من بازی رو امروز گرفتم مشکلی ندارم جز تنظیمات دسته بازی دسته معمولی دارم شوک نداره چطوری میتونم مثل PES دسته رو تنظیم کنم؟؟؟
من بازی رو امروز گرفتم مشکلی ندارم جز تنظیمات دسته بازی دسته معمولی دارم شوک نداره چطوری میتونم مثل PES دسته رو تنظیم کنم؟؟؟
من یه بازیکن خریدم باشگاه موافقت کرده حالا رفته تو حالت Player waiting چقدر طول میکشه این یارو قبول کنه؟
بچه ها تنظیمات پیش فرض بازی شما هم به همین شکله؟
ها ها من همین الان بازی رو پیش خرید کردم
با قیمت 33500 تومان
1_ با اینتر بعد از 10 هفته در رده های پایینم چرا اخراجم نکردند؟!
2_چرا تو قسمت کریر اون ریت کلی(همون 5 ستاره ) تیم های حریف رو نمیبینیم؟
یک بجوابه جون ما
چند مرحله داره خرید بازیکن! اول به باشگاهش پیشنهاد میدی ، اگه موافقت کنن ، چند روز بعدش باید به بازیکن پیشنهاد قرارداد بدی. بعد از اون اگر بازیکن هم قبول کنه شرایط رو ، 2-3 روز بعدش خرید نهایی میشه.
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
سیستم کریر مد امسال با سال پیش فرق کرده. من با کنسول که بازی کردم 11 رو ، هفته ی هشتم ، هیئت مدیره یه ایمیل بهم میزد و میگفت عملکردتون رو بررسی خواهیم کرد. اگر تیم در کورس قهرمانی نمی بود ، حتما اخراجت می کردن. امسال اینجوری شده که آخر فصل نگاه می کنن ببینن تونستی به اهداف باشگاه برسی یا نه!
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
تنظیمات پیش فرض من هم همینه. ولی شما کاری به تنظیمات پیش فرض نداشته باش. خودت میتونی بر اساس مهارتت ، عوض کنی ستینگ بازی رو.
دوستانی که فکر می کنن شوت زدن ساده شده و همه گل میشه ، شاهکار نکردن با حالت assisted بازی می کنن و گل میزنن! اگر می خواین واقعا زحمت بکشین واسه گل زدن ، توصیه می کنم :
1- سری جا نزنید و روی تاکتیکال دفندینگ بمونید ، خیلی لذت داره
2- اگر می خواید فیفای واقعی رو ببینید ، روی legendary بزارید و بازی کنید
3- ستینگ بازی رو از حالت assisted در بیارید تا ببینید که دیگه شوت هاتون به دروازه هم نمیرسه!!
سلام
دیگه کمک مربی برای تعویض اتومات رو برداشتند تو 12؟
درست نوشتی قیمتو ؟مگه اوریجه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)