هواداران توانستیم سهمیه آسیا را برای مردم کرمان کسب کنیم.
وی در مورد ترکيب فصل آينده تيم نيز گفت: مطمئنا اسکلت تیم را برای فصل آینده حفظ خواهيم کرد و با صحبت هایی که با پرویز مظلومی داشتیم وی تاکید داشت بازیکنان اصلی در تیم بمانند و بعد از آن در راستای تقویت تیم مهره های جدیدی را جذب کنیم.