تاكتيكال دفندينك خيلي فاز ميده.ادم تا بازيش تموم ميشه از استرس مينميره.اون شوت جطوري درست كنم؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
Shot eror,fullback push واينا منظورش جيه تو ستينك بازي؟
تاكتيكال دفندينك خيلي فاز ميده.ادم تا بازيش تموم ميشه از استرس مينميره.اون شوت جطوري درست كنم؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
Shot eror,fullback push واينا منظورش جيه تو ستينك بازي؟
برو به این لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش استخراج موزیک های FIFA 12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بابا حرفه ای نداریم کسی چرا تو انجمن پرسش و پاسخ جواب ما رو نمیده به احترام دوستان سوالم رو اونجا مترح کردم لطفا جواب بدید
ها ها منم هفته ی پیش بازی رو با 2000 تومن خریدم
البته اورجیناله ولی کرکم روش هست![]()
سلام
2 دلیل اصلی برای خرید نسخه ی اورجینال وجود داره :
1. امکان بازی کردن بصورت آنلاین
2. دانلود و نصب خودکار نقل و انتقالات جدید
موفق باشید![]()
-بله منم برای همین متعجب شدم که چرا اخراج نمیکنه و این خیلی بده
مطمئنا فیفا 11 تو این زمینه بهتر بود هرچند اشکال داشت ولی هیجانش بیشتر بود یعنی چی که هر تیمی رو دوست داریم برداریم برای یک فصل تو فیفا12؟
خرید و فروش بازیکن خیلی بهتر شده فکر کنم کاملا واقعی شده دیگه!
-----------------
-اما تو کریر قدرت حریف رو چطور میفهمیدین؟ همونطور که میدونید استارهای فیفا 11 برابر بود با میانگین امتیازهای overall بازیکنان و خیلی کمک میکرد که بدونیم با چه حریفی روبرو هستیم الان چطوری میفهمید؟ مثلا فکر کنید در چهارمین سال کریر هستید و در جام باشگاههای اروپا با یه تیم گمنامی روبرو شدین!
-چقدر برخورد توپ با بازیکنا زیاد شده من شیفته ی این ویژگی فیفا12 هستم انگار تو زمینم تو نسخه های قبلی توپ راحت از میون 10 تا بازیکن رد میشد راحت میشد سانتر کرد ولی تو فیفا 12 با حصور 2 ..3تا بازیکن در روبروت توپت برخورد میکنه به بازیکنان یه سیکل خوبی برقرار شده تو این زمینه درست مثل فوتبال واقعی زمان سانتر حتما باید بازیکن حریف رو از پیش رو برداری یا با سرعت بازیکن رو جا بزاری که همین امر تو فوتبال واقعی هم هست،
این ویژگی هم مربوط به impact engine هست؟
SevenCity
خرید و فروش بازیکن خیلی بهتر شده فکر کنم کاملا واقعی شده دیگه!
اما نظر من كاملا برعكس نظر شماست .تودنياي واقعي كجا اين همه جابجايي بازيكن بزرگ انجام ميشه؟
توفيفا12 فقط كافي پول داشته باشي در اين صورت به هركي پيشنهاد بدي با كله ميادولي 11 خيلي قشنگ و واقعي تر بود تو 11 هر كاري كردم نتونستم فابرگاس رو بخرم يا شويني رو اما تو 12 با اولين پيشنهاد شويني از بايرن اومد تو تيمم
![]()
Last edited by masoodbr; 03-10-2011 at 18:37.
بچه ها يه نكته رو از ياد نبريد كه اسم اين بازي fifa 12 هستش و نه fifa manager ya football manager.
از کجا میشه گیر اورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)