سلام
دوستان این بازی آخرش نفهمیدم چند دی وی دی هست
قبلا یه بار از یکی پرسیدم 3 تا بود
یکی گفت این اصله و ... 5 تا هست
تا اینکه بعد از چند روز یکی دیگه خریدم 7 DVD
واقعا 7 دیسک هست ؟
سلام
دوستان این بازی آخرش نفهمیدم چند دی وی دی هست
قبلا یه بار از یکی پرسیدم 3 تا بود
یکی گفت این اصله و ... 5 تا هست
تا اینکه بعد از چند روز یکی دیگه خریدم 7 DVD
واقعا 7 دیسک هست ؟
نسخه کامل=3 تا دی وی دی 9 و یکی 5
نسخه بلک باکس=10 گیگ=دو تا 5و یه سی دی![]()
بازی رو الان تموم کردم
بازی خوبی بود مکس پین هم بود ولی داستانش داستان مکس پین نبود. به نظر من قبل از شماره سه داستان نیمه تموم بود ولی احساس میکنم شماره 3 ادامه داستان قبلی نبود.
به نظر من باز جا داره که یه شماره دیگه که داستان سالهای بین شماره دو و سه رو روایت کنه
در مورد گیم پلی هم چیزی که واقعا اذیت میکرد یک بلند شدنش از رو زمین بود مثل پیرمردهای هفتاد ساله ده بار سکته کرده که لگنن زیرشون میذارن بلند میشد. بارها حین بلند شدن از زمین مردم. ولی خوب با توجه به سن مکس و اون شیکمش (بزن به تخته) نمیشه انتظار داشت فرز باشه
وقتی که خود کار پین کیلر میخوره که افتضاح بود یه دفعه میدیدی که وسط دشمن ها ولو شده رو زمین بعد هم با اون وضع بلند شدنش.... خیلی وقتا اینطوری میمردم
پس معلومه بسختی تمومش کردی؟!
آره اینطوری خیلی خوب میشه، هم خوب نبودن داستان 3 مرتفع میشه و هم اگه قرار باشه نسخه ی دیگه ایم بیاد و داستانش بعد 3 باشه، اون موقع مکس یه پیر فرتوت میشه که وقتی میپره شلیک کنه رو هوا کمرشو میگیره و دیسکش اوت میکنه ...![]()
با سلام
مکس پین 3 رو نصب کردم و کرک و اپدیت رو نصب و کپی کردم ولی هنگام اجرا بازم اپدیت میخاد و بعد از اپدیت تو اجرا تو initializing گیر میکنه و هنگامی که اینترنت رو هم قطع میکنم پیغام میده که وصل شو تا اکانت فعال شه
این کارا رو هم کردم
"E:Rockstar GamesMax Payne 3PlayMaxPayne3.exe" -scofflineonly
دابل کلیک روی shortcut ایجاد شده.
کپی پوشه profiles موجود در پوشه کرک در محل زیر
C:UsersusernameMy DocumentsRockstar GamesSocial Club
درست کردن یک shortcut از فایل PlayMaxPayne3.exe در desktop""
سلام
بازی رو نصبیدم ولی بعد بازی کردن ...
وقتی که میام دوباره بازیش کنم میبینم profiles م تو my document \social club پاک شده
بگم که این وسطا internet هم میرم
لطفا کمک کنید
ممنون![]()
با سلام
مکس پین 3 رو نصب کردم و کرک و اپدیت رو نصب و کپی کردم ولی هنگام اجرا بازم اپدیت میخاد و بعد از اپدیت تو اجرا تو initializing گیر میکنه و هنگامی که اینترنت رو هم قطع میکنم پیغام میده که وصل شو تا اکانت فعال شه
این کارا رو هم کردم
"E:Rockstar GamesMax Payne 3PlayMaxPayne3.exe" -scofflineonly
دابل کلیک روی shortcut ایجاد شده.
کپی پوشه profiles موجود در پوشه کرک در محل زیر
C:UsersusernameMy DocumentsRockstar GamesSocial Club
درست کردن یک shortcut از فایل PlayMaxPayne3.exe در desktop""
اینجا سوالتون رو بپرسید...سلام
بازی رو نصبیدم ولی بعد بازی کردن ...
وقتی که میام دوباره بازیش کنم میبینم profiles م تو my document \social club پاک شده
بگم که این وسطا internet هم میرم
لطفا کمک کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ابنجا رو هم بخونید ببنید مراحل نصب رو به درستی انجام دادید یا نه..
forum.bazi center.com/thread62432
سلام
من سیستمم اینه:
cpu:+3800 2Ghz amd
vga:6570 2g amd
ram:4g bus800
آخرین آپدیت گرافیک هم گرفتم
ولی این بازی رو خیلی کم فریم میگیرم.میشه کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــک کنین لطفن مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟مرسی
به نظرم این بازی که به اسم مکس پین معرفی شد فقط می خواست از موفقیتهای قسمت اول و دوم مکس پین برای فروش سوء استفاده کنه
خب گرافیک بازی رو ببر پایین تر
بازیای راک استار معمولا همچین مشکلی دارن ... گرافیکشون شاخ نیس ولی گرافیک خفن میخواد واسه اجراش.
سر مکس پین نمیدونم چه بلایی اورده که این بازی شده 4 تا دی وی دی نه گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)