ممنونم عزیزان
آقایان و خانومها من همه ی کارای ریختن Walkman 3 رو انجام دادم اما نمی ریزه
یکی بگه باید پی کار کنم
cda مال کجاست؟
اگر wg باشه کارت حله.
فقط یه دونه بدونه عیبش رو پیدا کن (همون که حسین توی تاپیک هک و ... گزاشته به خوبی کار میکنه)
راستی حتما باید ریست کنی!!!
من چند وقت پیش پک فارسی رو نصب کردم یکی از دوستان فایل رو گذاشته بود بنده هم طبق نظر ایشان نصبش کردم ولی بعد از نصب یک سری مشکلات برام پیش اومد. اول اینکه گوشی خود به خود خاموش می شد دوم موقع ارسال مسیج گوشی هنگ می کرد و کلا خوب کار نمی کرد.
بعد از این مورد گفتم خودم برم مستقیم تو سایت سونی و فایل و طریقه نصب رو ببینم. پس از مراجعه متوجه شدم کلا من نصب رو اشتباه انجام دادم اول اینکه فایل ای که من نصب کرده بودم اصلا این نبود دوم طریقه نصب بود. الان چند روزه فارسی رو نصب کردم و حتی یک مورد مشکل رو هم باهاش نداشتم نه هنگ کرده و نه خاموش شده.
او نکات رو می گم :
1- برنامه پي سي سوئيت رو نصب كنيد
2- فایل رو من از سایت گرفتم و لینکش رو گذاشتم این زیر
2-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو پست دوستمون گفته شده بو توسط پی سی سویت از طریق قسمت نصب برنامه (Applivation Inssraller)نصبش کنید!!! درسته نصب هم شد ولي باعث مي شد گاهي گوشي هنگ كنه در حالی که نکته مهم اینکه حتما از قسمت Download Language نصبش کنید حتماً !!
در کل اگه CDA گشیتون مشکل نداشته باشه فارسی ساز اصلا مشکی نداره.
Last edited by majid134; 15-05-2008 at 08:14.
اگه مراحل رو عيناً انجام بدي مشكلي پيش نمايد. وقتي كپي كردي آيكون واكمن اضافه ميشه به ليست برنامه هاي نصب شده. خيلي امكانات خوبي داره و خيلي هم زيباست.![]()
سلام majid134
ممنون كه جواب دادي فقط كاراي بالا رو انجام بدم ؟ نيازي نيست بك آپ بگيرم يا كار ديگه ؟
راستي براي واكمن پلير 3 حتما بايد گوشي هك بشه ؟
خیلی ممنونم majid عزیزم ریختم ولی نمی دونستم که باید گوشی رو خاموش کنم و باطری رو در بیارم
این کار رو کردم درست شد
ولی از نظر کیفیت و قدرت صدا هیچ فرقی با قبل نداره .فقط mood , rating, visulisation اضافه شده و یک محیط زیبا
من فکر می کردم از نظر کیفیت و قدرت فرق کنه , که فرقی ندیدم
از نظر تو چه محاسنی داره نسبت به پلیر گوشی؟![]()
بازم سلام بر همه p1i داران و همه ی اونهایی که این صفحات را نگاه میکنن.....
Cxc162108r6g04= PDA
Phone=cxc162037r9k009
CDA=162024/52r8A
آیا نیاز به updeit دارم ؟
ممنون میشم اگه دوستان کمک کنن ....
ما هم p1 رو گرفتیم گوشی محشریه البته تا الان یه سوال گوشسی من زبان فارسی رو داره ولی از کجا بفهمم فریمورش چیه با چه کدی این آمار ارقام رو در میارید؟
در ضمن کیبرد ماله من روش حروف فارسی نداره ماله بقیم همینجوریه؟
نه بك آپ ني خواد.
آره بايد هك بشه. نترس چيز خاصي نيست.
حق با شماست از نظر صدا و كيفيت فرقي نداره ولي محاسنش زياده.
در مورد صدا دارم مي گردم ببينم مي تونم صداشو زياد كرد يا نه اگه شما به مطلبي بر خوردي ما رو هم خبر كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)