تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 461 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

امروز دیگه نتونستم تحمل کنم ریختم 1.91 رو
    خیلی تفاوت انچنانی نسبت به نسخه قبل نداره ولی در جززییات زیاد کار شده توپ گرفتن ها و کلا هجوم سختتر شده اما تاکتیکی تر شده
    اولین اچیومنت بازی رو هم گرفتم
    حال میده اساسی کمی تمرین کنم بریم تو لیگ که داغ داغ میچسبه

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

من pes بازی میکردم ولی حالا فیفا..کمی مستر لیگ و نقل و انتقالات مبهمه! کسی نیست توضیح جامع بده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اه حام به هم خورد
    من pes باز میکردیم ولی بازیکناش تو 2011 مثله معتادا یا مرده ها را ه میرفتن(انگار چوب کرده بودن تو ....شون)
    2111 اومدیم سراغ فیفا دیدیم به به عجب چیزیه
    خلاصه معتاد فیفا شدیم
    حالا اومدیم فیفا 12 رو نصب کردیم میبینیم اینا به همون شکل معتادی pes2011راه میرن(یه حالت قوز کرده و مصنوعی )
    مگه 2011 fifa چش بود حالت بازیکنا که زدن خرابش کردن؟
    اصلا حالم بهم خورد
    کلی دپرس شدم
    Last edited by clickestan; 02-10-2011 at 22:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من pes بازی میکردم ولی حالا فیفا..کمی مستر لیگ و نقل و انتقالات مبهمه! کسی نیست توضیح جامع بده؟
    به به شماهم فیفا باز شدی این همه چندوقت پیش داشتی از pes طرفداری میکردی؟
    داخل transters میتونی بری بازیکن بخری داخل manager
    بازیکن های خودت هم داخل اس ام اس هایی که برات میاد میتونی بفروشیشون یا بزاریشون N/A که اگه عشقشون کشید بمونن اگرم خواستن برن
    میتونی تغییرشم بدی بکنیش yes و بعدش بفروشیشون
    بازیکن باید مبلغش بالا باشه و بعدش بهش پیشنهاد داده شه یه 0% هم میبینی اون اگه به 50 درصد برسه امکانش هست بیاد که به احتمال زیاد نمیاد چون که تاحالا شده من 60 هم بکنمش ولی نیومده بازیکن

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

اه حام به هم خورد
    من 2010 pes باز میکردیم ولی بازیکناش مثله معتادا یا مرده ها را ه میرفتن(انگار چوب کرده بودن تو ....شون)
    2111 اومدیم سراغ فیفا دیدیم به به عجب چیزیه
    خلاصه معتاد فیفا شدیم
    حالا اومدیم فیفا 12 رو نصب کردیم میبینیم اینا به همون شکل معتادی راه میرن(یه حالت قوز کرده و مصنوعی )
    مگه 2011 چش بود که زدن خرابش کردن؟
    اصلا حالم بهم خورد
    کلی دپرس شدم
    من مشکل شمارو ندارم نمیدونم چرا برا شما اینجوره ولی کلا این نسخه اصلی نیست چون که استخون بندی ندارند بازیکن ها و دست از بدن بقیه رد میشه که با وجود داشتن استخون بندی از فیفا 09 چنین چیزی تاحالا ندیده بودم

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

خدا لعنتت کنه که بازی رو اینجوری دادی بیرون چقدر سخته من و داداشم خودمون کشتیم این کریر رو حریفه بعضی از تیمها نشدیم
    با یکی دو تا هم که راضی نمیشن تا 4-5 تا بهت نزنن ولت نمیکنن اینم بگم خدایی بازی ما چرت نیست ولی این سیستم دفاعی رو هنوز باهاش غریبم امیدوارم یه جوری باهاش کار بیام که میام حریفه من نمیشه

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من مشکل شمارو ندارم نمیدونم چرا برا شما اینجوره ولی کلا این نسخه اصلی نیست چون که استخون بندی ندارند بازیکن ها و دست از بدن بقیه رد میشه که با وجود داشتن استخون بندی از فیفا 09 چنین چیزی تاحالا ندیده بودم
    نسخه اصلی نیست پس چیه؟ نسخه ی اصلی کجاست اصلا وجود خارجی داره!؟
    یک صحنه بیار که تو جریان بازی بازیکنا از هم رد شن
    این مشکل خیلی وقته تو فیفا وجود داره که وقتی بازی جریان نداره مثلا بعد از زدن گل و خوشحالی یا تعویض و ...، بازیکنان روح میشن و از هم رد میشن توی 11 بود توی فیفا 10 و 9 هم بود (PC) ولی تو جریان بازی این اتفاق هرگز نمیفته

8. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arman405's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام

دوستان برای لایو باید حتما منتظر lt 2 باشیم؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکی از معدود نکاتی که این بازی داره و جدا تو ذوق میزنه،به تیر خوردن های خیلی زیاد توپه که تو واقعیت اصلا اینطور نیست
    خیلی وقتا تو بازی دیده میشه که مثلا 5 6 بار توپ به تیرک دروازه میخوره که این اصلا خوب نیست...
    ولی انقد این بازی نکته ی مثبت داره که این یک نکته ی منفی چیزی در مقابل اون همه اویژگی ها نیستن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه devilboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل عجیب توی fifa 12 دارم به هر بازیکنی که پاس میدم بدون فلش دادن من به دفعه توپو 3 متر میندازه بالا بعدش میتونم به هر طرفی دوست دارم حرکت کنم اعصابمو خورد کرده لطفا راهنمایی کنید چه خاکی تو سرم بریزم؟

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1.توی بعضی از صحنه ها موقع خوشحالی یا موقعی که توپ در جریان بازی نیست بازیکن ها به هم می خورن و با پوز می خورن زمین.....

2.گل زدن از پشت محوطه جریمه در جریان بازی بسیار آسونه...مخصوصا اگه بازیکن معروف صاحب توپ باشه و فضای جلوش هم باز باشه با یک شوت می تونه دروازه رو باز کنه.....
    3.cpu در اکثر مواقع به کناره ها میره و اقدام به سانتر می کنه....کمتر پاس تو عمق دیدم....یا حرکات ترکیبی....
    4.روی سانتر بازیکن ها بسیار ضعیف عمل می کنند و بعضی از دروازه بان ها یه سوتی هایی می دن که ادم شاخش در میاد.....

5.من هم بالاخره سیستم دفاعی رو از حالت تاکتیکال خارج کردم...اینطوری بازی بهم بیشتر می چسبه.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •