عزیزم اینجا جاش نبود ! خلاصه بگم LT یه نوع Firmware هست که توسط هکر ها واسه Xbox ساخته میشه تا بتونن بازی های کپی رو ، رو دستگاه اجرا کنن . الان جدید ترین ورژن اون 1.91 هست قراره به همین زودی 2.00 بیاد
عزیزم اینجا جاش نبود ! خلاصه بگم LT یه نوع Firmware هست که توسط هکر ها واسه Xbox ساخته میشه تا بتونن بازی های کپی رو ، رو دستگاه اجرا کنن . الان جدید ترین ورژن اون 1.91 هست قراره به همین زودی 2.00 بیاد
لگ همون تیک داشتن و افت فریم تو بازی..
کسایی که این مشکلو داشتن این پچو نصب کردن؟؟
خوب بالاخره دیشب بازی رو گذاشتم توی دستگاه و خوشبختانه مشکلی نداشت با ال تی پلاس 1.9 فقط یه آپدیت ناقابل کرد داشبورد رو که ap2.5 رو فعال کرد اینم که اصلا مهم نیست چون فعلا هیچ بازی که AP2.5 داره ازی نمی کنم...
اولین کاری که انجام دادم یه بازی با اسپانیا انجام دادم پرتغال رو بردم اچیومنتای جالب هم داره بازی... بعد از اون ویرتوال پرو رو ایجاد کردم و کل اکامپلیشمنت های آرنا رو گرفتم و بعد با همین پرو کریر رو آغاز کردم تا ساعت دو شب نمی تونستم پا شم بخوابم حس عجیبی می ده بهم بازی درست حسی که از بازی کردن فیفا 11 می گرفتم سیستم دفاعی سخت هم خیلی خوبه چون دیگه احساس بچه بازی به آدم دست نمیده امیدوارم با باز کردن زیاد توانایی لازم رو بدست بیارم دفاع کردن توی فیفا از حمله کردن بیشتر فاز میده...دمو یکم مشکل ریسپانس تایم داشت ولی الان حل شده کاملا...
محتوای مخفی: ree
Virtual pro چه جور بخشيه تو فيفا؟منظورت از accolplish arena چيه عزيزم؟به استاديوم مربوطه؟شما با xb بازي ميكني؟لايو رفتي؟
يه سوال اكثر حرفه ايها شما ها sprit analog ميزارين ابشنو؟تاكتيكال ديفنس ميزارين؟
کریس جان این پچ واسه برطرف کردن لگ بازیو تو چه ویتدوزی نصب کردی؟ من تو 7 نتونستم نصب کنم موقع باز شدن برنامه regenerator ارور نت فریم ورک میده ،نت فریم نصب میکنم بازم ارور میده. تو تو ایکس پی نصبیدی؟ (بهت پیام خصوصی هم دادم)
Last edited by Behnam_o2; 02-10-2011 at 16:01.
پس در صورت off بودن همون حالت کلاسیک رو داره؟
اگه On کنی میزان سرعت بازیکنت به میزان فشار دادن RS بستگی داره یعنی هر چی بیشتر فشار بدی به همون اندازه میدوه بازیکنت !
کلا تو فیفا 12 بازیکنی که توپ رو میگیره سرعتش از بازیکنی که توپ نداره کمتره
سلام رفقا. سی دی کی ارجینال فیفا 12 را ازکجا تهییه کنم؟i
آرمین نگفتی چند چند درهم کوبیده شدی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)