از اینجا : game..ir.com
(بین Game و ir فقط یکی نقطه باشه )
از اینجا : game..ir.com
(بین Game و ir فقط یکی نقطه باشه )
شرمنده آرمین پا تو کفشت کردیم![]()
VP در واقع شما یه بازیکن میسازی فرقش با Create Player شما اینه
که شما نمیتونی قدرتش رو زیاد کنی خودش خود به خود زیاد میشه !
Arena هم خلاصه بگم اون فضایی هست که اول بازی با دروازه بان تک به تکی
عزیزم شما دیگه لایو نمیای ؟ بن شدی تموم ؟
سلام دوستان . این نسخه از فیفا واقعا فوق الاده است . من میپرستمش .نمیدونم کسی اینو فهمیده یا نه ولی اگه تا حالا کسی نگفته من میگم:
دو نوع توپ گیری داریم تو این نسخه یکی به روش جدید هستش که به صورت پیش فرض انتخاب شده و باید Lt جلوی حمله بایستید و تو زمان مناسب دکمه آبی رنگ رو روی دسته بزنید همون مربع تو دسته PS3 ;i که پاشو بزاره جلوی توپ که خیلی بازیو جذابتر و طبیعی تر کرده ولی سختر هم کرده .
اما روش دوم و همون روش قبلیه فیفا که با گرفتن X و دکمه سرعت توپ رو میگرفتید : برای اینکه برگردید روی این روش توی
Game Setting تو قسمت controller برید قسمت Diffending رو از روی Tactical Defending بزارید رو Legacy و تمام .
تمام درد سراتون تموم میشه .
ولی پیشنهاد من اینه که شیوه جدید رو یاد بگیرید ، چون واقعا بازیو جذاب کرده و خیلی حرکت های بازیکنارو تو زمین طبیعی تر کرده . این نسخه واقعا یه سیمولیشن واقعی هستش و فکر کنم هر کی Pes رو فقط بازی کنه لذت یه سیمولیشن واقعی رو از دست داده .
فرقی نداره On یا Off بودنش !
من خودم میذارم Tactical Defending چون بعد از یه مدت عادت میشه بعدش خیلی تو شیوه دفاع کردن تاثیر داره !
یه چیز میگم اسمشو نمیشه باگ گذاشت . تو بازی جام حذفی انگلیس با یه تیم نا شناخته افتادم یه بازیکن داشت نامرد هر دفعه توپ دستش میومد فقط حفظ توپ میکرد نه پاس میداد نه شوت میکرد حداقل 30 دقیقه از 90 دقیقه توپ دست این یارو بود . خیلی باحال بود . اینگار داشت تو زمین واسه خودش دور میزد هیچ اغراقی هم در کار نیست به خدا !![]()
Last edited by A.N.A.P; 02-10-2011 at 16:21.
یه چیز جالب
دوستان حتما دروازبانی هم بازی کنید پست دروازبان گذشته ها تو آنلاین میشد بازی کرد ولی اینجا بیرون آنلاین هم میشه.
تیم منچستر بودم تنها چیزی که با دروازبان هستش شیرجه زدن هست ولی تو پا رفتن و پرش های عقابی تو پای بازیکن ها با خودمون توسط دکمه انجام میشه
حتی میشه با بازیکن ها حرف زد که برن عقب یا جلو من فرمان حمله دادم رفتن برای گل زدن و گل هم زدن چون روحیه میدادم بهشون به شدت هرچه بیشتر!!!
چیزهای مثبت که در دروازبانی دیدم:
روحیه دادن به بازیکن ها
حرف زدن با بازیکن ها
فرمان حمله زدن یا حمله نزدن
کمک کامپیوتر توسط دیدن انیمیشن برای اینکه جای خالی رو بتونیم پیدا کنیم
اخطار دادن به دروازبان توسط کامپیوتر که با دایره اخطارهایش رو روی قسمت های مختلف خالی دروازه نشون میداد.
شیرجه زدن اتوماتیک
زمینی شیرجه رفتن به صورت عقابی در پای حریف با زدن دکمه
چیزهایی هم که بد بود:
معلوم نبودن بازیکن ها در زمین حریف(میتونید بازیکن هارو ببینید و بهشون بگید پاس بدن یا شوت کننت ولی اگر این کارم نکنید کامپیوتر خودش کارارو خودش انجام میده)
دور بودن دوربین از دروازبان
آزادی بیش از حد دادن به دروازبان جوری که میشه حتی اون رو به راحتی بیرون از زمین هم برد و دروازه رو خالی کرد برا حریف!!
Last edited by ahmad rezaa; 02-10-2011 at 16:57.
كسايي كه لايو بازي مكنن با كنسول ارجينالن؟مجاني لايو ميرن؟
سلام بچه ها من بعده چند سال pes بازی کردن امسال فیفارو گرفتم نصب کردم فوق العاده شده فقط اگه لطف کنید کمکم کنید کانفیگ دسته مثل pes بشه من هرکاری می کنم نمی شه منظورم اینه که L1 بازیکن عوض کنه R2 سرعت آیا شدنی هست ؟
من هرکاری می کنم نمیشه جواستیکمم viera vi-811
اکثراً با سیستم دفاع مشکل دارن و خوب طبیعی هم هست.
من دارم به همین روش بازی میکنم و درسته نمیشه درست حسابی دفاع کرد اما دیگه مثل 11 نیست 2 پا بری تو ساق پای بازیکن توپ رو مثل آب خوردن بگیری!
عادت میکنی.
تمامی اینها در سری قبلی هم بود حداقل برای ایکس باکس که بود.تو شماره 11 هم میشد غیر آنلاین دروازه بان بود-اگه ایکس باکس داری برای اینکه بتونی بری تو دل بازی منظورم اینه که بری از نزدیک بازی رو ببینی باید دکمه back را یه بار بزنی.اگه دوباره بزنی دوربین برمیگرده رو دروازه بان
3-1 بردم بابا درهم کوبیده نداریم با اسپانیاگل اول هم خیلی سریع بود اچیومنت در یک چشم بر هم زدن رو هم داد با اینیستا پاس در عمق دادم با تورس بدون اینکه پا به توپ شم به همون توپ در حال حکت اینیستا یه شوت جانانه زدم گل شد از بیرون محوطه هم بود خودم فاز گرفتم با همین گل... بازی خیلی توپه اصلا نمیشه دوریش رو تحمل کرد... الان واسه رسیدن به خونه لحظه شماری می کنم
VP رو که توضیح دادن
اکامپلیشمنت ها یه سری از دستوراتی هست که با انجام این اعمال با VP یک یا چند واحد به هر پارامتر اضافه میشه و باعث تقویت پارامترهای بازیکن میشه آرنا که همون جایی هست که از پشت نشون میده داری تمرین می کنی بعد از ایجاد VP اون کاکا یا هر بازیکنی که هست جاش رو به VP می ده بعد شما با VP کارهایی رو انجام میدی و یه سری چیزها رو یاد میگیری اکامپلیشمنت ها متفاوت هستند می تونید چک کنید که ازتون می خواد چیکار کنید اونها رو انجام میدید بعضی ها سخت هستند...
ببنیند اگه ارجینال باشه کنسول و دیسک که خیالتون راحته فقط یه سرعت خوب اینترنت نیاز دارید اما اگه کنسول کپی خور باشه فعلا که نمیتونید برید لایو و فیفا بازی کنید چون آخرین lt پلاس توی لایو اصلا امن نیست خیلی ها با داشتن lt 1.91 هم بن شدند... بنابراین فعلا تا اومدن ال تی مکس (همون lt 2 ) صبر کنید... اینم بگم در کل برای آنلاین بازی کردنباید ریدیم کد بگیرید که قیمت فیفا 11 هشتصد تا مایکروسافت پوینت بود این 800 تا مایکی پویینت معادل چیزی حدود 16 هزار تومنه میگیرید و بازی می کنید ولی اگه دیسک اورجینال بگیرید داخل جعبه این ریدیم کد هست و نیازی به پرداخت پوینت نیست... این فیفا چقدر مهربون به فکر اون دسته از عزیزانی هست که بازی رو کپی می خرنمیگه عیب نداره فدای سرت بیا 16 تومن بده ریدیم کد بگیر!
کلا فیفا بدون لایو مزه نداره البته برای اونی که مزه لایو رو چشیدی باشه
شدیدا تائید میشه اگه بشه حرفه ای شد و تجربه کسب کرد این قابلیت های جدید واقعا ارزشمندن... بخصوص که دفاع کردن توی فیفا خیلی حساسه دقت کردید که معمولا توی بازیها Man of Match از مدافعینی میشه که خوب تکل زدن و توپ رباعی کردن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)