تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 32 اولاول ... 612131415161718192026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 312

نام تاپيک: ✔ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

1. همون طور که دوستان گفتن الان وثیقه 5 ملیون هست ( شده ) و منظور من از 15 ملیون سابق از این بود بوده و نه حال حاضر

2. تمامی کشورهای جزو اتحادییه ی اصلی اروپا پول اصلی و رایج اونها یورو هست و ویزایی که میتونی از یکی از این کشورها گرفته و به کشورهای این اتحادیه هم بدون ویزا بری ویزای شنگن هست

3. در نتیجه سوئد هم با اینکه هنوز پول خودش رو هم استفاده میکنه ولی پول مبادلاتی و دانشگاهی این کشور یورو هست ولی چون پول خود سوئد هنوز نفوذ داره میتونه فشار مالی یورو رو بر روی دانشجو کاهش بده

4. الان norway هنوز جزو شنگن ها نشده و تنها پول رسمی پول خود این کشور هست

5 . بعضی از کشورها مثل انگلستان هم هزینه ی تحصیل بالاست و هم زندگی . در بعضی کشور ها مثل اتریش هزینه ی زندگی بالا ولی هزینه ی تحصیل معقول هست ... بستگی داره کجا بخوای درس بخونی

6. شما نگران اعتبار دانشگا نباشین چون خیلی راحت برین به سایت وزارت علوم ولیست رو ببینین حتی اگه تصمیم جدی داشتین میتونین تلفنی هم چک بکنین

7. یا باید روی بورس تحصیلی حساب بکنین ( اگه واقعا نخبه هستین و یا دسته کم از یه دانشگاه معتبر ایران با یه معدل خوب و یه زبان خوب فارق التحصیل شده باشین ) و یا باید روی جیب خودتون حساب باز بکنین

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

منم می دونم که لیسانس شریف خیلی معتبره حتی پسر داییم بابام با گرفتن فوق لیسانس الان رفته تو ژاپن برای مدرک دکترا اما من می گم که نمیشه تو شریف قبول شد به این راحتی اما تو اونجا می تونی بدونه گزینش بری تو هر رشته ای که می خوای.
    خب محمد هم می خواد بره اونجا تا از اون طریق بره یک کشور دیگه چون در اون صورت اسان میشه.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

1. همون طور که دوستان گفتن الان وثیقه 5 ملیون هست ( شده ) و منظور من از 15 ملیون سابق از این بود بوده و نه حال حاضر

2. تمامی کشورهای جزو اتحادییه ی اصلی اروپا پول اصلی و رایج اونها یورو هست و ویزایی که میتونی از یکی از این کشورها گرفته و به کشورهای این اتحادیه هم بدون ویزا بری ویزای شنگن هست

3. در نتیجه سوئد هم با اینکه هنوز پول خودش رو هم استفاده میکنه ولی پول مبادلاتی و دانشگاهی این کشور یورو هست ولی چون پول خود سوئد هنوز نفوذ داره میتونه فشار مالی یورو رو بر روی دانشجو کاهش بده

4. الان norway هنوز جزو شنگن ها نشده و تنها پول رسمی پول خود این کشور هست

5 . بعضی از کشورها مثل انگلستان هم هزینه ی تحصیل بالاست و هم زندگی . در بعضی کشور ها مثل اتریش هزینه ی زندگی بالا ولی هزینه ی تحصیل معقول هست ... بستگی داره کجا بخوای درس بخونی

6. شما نگران اعتبار دانشگا نباشین چون خیلی راحت برین به سایت وزارت علوم ولیست رو ببینین حتی اگه تصمیم جدی داشتین میتونین تلفنی هم چک بکنین

7. یا باید روی بورس تحصیلی حساب بکنین ( اگه واقعا نخبه هستین و یا دسته کم از یه دانشگاه معتبر ایران با یه معدل خوب و یه زبان خوب فارق التحصیل شده باشین ) و یا باید روی جیب خودتون حساب باز بکنین
    مرسی دوست عزیز مثه اینکه شما معلوماتتون در این زمینه خوبه اونوقت من اگه بخوام کارشناسی ارشد رو تو ترکیه بگذرونم هزینه ها چطوره؟؟؟خودشم قصد موندن و اقامت دایم رو دارم میشه با هزینه هاش کنار اومد؟؟؟خودشم من تبریزی هستم شنیدم واسه اذری های ایران تخفیف خوبی میدن اونم درسته؟؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

اول ممد تو هنوز خامی
    تایید میشه شدید ! : دی

من می گم که نمیشه تو شریف قبول شد به این راحتی اما تو اونجا می تونی بدونه گزینش بری تو هر رشته ای که می خوای.
    بله شریف فقط وارد شدن بهش سخته ! ولی عوضش شرایطش تو دوران تحصیل و بعدش که میخواد بره یه کشور دیگه خیلی خیلی بهتره !
    دقیقا برعکس هند !
    دختر دایی من الآن هنده ! خیلی راحت تونست بره ولی الآن خیلی داره سختی می کشه !
    به نظرم اگه واقعا هدف محمد : دی رفتن به یکی از دانشگاههای خوب دنیاس ، این هدف ارزششو داره که یه سال واسش زحمت بکشه و بخونه تا یه دانشگاه خوب قبول شه ( حالا نه حتما شریف !!! ) بعد از اونجا اقدام کنه !
    این راه ، سخت تره ولی ریسکش کمتره !
    شماها !!! یه جوری می حرفین انگار هر کی رفته هند از اونجا مستقیم دعوتش می کنن آمریکا و اوروپا !
    به این راحتیا که نیس !
    مثلا یکی از چیزایی که لازم داری واسه پذیرش گرفتن از دانشگاههای خوب آمریکا و اوروپا معرفی نامه از یه استاد معتبره !
    خوب تو این زمینه استادای دانشگاه شریف که خودشون فارغ التحصیل بهترین دانشگاههای دنیان خیلی بهتر می تونن کمکت کنن !
    خب محمد هم می خواد بره اونجا تا از اون طریق بره یک کشور دیگه چون در اون صورت اسان میشه.
    محمد بی خود کرده ! : دی

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

من پسر خالم رفته هند و کلی هم در موردش تحقیق کرده بود و از اینو اون پرسیده بود ، یه هفته ای میشه که رفته ، چند روز پیش هم زنگ زده بود کلی تعریف کرده بود ، یه سری از چیزای مهم اینه که به گدا ها پول ندی چون به یکی بدی 100 تا از سر کولت بالا می رن و تا لختت نکنن ولت نمی کنن

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

من پسر خالم رفته هند و کلی هم در موردش تحقیق کرده بود و از اینو اون پرسیده بود ، یه هفته ای میشه که رفته ، چند روز پیش هم زنگ زده بود کلی تعریف کرده بود ، یه سری از چیزای مهم اینه که به گدا ها پول ندی چون به یکی بدی 100 تا از سر کولت بالا می رن و تا لختت نکنن ولت نمی کنن
    ممد این رو یادت باشه.
    اکراین هم یک استاد دانشگاه هست که دانشجوهایه ایرانی رو معرفی می کنه ولی خب مجانی همچین کاری رو نمی کنه واینکه قیمت اونجا بالاست.

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

می گم حالا که میگن میشه واسه تحصیل بدون مشکل سربازی رفت خارج
    چطوری و کودوم کشور ها پذیرش واسه ایران دارن؟

داره خودمونی میشه moji643's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه وثیقه بذاری و 5 سال نیای ایران از سربازی معاف میشی ولی 60 میلیون واست تموم میشه
    طبق کدوم قانون؟ یعنی چه طوری؟ قانونی چیزی هست که من نمیدونم؟ اگر امکان داره بیشتر توضیح بدین. ممنون

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

طبق کدوم قانون؟ یعنی چه طوری؟ قانونی چیزی هست که من نمیدونم؟ اگر امکان داره بیشتر توضیح بدین. ممنون
    قانون اینطور بود تا اونجا که من خبر دارم
    60 میلیون وثیقه واسه اینکه برگردی بری سربازی بهت پس میدن البته قبل 5 سال
    اگه بیشتر بمونی و اصلا نیای معاف میشی ولی پولت می پره!!

داره خودمونی میشه moji643's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تحصیل در دانشگاه های فرانسوی رایگان هستش. یعنی دولت خوش پولشوم میده. که اینجا
    میمونه فقط خرج خودتون. یعنی اقامت که میشه تقریبا ماهی یک میلیون. البته این تحصیل رایگان
    مختص کسانی هست که زبان فرانسه شون فول باشه. البته میتونید که در دانشگاه های انگلیسی
    زبان هم تحصیل کنید ولی باید چیزی در حدود ترمی یک میلیون تومان هزینه بدهید. فرانسوی ها آدمهایی
    هستند که اگر سرشون رو ببرید توی فرانسه با کسی غیر فرانسوی حرف نمیزنند. یکی از
    دوستام میگفت رفتم فرانسه از هر کسی که میپرسیدم حمام عمومی کجاست بهم نمی گفتند.
    دیگه آخرش دست به دامان یک پیر زن شدم و کلی آیه و حدیث خوندم تا آدرسش رو خواست بهم بده.
    بعدشم تازه حرف نزد فقط اشاره کرد گفت فلان جاست!!!!!!!!!!!!
    اینو گفتم تا اگر از دوستان فرانسوی بلد هستند وخواستن برن اونجا از این موقعیت استفاده کنند.

یا حق

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •