شما اگه با اين سيستم تاكتيكال ديفنس نمي تونيد بازي كنيد چرا دفاع رو به حالت كلاسيك و قديميش بر نمي گردونين. اونجوري دقيقا ميشه مثل فيفا هاي قبل و PES
شما اگه با اين سيستم تاكتيكال ديفنس نمي تونيد بازي كنيد چرا دفاع رو به حالت كلاسيك و قديميش بر نمي گردونين. اونجوري دقيقا ميشه مثل فيفا هاي قبل و PES
من هر کاری میکنم توی پنالتی گرفتن دربازه بانم جهش نمی کنه آنالوگ سمت راست رو هم که به چپ یا راست میدم باز خبری از پریدن نیست . چی کار کنم ؟
رفیق جان هرکی دوست داری بگو چطوری
تونه خدا بگو پدر دستم دراومد ما که مثل شما حرفه ای نیستیم
سلام
کمی سخته ولی با بازی کردن دستت میاد تازه اینطوری جذابیت بیشتر هم میشه ولی فکر کنم توی مای فیفا یا توتریال (بگرد تو صفحه اول ) پیدا میکنی یه تمرین درباره نحوه دفاع کردن داره اونجا بهتر میتونی دفاع رو یاد بگیری
من که ار تی رو نگه میدارم و تو بهترین زمان دایره یا سانتر رو میزنم و توپ میگیرم
اونجا بهتر نوشته
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
یکی به من روش دقیق سانتر کردن رو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
بايد توي منوي Setting بري قسمت Controller Setting . اونجا آخرين گزينه Defending هست كه بايد اونو به جاي Tactical defending بزاري روي Legacy defending.
اينجوري سيستم دفاع مثل ورژن هاي قبل و Pes ميشه.
لیــــــــــــــــــــگ ایران (جام خلیــــــــــــــــــــــ ـج همیــــــــــــــــــــــ شه فــــــــــــــــــــارس) رو هم داره یا نه؟
دکمه Back رو بزن !
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
نه عزیزم نداره !
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
اگه On کنی میزان سرعت بازیکنت به میزان فشار دادن RS بستگی داره یعنی هر چی بیشتر فشار بدی به همون اندازه میدوه بازیکنت !
بچه ها "ال تی پلاس" یعنی چی ؟
میشه یکی توضیح بده !!!
باید با شوک بپری نه با جهت ها
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
عزیزم باید با پای موافق سانتر کرد با نانی از سمت چپ سانتر کردم ولی زد توپ رو بیرون
سانتر مانند همون pes هستش فقط دکمه ی سانتر رو بگیر شدت ضربه رو تنظیم کن بعدش درست سانتر میکنه اگه پشت به دروازه یا کج نباشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)