پرشین بوی گفت که حدود 30 تا 33 % مالیات میاد روش !!!!!!
پرشین بوی گفت که حدود 30 تا 33 % مالیات میاد روش !!!!!!
گفت تو سوئد 30 درصد مالیات میاد روش ولی فروشنده های با انصاف ایرانی 50 درصدش میکنن اون مالیاترو
اقا ممنونم از اطلاعات کاملت
مرسی
نه دوست عزیز فکر کنم اشتباهی شده. من نگفتم که در ایران این 30 تا 33 درصد میاد روش بلکه گفتم این قانون در
سوئد و تمامی کشورهای اروپایی و امریکایی وجود داره. اما مقدار مالیات در هر کشوری بستگی به میزان درامد و سطح
رفاه اون جامعه داره.
الان در سوئد اگر پولی رو از کسب درامد دریافت کنید 30 تا 33 درصد بستگی به محل و شهر زندگی تون باید به دولت بدید.
یعنی پولی که مباد به دستتون 30 تا 33 درصد ازش اتوماتیک کم میشه. اما اگر پولی از دستتون خارج بشه مثلا صرف
خرید وسائل بشه اونوقت باید 25 درصد از مبلغ اصلی اون وسیله بابت مالیات به دولت پرداخت بشه.
در اینجا و تمامی کشورهای اروپایی و امریکایی بصورت اتوماتیک مالیات کشیده میشه روی مبلغ اصلی .یعنی زمانی که
کسی میره مغازه ای و میخواد یک تلویزیون 100 تومنی بخره باید بدونه که 25 تومن اون مالیات دولته و قیمت تقریبی و
اصلی اون جنس فقط 75 تومنه.
اما اون کسی که پشت صندوق ایستاده و میخواد پول رو از شما بگیره باید 30 تا 33 درصد از اون پول رو دوباره بابت
مالیات به دولت بده. چون خودش حقوق بگیره. البته استثناهایی در سوئد و بعضی کشور ها بابت خرید خونه وجود داره
و اون اینکه زمانی که کسی میخواد خونه ای رو چه کوچک و چه بزرگ بخره مالیاتی رو پرداخت نمیکنه اما زمانی که
میخواد اونو بفروشه باید 30 تا 33 درصد مبلغ فروش اون خونه رو بابت مالیات به دولت پرداخت کنه.
حالا برای اینکه بیشتر متوجه بشید این فاکتور خرید گوشی که از شرکت Tele2 3G برای من اومده رو نگاه کنید.
خب هونطور که میبینید من گوشی پی 1 رو با مبلغ 3356 کرون سوئد از این کمپانی خریداری کردم. به پول ایران میشه
دقیقا 459.772 تومن. یعنی من به عنوان خریدار میبایستی 25 درصد مالیات به دولت میدادم که ندادم. شما اگر 25
درصد مالیات 3356 کرون را حساب کنید میبینید که میشه 839 کرون. برای بدست آوردن 25 درصد مالیات از هر مبلغی
به این صورت عمل میکنید.
25 درصد رو بصورت 0.25 ضربدر مبلغ مورد نظرتون میکنید تا مقدار اون 25 درصد مالیات مشخص
بشه بعد که مشخص شد به اضافه مبلغ اصلی میکنید تا مقدار مبلغ پرداختی مشخص بشه.
حالا چرا من این 25 درصد رو ندادم خب این یک مساله جداست.
پس اگر شما مبلغ 839 کرون رو به اضافه 3356 کرون بکنید میبینید که دقیقا میشه 4195 کرون. یعنی همون مبلغی
که در صفحه قبل گذاشتم و در سوئد بفروش میره.
چون در اینجا کمپانی های بزرگی وجود دارند بنابراین رقابت بین این کمپانی ها هم خیلی شدیده و صد البته گول زدن
مردم اونم از نوع مدرنش که با تبلیغات های جذاب و سرگرم کننده تلویزیونی و کلا مدیا انجام میشه وجود داره. پس
خریدارها همیشه باید هوش و هواسشون باشه که قراردادهای طولانی مدت رو ندانسته با این کمپانی ها امضا نکنند
این کمپانی که من ازش این گوشی رو خریدم به شرطی این گوشی رو با این مبلغ به من فروخته که من بیام تا مدت 2
سال از خط تلفن این شرکت استفاده بکنم. خط تلفن رو مجانی میدن اما در عوض باید ماهانه مبلغ ناچیز 49 کرون در
ماه را بابت حق استفاده از این خط رو بهشون پرداخت کنم. حالا اگر صحبت هم بکنم مبلغ صحبت کردن هم میاد روش.
الان شاید جای سوال باشه که چرا من قرارداد 24 ماهه رو با این کمپانی امضا کردم. اونم به دلیل اینه که هم امکانات
خوبی دارند و هم قیمت دقایق حرف زدن با این خط حدودا 4 برابر ارزونتر از خطوط گران Telia است.
پس با این توضیحات شما باید متوجه شده باشید که 3356 کرون مبلغ اصلی این گوشیه که باید در نقاط مختلف دنیا نیز
تقربا در همین حد فروخته بشه. یعنی اگر گوشی پی 1 در ایران بخواد فروخته بشه باید قیمتی در حدود 440 تا 480
تومن داشته باشه. این اختلاف 40 هزار تومنی هم بستگی به فاصله شهر ها ...میزان سرمایه اون مغازه یا شرکت و
تعداد کارمنداها و فروشندگان اون مغازه داره. چون قیمت اصلی این گوشی به پول ایران دقیقا میشه 459772 تومن.
البته این مبلغ فروش دونه ای به مشتریه نه مبلغ خرید عمده ای.
اگر خواستید میتونید با توجه به توضیحات بالا قیمت فروش گوشی دبلیو 960 یا K850 رو بدست بیارید اما اگر موفق
نشدید من قیمت را براتون حساب میکنم و اینجا میزارم.
فعلا تا بعد....
اینجور که شما گفتی و با توجه به قیمتایی که قبلا گفتی W960 حدودا باید 100 هزار تومن گرونتر از P1 باشه ! یعنی الان تو ایران P1 ( بستگی به استان و محل فروش ) بین 470 -500 تومنه پس W960 باید قیمتی در حدود 550-600 داشته باشه !
بله اگر حدودی حساب کنیم تو همین مایه ها میشه اما اگر دقیق تر بخوایم حساب کنیم به این صورت در میاد...
P1 >> 4195 Kr
W960 >> 4800 Kr
اینها مبلغ فروش این گوشی ها در سوئد هستند. یعنی اون 25 درصد مالیاتی رو که بحثش رو کردم به این مبالغ اضافه
شده و اگر ما بخواهیم مبلغ فروش دونه ای گوشی دبلیو 960 رو بدست بیاریم اولین کاری که باید بکنیم اینه که این 25
درصد مالیاتی رو که در کشور سوئد بابت خرید این گوشی باید پرداخت بشه رو ازش برداریم. چون قرار نیست که یک ایرانی
25 درصد مالیات اونم با پول سوئد در ایران پرداخت کنه.
پس اول میایم و 25 درصد از مبلغ 4800 کرون گوشی دبلیو 960 رو بر میداریم.
0.25 ضربدر 4800 میشه >> 1200
حالا این 1200 کرون رو که مالیات کشور سوئد هست رو از مبلغ 4800 کم میکنیم میشه >> 3600 کرون.
حالا 3600 کرون رو ضربدر 137 میکنیم تا به تومن مبلغ بدست بیاد چون هر کرون 137 تومنه و میشه >> 493.300 تومن
پس اگر ما بخوایم میانگین فروش رو با توجه به فاصله میان شهر های ایران و مسائل دیگه حساب بکنیم میشه مبلغی
مابین 480 تا 540 هزار تومن.
حالا اگر کسی گرونتر از این مبلغ بدست آمده بخواد بفروشه بهش بگید خودتی ...![]()
ببخشید من نتونستم قیمت 95n; 8gb
رو پیدا کنم تو اون ادرسی که داده بودین
اگه اطلاع دارین
به ما هم بگین .....
سلام . تو اون سایت هنوز قیمت رو نزده اما سایت هایی دیگه ای وجود دارند که قیمت رو مشخص کردند و حتی سفارش
رو هم قبول میکنند. البته سایت های سوئدی .
قیمت مدل 8 گیگابایتی نوکیا N95 از 7000 کرون هست تا 7413 کرون. خیلی خیلی خیلی خیلی ... گرونه و اصلا ارزش این
قیمت رو نداره. میشه قیمت 2 تا گوشی P1.
قیمت های مختلف این گوشی رو میتونید در سایت زیر مشاهده کنید اما یادتون نره 25 درصد مالیات سوئد رو ازش کم کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت رو بر حسب کرون گفتی کرون الآن چنده؟![]()
7400 کرون.اصلا ارزش نداره
تو پستای قبلی گفته بود 137 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)