بپا گوشیت نترکه
آقا من گاهی اوقات که دارم کار میکنم میبینم یهویی دیگه هیچ چیز نمیاد و نمیره! بعد دی سی میشم و حتما باید کابل گوشی رو جدا و دوباره وصل کنم تا بتونم کانکت شم...
مشکل از کجاست؟
n73 دارم!
بپا گوشیت نترکه
آقا من گاهی اوقات که دارم کار میکنم میبینم یهویی دیگه هیچ چیز نمیاد و نمیره! بعد دی سی میشم و حتما باید کابل گوشی رو جدا و دوباره وصل کنم تا بتونم کانکت شم...
مشکل از کجاست؟
n73 دارم!
ای بابا ملت همه ریختن اینجا که...
من 3 ماه دارم میرم تو انجمن موبایل و تاپیک اینترنت ایرانسل میبینم هیچ خبری نیست ...
بگذریم......
آقا سرعت من واقعا افتضاحه ....هر چند دقیقه دیسکانکت میشه (تهران) گوشیم N82 با EDGE
اصلا نمیشه از سایت های بدون رresume دانلود کرد نه میشه ویدیو یوتیوب دید ...نه میشه دانلود کرد
من شبانه 3 هزار تومان گرفتم شبا واقعا قطعه ...
حالا یه سوال اونایی که 10 هزارتومانی 24 ساعته برداشتن سرعتش وسط هفته ..بعد ازظهر ها چطوره ؟؟
در ضمن میشه روشی به کار برد اینقدر دیسکانکت نشه به خدا اگه 25 کیلو هم دانلود کنه ولی هی دیس بشه که به درد نمیخوره
Last edited by ali_agha1981; 05-11-2010 at 16:40.
چیزی نیست که فوقش یه انفجار کوچولویه
--------------------------
خوب به خاطر اینکه وقتی دی سی میکنی گوشیت هنگ میکنه و دیس نمیشه و باید صبر کنی; من خودم قبلا 5300 داشتم اینجوری میشد ولی الان که یه 6300 گرفتم همچین مشکلی ندارم!
ای بابا ملت همه ریختن اینجا که...
من 3 ماه دارم میرم تو انجمن موبایل و تاپیک اینترنت ایرانسل میبینم هیچ خبری نیست ...
بگذریم......
آقا سرعت من واقعا افتضاحه ....هر چند دقیقه دیسکانکت میشه (تهران) گوشیم N82 با EDGE
اصلا نمیشه از سایت های بدون رresume دانلود کرد نه میشه ویدیو یوتیوب دید ...نه میشه دانلود کرد
من شبانه 3 هزار تومان گرفتم شبا واقعا قطعه ...
حالا یه سوال اونایی که 10 هزارتومانی 24 ساعته برداشتن سرعتش وسط هفته ..بعد ازظهر ها چطوره ؟؟
در ضمن میشه روشی به کار برد اینقدر دیسکانکت نشه به خدا اگه 25 کیلو هم دانلود کنه ولی هی دیس بشه که به درد نمیخوره
من که هرچی تاپیک مروبط به این قضیه بود رو توش اعلام کردم که بیان اینجا!!!
صفخه ی قبلی دوستمون چند تا ------ گذاشته.
استفاده کنین جواب میده
ربطی هم به فیلتر شکن نداره!!
یه نگاه به انیجا بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 روزه سرعت و پايداري خيلي خوبه(الان كه اينو گفتم سرعت در حد...مياد پايين)
توي اين 2 روز 1.76 گيگ دانلود كرديم!سرعت دانلود هم بين 25 تا 30 هست.
+اين 6300 برا اينترنت چيز خيلي خوبيه!اصلا داغ نميشه.من كه الان 3 ماهه دارم استفاده ميكنم عمر باتري هم تغييري نكرده.همون 3-4 روز باتري ميمونه.
Last edited by Leon-117; 05-11-2010 at 19:40.
اره پایداریش خیلی خوب شده من ققط امروز 2بار dc داشتم یکی بعد از ظهر بود یکی هم همین الان!
آره منم استفاده میکنم اصلا داغ نمیشه هیچ تغییری هم تو گوشی رخ نداده!![]()
اینطور برداشت کردم که دو سه روزه سرعت توی تهران در حد ..... افتضاح شده ولی در عوض سایر شهرها دارن حال می کنن و می ترکونن . . . .
الان دارم از اینترنت دایال آپ استفاده می کنم و لذت می برم!!! ببینید کار ایرانسل به کجا کشیده!!!
راستش چند روزه از سرعت اینترنت ایرانسل حالت تهوع بم دست می ده
دوستان سلام
سرعت دانلود منم بطور متوسط 25(البته من شهرستانم)
یه سوالی هم داشتم اینکه میشه بجای استفاده از کابل از بلوتوث استفاده کرد؟؟(گوشیم 5300)
شدن که میشه ولی مواظب باش یه بلوتوثی بگیری که به محض وصل کردن نسوزه.حتما گهلت تست بگیر تا یه دفعه ای ضرر نکنی مثل من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)