حرف شما در مورد بهینه سازی درسته اما رابطه ی مستقیمی هم با حجم بازی داره.در زمینه بازی سازی وارد نیستم اما بهینه سازی در صنعت بازی یعنی بازی با دستگاه های ضعیف هم روون اجرا بشه ، ربطی به حجم بازی نداره .البته کلا RS در این بخش بازی هاش مشکل دارن و زیادی سنگین هستن .
شاید بهترین مثال بازی خلیج عدن باشه، شما ببینید این بازی 5 تا مرحله بیشتر نداره و 1 ساعت گیم پلی اما حجم بازی 1.5 (فک کنم یا شاید بیشتر) هست.
در صورتی که یه بازی مثل COD با اون همه مرحله و جزئیات خیلی کمتر از این حجم میگیره (نسبت به خودش)
در کل منظور از بهینه سازی اینه که در مقابل حجم کمتر،اجرای بهتر و روون تری داشته باشه.
من واقعا چیز خاصی توی مکس پین ندیدم که بخواد 30 گیگ باشه، به نظرم این حجم یه مقدار برای همچین بازی زیاده.
کاملا حرف شما درسته، البته از نظر سازگار بودن.بهترین بازی از نظر سازگار بودن با سیستم ها بازی CRYSIS 2 هستش که حتی با یه سیستم بسیار معمولی هم میشد بازی رو با DX 10 بسیار عالی و با فریم بسیار بالا اجرا کرد و از گرافیکش لذت برد .
اما حرف من اینه توی اسکایریم اون جزئیات و مپ وسیع و گیم پلی پیچیده رو جه جوری تو یه دی وی دی جا دادندر صورتیکه بازی کیفیت خیلی خوبی داشت.
دقیقا منظورت رو از گرافیک نمیفهمم.!!! بازی MP3 امسال تا به الان جز بهترین بازی ها از نظر بخش گرافیکی بوده و The Line در خوش بینانه ترین شرایط یه بازی با گرافیک خوبه !
منظور گرافیک بازیه یا طراحی و جزئیات مرحله ها ؟
چون SPEC هم واقعا طراحی مراحلش عالی بود. از نظر Level design.
مکس پین هم همینطور، بیشتر مراحلی که توی برزیل بود نظرمو جلب کرد. واقعا جزئیات خوبی داشت![]()