تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 47 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 462

نام تاپيک: Empire: Total War

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

توی پست قبلی گفتم... گزینه show cpu moves هم غیر فعاله... اما بیشتر از 2 دقیقه طول میشکه که خیلی رو اعصابمه

آره... منم ترکیه رو که گرفتم... مردمشون شورش کردن و یه ارتش کلفت هم تشکیل داده که خدار رو شکر اون اطراف منم ارتش کلفتی داشتم و با کشته های زیاد تونستم سرکوبشون کنم

در مورد انقلاب هم منم همینطور فکر میکنم... بعدا شاید یه امتحانی کردم ببینم چی میشه
    احتمالا سیستمتون ضعیفه که اینفدر طول میکشه !!!
    درسته؟؟؟
    خوب همین الان یک انقلاب در کشورم رخ داد ....
    همونطور که گفته بودم مردم پایتخت رو ناراضی کردم بعد وقتی نیروهای انقلابی تشکیل شدن از من سوالی پرسید گفت سمت انقلابیون هستی یا سمت دولت ( پادشاه )؟؟؟
    منم گفتم انقلابیون ...
    بعد کنترل کشور از دست من خارج شد و کنترل یک ارتش کوچیک انقلابی به دست من افتاد ...
    منم چون نیرویی توی پایتخت نگذاشته بودم بدون مقاومت پایتخت رو فتح کردم ....
    بعد یک دمو گذاشت و صحنه ی اعدام پادشاه رو به تصویر کشید بعد هم حکومت به جمهوری تغییر پیدا کرد ...
    و هر 4 سال یک بار رئیس جمهور انتخاب میشه (البته خودت از بین کاندیده ها یکی رو انتخاب میکنی ) البته انتخابات زود هنگام هم داره یعنی خودت turn بعدی یه رئیس جمهور دیگه رو انتخاب کنی ....
    خلاصه اگه بخوام حکومت رو تغییر بدم باید خیلی هزینه کنم که نمی ارزه چون خیلی ضرر میدی ......
    ولی این رو هم متذکر بشم خالی از لطف نیست که مردم بسیار خوشحال شده به قدری که ازشون میشه مالیات سنگین گرفت !!!!!
    ساخت نیرو هم نیمه اتو شده یعنی هر turn براتون نیرو به صورت اتوماتیک میسازه !!!!
    من قیدشو زدم نمیارزه ...
    همون حکومت مطلق زور گویی بهتره ....
    در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند ..
    دیگه تصمیم با خودتونه ....
    موفق باشید ...
    Last edited by Paradise_human; 05-04-2009 at 23:58.

2. 2 کاربر از Paradise_human بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lion_sun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

2

دمتون گرم یکی نیست جواب سوالا منو بده!

کسی میدونی چطوری میشه جنتلمن درست کرد ؟ یعنی 2 تا داشتم یکیشون سنش زیاد بود مرد.

و یه چیزی من تو شیرازم بازیو تو عید خریدم و هیچ مشکلیم نداره از نظر صدا میگم.

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

احتمالا سیستمتون ضعیفه که اینفدر طول میکشه !!!
    درسته؟؟؟
    خوب همین الان یک انقلاب در کشورم رخ داد ....
    همونطور که گفته بودم مردم پایتخت رو ناراضی کردم بعد وقتی نیروهای انقلابی تشکیل شدن از من سوالی پرسید گفت سمت انقلابیون هستی یا سمت دولت ( پادشاه )؟؟؟
    منم گفتم انقلابیون ...
    بعد کنترل کشور از دست من خارج شد و کنترل یک ارتش کوچیک انقلابی به دست من افتاد ...
    منم چون نیرویی توی پایتخت نگذاشته بودم بدون مقاومت پایتخت رو فتح کردم ....
    بعد یک دمو گذاشت و صحنه ی اعدام پادشاه رو به تصویر کشید بعد هم حکومت به جمهوری تغییر پیدا کرد ...
    و هر 4 سال یک بار رئیس جمهور انتخاب میشه (البته خودت از بین کاندیده ها یکی رو انتخاب میکنی ) البته انتخابات زود هنگام هم داره یعنی خودت turn بعدی یه رئیس جمهور دیگه رو انتخاب کنی ....
    خلاصه اگه بخوام حکومت رو تغییر بدم باید خیلی هزینه کنم که نمی ارزه چون خیلی ضرر میدی ......
    ولی این رو هم متذکر بشم خالی از لطف نیست که مردم بسیار خوشحال شده به قدری که ازشون میشه مالیات سنگین گرفت !!!!!
    ساخت نیرو هم نیمه اتو شده یعنی هر turn براتون نیرو به صورت اتوماتیک میسازه !!!!
    من قیدشو زدم نمیارزه ...
    همون حکومت مطلق زور گویی بهتره ....
    در هر صورت صلاح مملکت خویش خسروان دانند ..
    دیگه تصمیم با خودتونه ....
    موفق باشید ...

نه بابا
    سيستمم خيلي خوبه... نميدونم چرا اينجوري ميكنه!

جالب بود... حتما يه بار اينكارو ميكنم
    ممنون به خاطر توضيح كامل

کسی میدونی چطوری میشه جنتلمن درست کرد ؟ یعنی 2 تا داشتم یکیشون سنش زیاد بود مرد.

من كه هيچي ندارم... اما تا دلت بخواد آخوند و ...
    منم چندتا جنتل من داشتم اول كار... كه چون تازه شروع كرده بودم و نميدونستم چي به چيه... هي دول كردم با بقيه جنتلمن ها و همه رو به كشتن دادم! :دي

الان فعلا هيچي ندارم... نميدونمم چه جوري پيدا ميشن...
    هيچكي نميدونه؟

داره خودمونی میشه pmjaberi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای داشتن جنتلمن بايد در شهر های اصلی که امکانش هست مراکز فرهنگی بسازی مثله کتاب خونه ، موزه، دانشگاه، ... هرچی دانشگاه ها بيشتر باشند و مراکز فرهنگی بيشتر باشه توليد جنتلمن ميره بالا.
    کلاً جنتلمن ها بيخود ترين کاری که ميشه باهاشون کرد همون دوئل هست. برای اينکه پيشترفت دانش سريع باشه بايد جنتلمن ها را ببريد تو کالج ها بزاريد همينطوری ولشون نکنيد.
    البته يه نکته اگر خيلی سيستم سنگين حکومت ميکنيد ماليات های سنگين و پادشاهی هستيد داشتن مراکز علمی فرهنگی باعث بالا رفتن فرهنگ مردم ميشه و کالج ها سواد مردم را زياد ميکنّد نتيجش ميشه شورش و انقلّاب اين چيزا ! ديگه بايد يه جوری کنترل کنيد جريان را.

در ضمن ديدم بد نيست اين لينک ها هم بدم من و دوستان ديگه راجب :

جنتلمن ها در اينجا صحبت کرديم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تجارت در بازی:
    کد:
    نقش ژنرال های ارتش در بازی:
    کد:
    مستعمره سازی:
    کد:
    اين هم يه سری ترفند ها برای روون تر اجرا شدن بازی:
    کد:
    اميدوارم که کمکتون کنه
    Last edited by pmjaberi; 06-04-2009 at 12:24.

6. 2 کاربر از pmjaberi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SnoWall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Skyrim, lol

11

من میخواهم این بازی رو بگیرم، از کجا تهیه اش کنم بهتره؟؟؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

هر منطقه حداکثر 1 مدرسه میتونه داشته باشه... پی برای افزایش تعداد مدرسه ها تنها راهش کشور گشاییه

اینکه ارتش یه کشور دیگه توی زمین های تو راه میرن به خاطر military access هست... اگه نمیخواییش باید کنسلش کنی
    بابا من با یارو At War هستم!!!!!!
    چجوری همچین چیزی میشه!!!
    خودم حمله کردم بهش نابودش کردم!
    این دزدای دریایی ام ناکار کردم
    الان 10 تا جنتلمن دارم 2 تا کاتولیک و 3 تا ریک!!!!!!!!!!!
    راستی این کشتی های Trade به چه دردی میخورن؟

داره خودمونی میشه pmjaberi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بابا من با یارو At War هستم!!!!!!
    چجوری همچین چیزی میشه!!!
    خودم حمله کردم بهش نابودش کردم!
    این دزدای دریایی ام ناکار کردم
    الان 10 تا جنتلمن دارم 2 تا کاتولیک و 3 تا ریک!!!!!!!!!!!
    راستی این کشتی های Trade به چه دردی میخورن؟

تعداد کالج ميتونه بيشتر از يکی باشه در هر کشور فقط نياز به زمان هست تا شهر های جديد ايجاد بشه وقتی شهر جديدی به وجود مياد از شما سؤال ميکنه که چه چيزی ساخته بشه اينجا ميشه کالج را انتخاب کرد.
    در مورده کشتی های trade که در بازی به نام indiaman هستند اين کشتی ها را بايد ببريد تو trade point ها. کنار نقشه يک سری مستطيل وجود دارد کشتی را اونجا ببريد يک پنجره باز ميشه که ميتونيد مقصد کشتی رو مشخص کنيد 4 تا منطقه تجاری هست.
    بهتر هستش که هميشه تو هر ناوگان indiaman چند تا کشتی جنگی هم داشته باشيد که دزد های دريايی مشکل ساز نشن.
    هرچقدر بتونيد trade point های بيشتری بگيريد و کشتی های indiaman بيشتری رو اون ها بزاريد تجارت بيشتری ميکنيد و پول بيشتری در مياد.
    اگر دير بجنبيد کشور های ديگه trade point ها را اشغال ميکنن که اونوقت برای به دست اوردنش نياز هست که با اون کشور وارد جنگ بشيد.

البته يک کار ديگه برای داشتن تجارت خوب بايد بکنيد اگر دقت کنيد رو نقشه يه سری خط هستند نقطه چين که سبز ، سفيد، قرمز... ميشن اين ها مسير های تجاری هستند شما بايد با کشتی های جنگی اين مسير های تجاری و امن کنيد يا نا امن کنيد برای دشمن ها راه هم اينه که ناوگان جنگی و ميفرستيد رو و مسير ها (موس عوض ميشه شکل موس ميشه يه دايره) پرچم هم شروع ميکنه به عوض شدن پرچم دزد های دريايی و کشورتون ميشه اين نشون ميده که کشتی هايه جنگيتون تو اون خط تجاری دارن با دزد ها مقابله ميکنن که مسير امن به وجود بيارن.
    هنگام جنگ با کشور های ديگه هرکشوری ناوگان بيشتر و قويتری داشته باشه اثر ميزاره رو تجارت کشور دشمن.

يه نکته ديگه ديدم گفتيد امريکا چيزی نداره اتفاقاً برعکس هستش هر کشوری که بتونه منطقه های بيشتری تو امريکا بگيره محصولات بيشتری برای تجرات به دست مياره و هم راه های بيشتری برای کشتی رانی. برای پول بيشتر حتماً بايد امريکا رو بگيريد و رو شهر های و پيشترفته کشاورزی تو اون منطقه کار کنيد.
    Last edited by pmjaberi; 06-04-2009 at 15:15.

10. این کاربر از pmjaberi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

779

داره خودمونی میشه j_saviz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در 3 تا دی وی دی که من نصب کردم فایل exe برای اجرای بازی نبود. از کجا باید بیارم؟ بازی رو چجوری اجرا کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه jivara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    hiraz$

پيش فرض

دوستان من هنوز مشکل صدا دارم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستی این کشتی های Trade به چه دردی میخورن؟[/quote]

روی نقشه نقاطی هستند که فقط جای لنگرگاه دارند با کشتی های تجاری می تونی بری اونجا و از روی نقاط لنگرگاه درآمد داشته باشی.مثل آمازون یا غرب هند یا طرف برزیل.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •