با حرفات موافقم !
و یه دونه ام سی پی یو قوی میخواد برا اجرا!
این راک استار هر بازی ای که درست کرده یا از نظر گرافیکی سنگین بوده یا هم از نظر گرافیکی و هم از نظر کاربری cpuش سنگین بودن!
با حرفات موافقم !
این راک استار هر بازی ای که درست کرده یا از نظر گرافیکی سنگین بوده یا هم از نظر گرافیکی و هم از نظر کاربری cpuش سنگین بودن!
البته بازیاش مثل GTA خداییش فیزیک محشری داشت. وقتی ماشین بهت میزد خیلی باحال میفتادی یا وقتی ماشینت میخورد به جایی دقیقا همون قسمت متناسب با ضربه خراب میشد ولی از لحاظ گرافیکی چیز خاصی ندارن. یادمه برای GTA کلی پچ باید میریختی تا بهتر شه!
تو پک بازی من چند تا dlc هستش
کدوما را بریزم بهتره ؟
ظاهرا نصبی نیست و باید کپی کنم داخل پوشه نصبی بازی درسته ؟
![]()
توی بحث گیم سازی، بحث optimize (بهینه سازی) مطرحه که متاسفانه راک استار تو این زمینه اصلا خوب عمل نکرده.با حرفات موافقم !
به نظر من اگه یه تیم بازی سازی به این کار وارد باشن یه بازی تو مایه های مکس پین رو میتونن حداکثرش دیگه تو 2 تا دی وی دی 9گیگ جا بدن.
فعلا بهترین بازی بهینه سازی شده از نظر من بازی Skyrim هست با وجود 400ساعت گیم پلی و اپن ورد بودن بازی و نقش آفرینی و جزئیات خیلی زیاد، اما میبینید که بازی در مقابل کیفیت خوبش فقط یه دی وی دیه.
این قدرت تیم بازی سازی رو میرسونه.
راک استار از نظر گرافیکی زیاد خوب عمل نمیکنه و حرفی برای گفتن نداره اما معمولا بازی هایی که میسازه ایده های خوبی داره مثل la noire.البته بازیاش مثل GTA خداییش فیزیک محشری داشت. وقتی ماشین بهت میزد خیلی باحال میفتادی یا وقتی ماشینت میخورد به جایی دقیقا همون قسمت متناسب با ضربه خراب میشد ولی از لحاظ گرافیکی چیز خاصی ندارن. یادمه برای GTA کلی پچ باید میریختی تا بهتر شه!
البته متاسفانه از این ایده ها توی مکس پین 3 خیلی کم دیده شد یا بهتره بگم اصلا دیده نشد.
البته، از نظر انیمیت و موشن کپچر هم خوب کار میکنه مخصوصا حرکات صورت توی بازی la noire که خیلی طبیعی بود اما نمیدونم چرا از این تکنیک توی مکس پین 3 استفاده نکرده.
امیدوارم تو GTA V این کارو بکنه.
وای GTA IV رو یادم ننداز پدرم در اومد تا اجراش کنم
Last edited by 3Dmajid; 07-08-2012 at 20:47.
سلام یعنی با یه سی پی یو 2 هسته ای با سرعت 3.1 اجرا نمیشه؟؟؟؟
گرافیک هم 5670
والا ما همچین حرفی نزدیم. چرا اجرا نشه.
skyrim یه بازی اپن ورلد با جزئیات خیلی ضعیف هست با یه محیط واقعا وسیع در حالی که مکس پین یه بازی اکشن با داستان خطی و فضای محدود هست. میدونید که این ورژن مکس پین به صورت سه بعدی هست. و کم کردن حجم بازی فقط می تونه برای نصب باشه و بعد از نصب دوباره به همون حجم نزدیک 30 گیگ میرسه. چون فقط ویدئوهای سه بعدی با رزولوشن full hd کافیه که این بازی به 30 گیگ برسه. از نظر بهینه سازی به نظر من خیلی خوب کار کرده. طوری که روی گرافیک های ضعیفتر هم به راحتی جواب میده. یعنی طیف خیلی زیادی از سیستم ها رو پوشش میده.
نمیدونم چرا گیمرهای ایرانی بیشتر از همه چیز به گرافیک بازی اهمیت میدن.
بازی battle 3 گرافیک خیلی بالاتری نسبت به MW3 داشت اما همه دیدن که فروش MW3 چقدر بیشتر بود. یا مثلا red dead راک استار تو کار در جزئیات بی نظیره اما در گرافیک به gow نمیرسه. حالا خاطراتی که با هر کدوم رو دارین مرور کنین. کدومش بیشتر به دلتون نشسته؟
مطمئنا پیچیدگی اسکایریم رو مکس پین نداره.البته از نظر ساختار بازی میگم.اسکایریم نسبت به بازی و سبک خودش واقعا جزئیات خیلی خوبی داره.
سه بعدی کردن بازی زیاد ربطی به اضافه شدن به حجم بازی نداره. برای مثال بازی کرایسیس 2 که بهترین گرافیک رو داره و سه بعدی هم بود اما توی 2 تا دی وی دی بیشتر نبود.
پر از جزئیات،صداگذاری و مدل بود.
شما میگی روی گرافیک های ضعیف تر خوب عمل میکنه ولی چیزی که بچه ها در موردش بحث کردن دقیقا همین گرافیکش بود که چرا لگ میزنه یا مشکل داره.
اصلا چرا راه دور بریم ... همین بازی Spec Ops هم از نظر جزئیات گرافیکی صحنه ها خیلی خوبه و هم از نظر گرافیک بازی به مراتب از مکس پین بالاتره اما 13 گیگ بیشتر حجمش نبود !!![]()
در زمینه بازی سازی وارد نیستم اما بهینه سازی در صنعت بازی یعنی بازی با دستگاه های ضعیف هم روون اجرا بشه ، ربطی به حجم بازی نداره .البته کلا RS در این بخش بازی هاش مشکل دارن و زیادی سنگین هستن .توی بحث گیم سازی، بحث optimize (بهینه سازی) مطرحه که متاسفانه راک استار تو این زمینه اصلا خوب عمل نکرده.
به نظر من اگه یه تیم بازی سازی به این کار وارد باشن یه بازی تو مایه های مکس پین رو میتونن حداکثرش دیگه تو 2 تا دی وی دی 9گیگ جا بدن.
بهترین بازی از نظر سازگار بودن با سیستم ها بازی CRYSIS 2 هستش که حتی با یه سیستم بسیار معمولی هم میشد بازی رو با DX 10 بسیار عالی و با فریم بسیار بالا اجرا کرد و از گرافیکش لذت برد .فعلا بهترین بازی بهینه سازی شده از نظر من بازی Skyrim هست با وجود 400ساعت گیم پلی و اپن ورد بودن بازی و نقش آفرینی و جزئیات خیلی زیاد، اما میبینید که بازی در مقابل کیفیت خوبش فقط یه دی وی دیه.
این قدرت تیم بازی سازی رو میرسونه.
دلیلش اینه که حجم بازی حداقل 60 گیگ میشد ! ( در کل هم بازیه LA NOIRE ربطی به راک استار نداشت و RS فقط بازی رو منتشر کرد و موتور رو در اختیار Team Bondi قرار داد ، موشن کپچر این بازی هم به صورت عجیبی حجیم و سنگینه ( دقیقا مثله اینه که یه فیلم بیش از 20 ساعت رو با کیفیت FULL HD در بازی قرار بدن ) و صد البته استفاده این تکنولوژی در بازیی مثله GTA با اون وسعت قطعا حجم بازی رو به بیش از 100 گیگ میرسونه که منطقی نیست !)البته، از نظر انیمیت و موشن کپچر هم خوب کار میکنه مخصوصا حرکات صورت توی بازی la noire که خیلی طبیعی بود اما نمیدونم چرا از این تکنیک توی مکس پین 3 استفاده نکرده.
امیدوارم تو GTA V این کارو بکنه.
در زمینه انیمیشن صحبتتون درسته و بازی های RS با اختلاف بهترین انیمیشن ها رو در این نسل داشتن
از نظر گیم پلی درسته و این با توجه به سبک دو بازی هم عجیب نیست ولی اگه منظورتون پیچیدگی های بازی از نظر طراحی ، بخش گرافیکی و به طور کلی ساختارگرافیکی یا فیزیکی بازی هست قطعا سطح کاری که برای بازی MP3 شده با اسکایریم قابل مقایسه نیست .بخش فیزیک که از بخش هایی هم هست که بسیار کار میبره در این بازی از بهترین های نسل بوده !مطمئنا پیچیدگی اسکایریم رو مکس پین نداره.البته از نظر ساختار بازی میگم.اسکایریم نسبت به بازی و سبک خودش واقعا جزئیات خیلی خوبی داره.
!!! بازی MP3 امسال تا به الان جز بهترین بازی ها از نظر بخش گرافیکی بوده و The Line در خوش بینانه ترین شرایط یه بازی با گرافیک خوبه !همین بازی Spec Ops هم از نظر جزئیات گرافیکی صحنه ها خیلی خوبه و هم از نظر گرافیک بازی به مراتب از مکس پین بالاتره اما 13 گیگ بیشتر حجمش نبود
Last edited by amin 2010; 08-08-2012 at 15:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)