چی چی دار شدی؟!
چی چی دار شدی؟!
EDGE منظور دوستمونه .فارسیشو ترجمه کرد!!!!
GPRS بهینه شده رو بهش میگن EDGE
سلام
من مودم HSDPA خریدم . سیم کارت ایرانسلم هم گذاشتم توش . اما از اینترنت خبری نیست !!
باید تنظیمات خاصی روی این دستگاه انجام بدم ؟ ممنون میشم که بهم کمک کنید . من مسافرم و شدیدا به این سیستم احتیاج دارم .
درود/
سلام. ببخشید کلاً این EDGE چی هست؟ چجوری فعال میشه؟!
مرسی
وقت خوش././././././././././././././.
عزیزم مودم hsdpa مال موبایل نسل سوم هست باید صبر کنید اپراتور سوم بیاد
ایرانسل و همراه اول نسل دوم هستند.
تو پست اول کامل توضیح داده شدهسلام. ببخشید کلاً این EDGE چی هست؟ چجوری فعال میشه؟!
ولی به طور مختصر. همونطور که پست بالا هم گفتم آنتن های بهینه شده ی GPRS که قادرن تا سرعت 300 کیلوبیت در ثانیه دانلود و 100 کیلو بیت آپلود کنن . واسه همین تبدیل شده به EDGE
برای ایرانسل با توجه به تعرفه هایی که وجود داره و در پست اول هم هست باید اون مقدار شارژ رو داشته باشین و کد رو بزنین تا بسته ی مورد نظر فعال بشه و به صورت محدود برای بسته های محدود و به صورت نامحدود برای بسته های نامحدود از اینترنت استفاده کنید!!
حذف....................................
Last edited by Milad4171; 04-11-2010 at 14:11. دليل: تکراری......
درود. ممنون. خوندم پست های اول رو. ولی فکر کنم فقط تو مرکز استان ها فعال باشه، نه؟!
وقت خوش././././././././././././././.
چیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی!!!؟ 300 تا دان؟!؟!؟!؟ 100 آپ؟!؟!؟! مطمئنید؟!
Last edited by z0diac; 04-11-2010 at 15:05.
نه. ارتباطی نداره. بچه ها الان جاهای مختلف تو مناطق مختلف زندگی میکنن و راضی هم هستن! بهر حال بهتر از دیال آپ هست!! سرعت دانلود هم میانگین 4 برابره دیال آپه!
درود/
مرسی. خوب من گوشی n86 هست. وقتی با بلوتوث وصل میشم به اینترنت خیلی پاینه. این EDGE رو هم..
کلا میشه بگی چیکار کنم؟!
مرسی رفیق
وقت خوش./././././././././././././././.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)