تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 153 از 461 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بچه ها "ال تی پلاس" یعنی چی ؟

میشه یکی توضیح بده !!!
    عزیزم اینجا جاش نبود ! خلاصه بگم LT یه نوع Firmware هست که توسط هکر ها واسه Xbox ساخته میشه تا بتونن بازی های کپی رو ، رو دستگاه اجرا کنن . الان جدید ترین ورژن اون 1.91 هست قراره به همین زودی 2.00 بیاد

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

لگ همون تیک داشتن و افت فریم تو بازی..
    کسایی که این مشکلو داشتن این پچو نصب کردن؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب بالاخره دیشب بازی رو گذاشتم توی دستگاه و خوشبختانه مشکلی نداشت با ال تی پلاس 1.9 فقط یه آپدیت ناقابل کرد داشبورد رو که ap2.5 رو فعال کرد اینم که اصلا مهم نیست چون فعلا هیچ بازی که AP2.5 داره ازی نمی کنم...

اولین کاری که انجام دادم یه بازی با اسپانیا انجام دادم پرتغال رو بردم اچیومنتای جالب هم داره بازی... بعد از اون ویرتوال پرو رو ایجاد کردم و کل اکامپلیشمنت های آرنا رو گرفتم و بعد با همین پرو کریر رو آغاز کردم تا ساعت دو شب نمی تونستم پا شم بخوابم حس عجیبی می ده بهم بازی درست حسی که از بازی کردن فیفا 11 می گرفتم سیستم دفاعی سخت هم خیلی خوبه چون دیگه احساس بچه بازی به آدم دست نمیده امیدوارم با باز کردن زیاد توانایی لازم رو بدست بیارم دفاع کردن توی فیفا از حمله کردن بیشتر فاز میده...دمو یکم مشکل ریسپانس تایم داشت ولی الان حل شده کاملا...

4. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لگ همون تیک داشتن و افت فریم تو بازی..
    کسایی که این مشکلو داشتن این پچو نصب کردن؟؟
      محتوای مخفی: ree 
    آره
    واسه من که خوب شد
    ثابت رو 30
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب بالاخره دیشب بازی رو گذاشتم توی دستگاه و خوشبختانه مشکلی نداشت با ال تی پلاس 1.9 فقط یه آپدیت ناقابل کرد داشبورد رو که ap2.5 رو فعال کرد اینم که اصلا مهم نیست چون فعلا هیچ بازی که AP2.5 داره ازی نمی کنم...

اولین کاری که انجام دادم یه بازی با اسپانیا انجام دادم پرتغال رو بردم اچیومنتای جالب هم داره بازی... بعد از اون ویرتوال پرو رو ایجاد کردم و کل اکامپلیشمنت های آرنا رو گرفتم و بعد با همین پرو کریر رو آغاز کردم تا ساعت دو شب نمی تونستم پا شم بخوابم حس عجیبی می ده بهم بازی درست حسی که از بازی کردن فیفا 11 می گرفتم سیستم دفاعی سخت هم خیلی خوبه چون دیگه احساس بچه بازی به آدم دست نمیده امیدوارم با باز کردن زیاد توانایی لازم رو بدست بیارم دفاع کردن توی فیفا از حمله کردن بیشتر فاز میده...دمو یکم مشکل ریسپانس تایم داشت ولی الان حل شده کاملا...
    Virtual pro چه جور بخشيه تو فيفا؟منظورت از accolplish arena چيه عزيزم؟به استاديوم مربوطه؟شما با xb بازي ميكني؟لايو رفتي؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

يه سوال اكثر حرفه ايها شما ها sprit analog ميزارين ابشنو؟تاكتيكال ديفنس ميزارين؟

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

محتوای مخفی: ree 
    آره
    واسه من که خوب شد
    ثابت رو 30
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کریس جان این پچ واسه برطرف کردن لگ بازیو تو چه ویتدوزی نصب کردی؟ من تو 7 نتونستم نصب کنم موقع باز شدن برنامه regenerator ارور نت فریم ورک میده ،نت فریم نصب میکنم بازم ارور میده. تو تو ایکس پی نصبیدی؟ (بهت پیام خصوصی هم دادم)
    Last edited by Behnam_o2; 02-10-2011 at 16:01.

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه On کنی میزان سرعت بازیکنت به میزان فشار دادن RS بستگی داره یعنی هر چی بیشتر فشار بدی به همون اندازه میدوه بازیکنت !
    پس در صورت off بودن همون حالت کلاسیک رو داره؟
    کلا تو فیفا 12 بازیکنی که توپ رو میگیره سرعتش از بازیکنی که توپ نداره کمتره

در آغاز فعالیت amir9898's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام رفقا. سی دی کی ارجینال فیفا 12 را ازکجا تهییه کنم؟i

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آرمین نگفتی چند چند درهم کوبیده شدی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •