تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 157 از 503 اولاول ... 57107147153154155156157158159160161167207257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,561 به 1,570 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در کلوپ هک UIQ3 یک پچ وجود داره که صدا رو افزایش میده. طوری که یکی از استفاده کنندگان در وبلاگ پی1 نظر
    داده بود و گفته بود که >> چطور میتونم صدای گوشیم رو به حالت اول برگردونم. گوشهای نمیتونه این مقدار صدا رو
    با کیفیت 90dB گوش میده.

البته من ازش استفاده نکردم چون اصلا گوشیم رو از زمانی که دوباره آپدیت کردم هک نکردم. اما خیلی وسوسه شدم
    که این پچ رو به خاطر افزایش صدا در هدفون پی1 نصب کنم. اگر شما نصب کردید و ازش راضی بودید اطلاع بدید تا
    من و دوستان دیگه هم در فکر نصب کردنش باشیم.
    من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!
    از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

در حالت عادی یعنی زمانی که در صفحه اصلی گوشی باز هست More رو بزنید و بعد قسمت Status رو بزنید. اون
    قسمت رو که زدید کلا مشخصات گوشی و بلوتوث و چیزهای دیگه رو به شما نشون میده. مشخصات رو هم که
    گیر آوردید میتونید برید به سایت زیر و اون رو با مشخصات گوشی های ساخت کشور های مختلف چک بکنید تا
    هم متوجه بشید که گوشی شما برای چه منطقه و یا چه کشوری ساخته شده و هم اینکه بتونید متوجه بشید که
    آیا گوشی شما آخرین آپدیت مربوط به اون منطقه رو داره یا نه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عزیز ممنونم واسه راهنماییت من چک کردم همه جدید بود یعنی همه مثل همین عکسی که گذاشتی بود به جز organizer version که R6F41 بود مربوط به ردیف چهارم تو عکس مشکل خاصی که نداره احتیاج به آپدیت چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیز ممنونم واسه راهنماییت من چک کردم همه جدید بود یعنی همه مثل همین عکسی که گذاشتی بود به جز organizer version که R6F41 بود مربوط به ردیف چهارم تو عکس مشکل خاصی که نداره احتیاج به آپدیت چی؟
    اون عکس فقط قسمتی از سایتی هست که زیر عکس قرار دادم. شما بهتره به سایت برید و فریمور گوشی تون رو
    اونجا دقیق تر چک کنید.

اگر همه مشخصات گوشیتون مثل یکی از فریمور ها بود آپدیت لازم نداره چون در اون سایت آخرین آپدیت مربوط به هر
    منظقه رو نوشته. قسمت Organizer Version هم فریمور گوشیتون رو نشون میده و هم میتونه مشخصی کنه
    که فریمور گوشیتون مربوط به کدام منطقه است.

اما چون گفتید که فریمور گوشیتون R6F41 است فکر کنم گوشیتون Middle East باشه و چون آخرین فریمور رو
    گوشی شما داره بنابراین کیبورد فارسی رو هم برای تایپ در مکانهای نوشتاری باید داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!
    از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!
    مرسی.

حالا شما که فایل صدا رو پچ کردید از لحاظ کیفیت صدا تاثیر منفی در گوشی نزاشته؟ چون پی1 واقعا صدای با کیفیتی
    داره. منظورم اینه که مثل خیلی از گوشی های نوکیا صداش جق جقو نشده و صدای تیز نداره؟

یعنی همون کیفیت قبلی رو حفظ کرده و فقط صدا رو بالا تر برده و یا کیفیت صدا کمی پایین تر اومده اما در عوض
    صدا بالا تر رفته؟

باز هم ممنون.

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

با اینترنت آپدیت کردن بهتره یا با باکس
    setool

دلیل؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مرسی.

حالا شما که فایل صدا رو پچ کردید از لحاظ کیفیت صدا تاثیر منفی در گوشی نزاشته؟ چون پی1 واقعا صدای با کیفیتی
    داره. منظورم اینه که مثل خیلی از گوشی های نوکیا صداش جق جقو نشده و صدای تیز نداره؟

یعنی همون کیفیت قبلی رو حفظ کرده و فقط صدا رو بالا تر برده و یا کیفیت صدا کمی پایین تر اومده اما در عوض
    صدا بالا تر رفته؟

باز هم ممنون.

نه اصلا کیفیت هیچ تغییری نکرده.البته اینو بگم که این پچ فقط برای هدفون هست ولی به نظر من صدای اسپیکر هم یه کم بهتر شده!

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اون عکس فقط قسمتی از سایتی هست که زیر عکس قرار دادم. شما بهتره به سایت برید و فریمور گوشی تون رو
    اونجا دقیق تر چک کنید.

اگر همه مشخصات گوشیتون مثل یکی از فریمور ها بود آپدیت لازم نداره چون در اون سایت آخرین آپدیت مربوط به هر
    منظقه رو نوشته. قسمت Organizer Version هم فریمور گوشیتون رو نشون میده و هم میتونه مشخصی کنه
    که فریمور گوشیتون مربوط به کدام منطقه است.

اما چون گفتید که فریمور گوشیتون R6F41 است فکر کنم گوشیتون Middle East باشه و چون آخرین فریمور رو
    گوشی شما داره بنابراین کیبورد فارسی رو هم برای تایپ در مکانهای نوشتاری باید داشته باشه.
    بله گوشی من کیبورد فارسی رو هم داره
    بازم به خاطر راهنمایی هات ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله گوشی من کیبورد فارسی رو هم داره
    بازم به خاطر راهنمایی هات ممنون
    خواهش میکنم دوست عزیز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. منم این خبرو خوندم و واقعیت داره چون از طرف وبلاگ رسمی سونی اریکسون هم پخش شده.

من که دارم دیونه میشم. یعنی انتظار اومدنش منو دیونه کرده. یعنی میشه اون روزی رو که پی1 با

UIQ3.3 شروع به کار کنه رو دید.

من wayfinder یعنی همون GPS رو که بر روی پی1 میشه استفاده کرد رو دارم و ازش هم استفاده میکنم اما نه در ایران بلکه در
    نروژ. در ایران این جی پی اس کار نمیکنه و فقط در حد یک نقشه بیسار معمولی ایران کار میکنه. اما رهیابش به هیچ عنوان
    کار نمیکنه. نه به خاطر اینکه دستگاهش خوب نیست یا گوشی جواب نمیده. بلکه به خاطر اینکه این جی پی اس فقط مخصوص
    کشورهای اروپایی و امریکایی هست. و بعضی کشورهای خاورمیانه اما ایران جزو اون کشورها نیست چون هیچ ماهواره ای
    بر روی ایران متمرکز نشده.

برای نشان دادن موقعیت یک نفر به 3 الی 4 ماهواره و گاهی بیشتر نیازه که ایران حتی 1 دونه اش رو هم نداره.
    برای اطلاعات بیشتر میتونید به سایت mywayfinder.com مراجعه بکنید و با وارد کردن شماره سریالی که به همراه
    جی پی اس دریافت کردید وارد اکانت خودتون بشید.
    سلام دوست غزیز مطمئنی خود se گفته اگه ممکنه لینکشو بده

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوست غزیز مطمئنی خود se گفته اگه ممکنه لینکشو بده

WoW ... این پست رو از کجا پیدا کردی. قدیمیه...

اگر منظورتون آپدیت پی1 با UIQ3.3 است باید بگم که این خبر رو خود سونی اریکسون تایید نکرده. بلکه در وبلاگ هایی
    که به اسم وبلاگ سونی اریکسون هست این شایعات پخش شده و صحت و غلط بودن این موضوع فعلا معلوم
    نیست.

لینکش رو هم در همون صفحاتی که این پست رو پیدا کردید قبلا گذاشتم . چند صفحه این طرف و اون طرفش رو
    بگردید پیدا میکنید چون من که لینک هر خبری رو ذخیره نمیکنم تا شاید یکی در آینده لازم داشته باشه. لینک های
    خبری همون روز گذاشته میشند.

اما اگر لینکش رو پیدا نکردید میتونید در گوگل این کلمه رو جستجو کنید >> SE P1i UIQ3.3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •