تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 153 از 503 اولاول ... 53103143149150151152153154155156157163203253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,521 به 1,530 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام به همگی بچه ها مگه کارتون طوسی ها تقلبی هستن من که تا حالا از هرکی پرسیدم گفتن فقط یه نوع پی1 تو بازار اونم چینی البته با لیبل چین گوشی من لیبلش تمام اطرافش بریدگی داره یعنی شیار داره تا اگه بنا به کندن باشه کلا کنده شه در ضمن باتریش چینی فابریکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها خواهش میکنم اگه گوشی پی 1 تقلبی داره داره واسه آشنایی کسایی که میخوان بخرن مشخصات یا عکسی از مدل تقلبیش بذارین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من جدیدا یه مشکل برا گوشیم پیدا شده اونم اینه که قبلا که گوشیمو به کامیوتر وصل میکردم از طریق usb شارژ میشد ام الان نمیشه چیکار کنم[/QUOTE][/QUOTE]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چه طور میتونم بچه ها تو اینجا برنامه بذارم

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای hossein2801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Nexus

پيش فرض

من قبلا گوشیمو با اینترنت آپدیت کردم این قسمتو نداشت
    جدیدا با باکس فلشش زدم موقع تماس یه علامت تعجب اومده نوشته نوار وضعیت و یه سیستم رمز گذاری داره
    این چیه؟

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان این بلوتوس گوشیم فکر کنم مشکل پیدا کرده از گوشی های دیگه که Serch میزنن گوشیمو پیدا نمیکه حالت Hiden شده اما تنظیماتش فکر کنم درست باشه! توی گوشی که hiden نیستش

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

دوست عزیز alb1632،
    برای اضافه کردن مطلب به پستتون از دکمه ویرایش استفاده کنید و از ارسال چند پست پشت سر هم خودداری کنید.

دوست عزیز g.reza23،
    برای ارسال مطلب از انداره فونت معمولی استفاده کنید.مطمئن باشید دوستان میتونن بخونن.

داره خودمونی میشه majid134's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه منظورت منم ! بهتر اینو بدونی که من همه ی پستای قبلی این تاپیک خوندم .
    برای اطمینانم بگم که کسی که از پرشین بوی یاد کرد من بودم چون اون بود که همه پستارو با دقت می خوند و فرق بین پست تکراری با جدید می فهمید( به استثناء بعضی از دوستان) !!!!!!!!
    حالا شما جواب این پست نمی دونی دلیل نمی شه که بگی من پستای قبلی رو نخوندم !!!!!!
    حالا میرسیم به مشکله من که دلیل طرح کردنشون این بود که :
    از اونجا که در پستهای 90 به این ور مشکل no name با مشکل باتری پیش اومد (همون موضوع که باتری های جدید با رو کش پلاستیکی وارد بازار شد در حالی که باتری های قدیمی با دور فلزی تو بازار بود . حالا چرا من مشکل ???_bst طرح کردم اینه که تو gsm.ir برای باتری p1i =bst_37 زده بود. در حالی که اصل باتری p1i با 40_bst
    معرفی شده ؟
    یه مشکل دیگه اینکه چرا کارتنا با هم فرق داره کارتن اصلی p1i رنگی در حالی که تو بازار تعداد کمی هستش که رنگی باشه !! اکثرا طوسین .؟
    حال من چرا اینقدر حساسیت به خرج میدم ؟
    چون من این پولا رو از سر راه یا از بابا جونم نگرفتم که همینجوری خرج گوشی کنم که بعدا تقلبی در بیاد پولم هروم شه(راستش قبلا پرشین بوی مفصل در باره ی این موضوع که نباید پول اضافه به اونوریا داد کاملا با افرادی که مثل بعضیا فکر میکردن توضیح داده ...برید بخونید .). شما رو نمیدونم ...
    بعد من سعیم اینه که با درست انتخاب کردن هم می تونم تو این کلوپ خوب پست بدم هم از تجربه ی من بقیه ی دوستان استفاده کنن چون هدفمون گروهی کار کردنه . نه این که بیایم این جا واسه دزدی اطلاعات !!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این رو فقط برای نمونه می گم برای روشن شدن مطلب.

1 - هر برنامه اي كه بخواي نصب كني ميپرسه كه اين برنامه قابل اطمينان نيست ( is untrusted ) چكار بايد بكنم ؟
    2 - زبان گوشي چه جوري عوض ميشه ؟ تو قسمت تغيير زبان گوشي من فقط انگليسيه ولي گوشيم فارسي رو كامل ساپورت ميكنه . چه كار كنم ؟
    ممنون
    جوابش قبلا داده شده :

معمولا هر برنامه ای که بخواد بر روی سیستم UIQ 3 نصب بشه اول باید از طرف خود UIQ تایید شده باشه وگرنه
    وقتی بخواهید برنامه ای رو در گوشی نصب کنید بهتون اخطار داده میشه.

به همین دلیله که خیلی از برنامه های باید ساین بشند و یا ساین شده باشند. این عمل ساین کردن یعنی اینکه
    اون برنامه مشکلی نداره و میتونه بر روی گوشی نصب بشه. و معمولا هر برنامه ساین شده ای هم بر روی همه
    گوشی های همنوع خودش نصب نمیشه چون شماره هر گوشی با هر گوشی دیگه فرق میکنه.

به همین دلیل تا حالا حتی 1 دونه ویروس هم برای سیستم UIQ 3 وجود نداره. حتی اگر هم وجود داشته باشه
    نمیتونه در گوشی خرابکاری رو ایجاد کنه چون ویروسها که نمیتونند به تایید شرکت یو آی کیو برسند.... میتونند؟

نصب آنتی ویروس بر روی گوشی های UIQ3 فقط باعث پایین اومدن سرعت گوشی میشه.

به هر حال شما فقط برداشت خودتون رو می کنید.

در خوندن پست قبلی شکی نیست آخه خوندن داریم تا خوندن!!! در ثانی مگه من گفتم پولت و چی جوری باید خرج کنی !!! ماشا

ا.. به نظر میاد آدم باهوشی هم هستی و کسی نمی تونه سرت کلاه بزاره. کلا متوجه جوابت نشدم . منظورت از دزدی اطاعات

رو شفاف تر توضیح بدین؟؟؟

یه نکته دیگه اینکه فکر نمکنم بزرگ کردن فونت تاثیری در جواب گرفتن بهتر داشته باشه.!!!
    Last edited by majid134; 14-05-2008 at 07:56.

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

1 - هر برنامه اي كه بخواي نصب كني ميپرسه كه اين برنامه قابل اطمينان نيست ( is untrusted ) چكار بايد بكنم ؟
    2 - زبان گوشي چه جوري عوض ميشه ؟ تو قسمت تغيير زبان گوشي من فقط انگليسيه ولي گوشيم فارسي رو كامل ساپورت ميكنه . چه كار كنم ؟
    ممنون
    اقا majid134 عزیزم این پست بالایی که میبینی ماله من نیست این واسه ali_naserifar .... اره عزیزم ...
    شما 2 صفحه قبلو خوب نمی خونید ... بعد طلب کار هستین که ما همه ی پست هارو خوب نخود یم....؟خودت قضاوت کن عزیزم .....
    بگزریم هدف من کمک گرفتن بود ولی انگار ............ آره ....!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستش تو 70 صفحه قبل یه همچین جریانی پیش امد که من نمی خوام دوباره پیش بیاد ....
    از دوستانم خواهش میکنم که سعی نکنن انجوری شه اگه با ور ندارید برید بخونید ..........!!!!!

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

سلام بر همه ی دوستان پی وان
    بالاخره من هم p1i دار شدم .
    امروز رفتم از علائدین خریدم .
    ولی اینم بگم که از نوع no name هستش . هر چی گشتم همه میگفتن chine ولی نبود .؟
    راستی باطریش فلزیه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •