من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!
از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!
من استفاده کردم خیلی عالی بود.صدای توی هدفون حداقل 3 برابر شد!!!
از توی اسپیکر هم یکم بهتر شده!
عزیز ممنونم واسه راهنماییت من چک کردم همه جدید بود یعنی همه مثل همین عکسی که گذاشتی بود به جز organizer version که R6F41 بود مربوط به ردیف چهارم تو عکس مشکل خاصی که نداره احتیاج به آپدیت چی؟
اون عکس فقط قسمتی از سایتی هست که زیر عکس قرار دادم. شما بهتره به سایت برید و فریمور گوشی تون رو
اونجا دقیق تر چک کنید.
اگر همه مشخصات گوشیتون مثل یکی از فریمور ها بود آپدیت لازم نداره چون در اون سایت آخرین آپدیت مربوط به هر
منظقه رو نوشته. قسمت Organizer Version هم فریمور گوشیتون رو نشون میده و هم میتونه مشخصی کنه
که فریمور گوشیتون مربوط به کدام منطقه است.
اما چون گفتید که فریمور گوشیتون R6F41 است فکر کنم گوشیتون Middle East باشه و چون آخرین فریمور رو
گوشی شما داره بنابراین کیبورد فارسی رو هم برای تایپ در مکانهای نوشتاری باید داشته باشه.
مرسی.
حالا شما که فایل صدا رو پچ کردید از لحاظ کیفیت صدا تاثیر منفی در گوشی نزاشته؟ چون پی1 واقعا صدای با کیفیتی
داره. منظورم اینه که مثل خیلی از گوشی های نوکیا صداش جق جقو نشده و صدای تیز نداره؟
یعنی همون کیفیت قبلی رو حفظ کرده و فقط صدا رو بالا تر برده و یا کیفیت صدا کمی پایین تر اومده اما در عوض
صدا بالا تر رفته؟
باز هم ممنون.![]()
با اینترنت آپدیت کردن بهتره یا با باکس
setool
دلیل؟
نه اصلا کیفیت هیچ تغییری نکرده.البته اینو بگم که این پچ فقط برای هدفون هست ولی به نظر من صدای اسپیکر هم یه کم بهتر شده!
بله گوشی من کیبورد فارسی رو هم داره
بازم به خاطر راهنمایی هات ممنون![]()
خواهش میکنم دوست عزیز.![]()
سلام دوست غزیز مطمئنی خود se گفته اگه ممکنه لینکشو بده
WoW ... این پست رو از کجا پیدا کردی. قدیمیه...
اگر منظورتون آپدیت پی1 با UIQ3.3 است باید بگم که این خبر رو خود سونی اریکسون تایید نکرده. بلکه در وبلاگ هایی
که به اسم وبلاگ سونی اریکسون هست این شایعات پخش شده و صحت و غلط بودن این موضوع فعلا معلوم
نیست.
لینکش رو هم در همون صفحاتی که این پست رو پیدا کردید قبلا گذاشتم . چند صفحه این طرف و اون طرفش رو
بگردید پیدا میکنید چون من که لینک هر خبری رو ذخیره نمیکنم تا شاید یکی در آینده لازم داشته باشه. لینک های
خبری همون روز گذاشته میشند.
اما اگر لینکش رو پیدا نکردید میتونید در گوگل این کلمه رو جستجو کنید >> SE P1i UIQ3.3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)