تازه اومدم بنویسم دوباره فیفا نا امیدم کرد و چه بازی مضخرفی و از این حرفا که نوشته این دوستمون رو دیدم...
تشکر دوست من
تازه اومدم بنویسم دوباره فیفا نا امیدم کرد و چه بازی مضخرفی و از این حرفا که نوشته این دوستمون رو دیدم...
تشکر دوست من
کلا این فیفا جذابیتش تا 1 سال بعد و اومدن نسخه جدید بخاطر همینه که هم سخته هم واقعی تر این چند روز که فیفا بازی کردم میتونم بگم کاش زودتر گیم پلی فیفا رو لمس میکردم pes هم خوبه جذابیت های خاص خودشو داره ولی فوتبال واقعی تر فیفا هستش هر دوتا امسال سرگرم میکنن فوتبال دوستان رو که بشینن بخصوص با فیفا یه لیگ جذاب رو تجربه کنن
حال به هم زنه اینکه بخوای یادبگیری چپ و راست سنگین ببازی ...
محتوای مخفی: پچ
![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 03-10-2011 at 08:43. دليل: املا
بزار فیفا از راه برسه بعد .
اینجا همه پچ ها رو میدن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
...وای خودم هنوز بازی نکردم . چه غلطی کردم سریال ارجینال خریدم .
سلام چند نوع درجه سختی هست وقتی این درجه سختی رو بذارید روی World Class یا Legendary دیگه موارد 2 و 3 و 4 اذیتتون نمی کنه عزیزم معلومه که روی درجه آماتور دلخوشی ایجاد میشه عزیزم
در مورد ریتینگ هم یه چیزی بگم خیلی احمقانه اس امروز من یه بازی در ترکیب بارسا انجام دادم اولین بازی بود که با پیراهن بارسا انجام دادم فصل قبل توی تیم شمراک ایرلند بازی می کردم بارسا و اینتر پیشنهاد های خوبی دادن رفتم بارسا... خلاصه گفتم بازی خوب و کم اشتباهی ارائه بدم تیم کلا یکدست بازی می کرد و من هم دو پاس گل و یک گل زدم دفاع عالی کار کرد طوری که والدس اصلا توپ رو تجربه نکرد و نمره اش 10 شد! کلا جالبه بدونید اگه یه بازیکن توی زمین فقط راه بره و هیچ کاری انجام نده آخر سر نمره اش میشه 10! گند زده فیفا با این سیستم ریتنگ مسخره اشپارسال هم مسخره بود امسال مسخره تر و شاید مسخره ترین!
1.ما که هیچی از این impact engine ندیدیم.تازه نسبت به فیفا 11 برخوردها و درگیری ها بد تر هم شده.
2.دریبل زدن تقریبا محاله
3.شوت به زاویه موافق اکثرا گل میشه.یه جورایی باگ محسوب میشه.
4.چمن سه بعدی (3D Grass) کجاست پس؟؟؟
5.با دسته نمیشه از حرکات تکنیکی (skill movement) استفاده کرد، شاید من بلد نیستم
کلا انتظار بیشتری از فیفا 12 داشتم.
راستی نکنه این نسخه، نسخه کامل و نهایی نباشه؟؟؟!!!
1-قبول موافقم
2-محال نیست یخورده سختتر شده
3-گل که میشه هیچی اینگار موشک کروز لانچ کردی
4-3D Grass
5-بلد نیستی سعی کن بیشتر
Last edited by CRIS Joon CR7; 03-10-2011 at 11:25. دليل: 110
اشکال از دسته ها تون هست که fifa 12 شناسایی نمیکنه
باید اسم دستتون رو تو رجیستری به Rumple pad 2 تغییر بدبد منم هیمن کار رو کردم.
اگه با منچستر بازی داشتید راستش اتوبانه 4 به 3 باختم به منچستر اما سه تا گل زدم از راست بود.با آرسنال سه تاش رو هم فن پرسی زد فکر کنم راست من یو اورا باشه.تو پاسهای عمقی جا می موند البته رو سختی world class
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)