تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 151 از 461 اولاول ... 51101141147148149150151152153154155161201251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,501 به 1,510 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام بچه ها من فیفا 12 امروز 9 مهر یکی از شرکت هایی به نام زرین لوح نقره ای خریدم برای (pc)ولی از فیفا 11 گرافیکش پابه نظرم پایین تره و کلا بازی باهاش سخته نمیشه توپ گرفت یا رفت جلو و کلا مزخرفه اگه این پس کو این همه تعریفی که میکردن از 12
    لطفا به خصوصی جواب بدین چو ممکن تایپیک رو گم کنم
    مرسی منتظرم
    فیفا واسه حرفه ای ها هسش pes واسه آماتورا! از اونجایی ک تو ایران ملت بیشترشون اماتورن عاشق pes هسن!
    کافبه ب امتیازا نیگا کنین!

2. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خوب دوستان من چون بلد نیستم کیبورد رو تنظیم کنم روی word class نه تا از tevez و dzeko خوردم نابودم کردن یکی محبت کنه بگه چطور کیبورد رو میتونم دکمه هاشو تنظیم کنم داخل fifa setup هم تنظیمات دسته فقط دیدم
    اما پاسخ شماها
    اول اینکه برای شوت محکم کافیه با یک بازیکن شوت زن یبار از پشت 18 قدم شوت کنی تور رو پاره کنی که من با نانی زدم محکم نزد آرام زد گوشه دروازه که تنها گل بازیم بود.
    دوم اینکه اونا که مشکل توپ گیری دارن باید اینجوری در نظر بگیرن خودشونو که تو فوتبال واقعی میری جلوی اونی که میخواین ازش توپ بگیرید وای می ایستید(فلش های حرکت در بازی)و بعدش به سمت پای بازیکن هجوم میبرید(دکمه پاس)و بعدش توپ رو با زدن توپ حریف میگیرید(دکمه ی شوت)
    به همین راحتی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر من این بازی یکی دو تا مشکل تا حالا داشته
    اون هم اینه که سرعت بازی زیاده و به نظر طبیعی نیست...البته این روند زمانی شدت بیشتری پیدا میکنه که تیم تحت کنترل Cpu بخواد حمله کنه
    حملات تیم های مختلف خیلی سریع صورت میگیره که غیر منطقیه...تیم ها خیلی سریع از فاز دفاع به حمله میرسن
    تا اونجایی که من دیدم اکثر نفوذهای تیم های تحت کنترل Cpu از کناره ها انجام میشه.

البته فیفا 12 نقاط قوت زیادی داره...ولی این قسمت حملات تیم های حریف یک کم به نظر من آزار دهنده است و طبیعی نیست

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دروازبان چرا نمیپره موقع پنالتی زدن؟

---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

تکلا ایراد دارن ،نمیگیرن ! وقتی تکل میزنی پا میخوره ب بازیکن ولی نمیندازتش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سیستم دفاعی جدید جلوی cpu به جز اعصاب خوردی چیزی نداره!
    چون یه جورایی الکی سختش کردن!بعضی وقتا فکر میکنم cpu تقلب میکنه.(مخصوصا تو اسلاید تکل)
    همین سیستم تو pes هم هست که نمیشه یه دکمه رو گرفت تا خود کامپیوتر توپ رو بگیره ولی خیلی راحتتره!
    به نظرم تنها برتری pes همین سیستم دفاعیه که البته این برتری فقط برای بازی با کامپیوتر هست!
    اینم بگم که من تو فیفا 11 فقط با jucky دفاع میکنم و وقتی نزدیک بازیکن حریف میشدم توپش رو میزنم!(یعنی کاملا شبیه مدل دفاعی pes)
    ولی فکر کنم سیستم دفاعی جدید تو بخش آنلاین و بازی با player خیلی عالی باشه و لذت بازی رو چند برابر کنه!
    چون هم امکان دریبل بیشتر میشه و هم به واقعیت نزدیکتر!
    من تا هفته دیگه cdkey میگیرم تا آنلاین بزنم چون حوصله ندارم 2 ساعت وایسم تا کامپیوتر توپ رو لو بده!
    البته من خیلی بازی نکردم تا به سیستم جدید عادت کنم و ممکنه به زودی نظرم عوض بشه!

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

سلام.
    چه طوری میشه تو حین بازی فلشو آورد رو سرِ دروازه بان و کنترل دروازه بانو بدست گرفت؟
    با دسته بازی می کنم...

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این سیستم دفاعی جدید جلوی cpu به جز اعصاب خوردی چیزی نداره!
    چون یه جورایی الکی سختش کردن!بعضی وقتا فکر میکنم cpu تقلب میکنه.(مخصوصا تو اسلاید تکل)
    همین سیستم تو pes هم هست که نمیشه یه دکمه رو گرفت تا خود کامپیوتر توپ رو بگیره ولی خیلی راحتتره!
    به نظرم تنها برتری pes همین سیستم دفاعیه که البته این برتری فقط برای بازی با کامپیوتر هست!
    اینم بگم که من تو فیفا 11 فقط با jucky دفاع میکنم و وقتی نزدیک بازیکن حریف میشدم توپش رو میزنم!(یعنی کاملا شبیه مدل دفاعی pes)
    ولی فکر کنم سیستم دفاعی جدید تو بخش آنلاین و بازی با player خیلی عالی باشه و لذت بازی رو چند برابر کنه!
    چون هم امکان دریبل بیشتر میشه و هم به واقعیت نزدیکتر!
    من تا هفته دیگه cdkey میگیرم تا آنلاین بزنم چون حوصله ندارم 2 ساعت وایسم تا کامپیوتر توپ رو لو بده!
    البته من خیلی بازی نکردم تا به سیستم جدید عادت کنم و ممکنه به زودی نظرم عوض بشه!
    بله فقط کافیه مقابل بارسلون بازی کنید یا باید دسته رو بشکونید تا توپو بگیرید یا شانسی خودشون توپ رو لو بدن
    اگه دوستان کمک نکنن و راهنمایی نکنن فکر کنم امسال علیرغم میل باطنی باید سوئیچ کنم رو pes
    شوخی نیست من پدر دسته رو در میارم تا توپ بگیرم
    حیف حیف...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دزسته دفاع کردن سخت شده ولی خیلی عالیه
    فقط یه سوال چطوری سانتر دقیق و پاس تو عمق دقیق بدم تو این دو تا مشکل دارم یکی بگه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن
    آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو کجا بریزم تا لگ از بین بره بلد نبودم
    تو ویرایش نقل قول بزارم
    Last edited by sabar; 02-10-2011 at 09:24.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام
    دزسته دفاع کردن سخت شده ولی خیلی عالیه
    فقط یه سوال چطوری سانتر دقیق و پاس تو عمق دقیق بدم تو این دو تا مشکل دارم یکی بگه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن
    آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینو کجا بریزم تا لگ از بین بره بلد نبودم
    تو ویرایش نقل قول بزارم
    پوشه ی game رو بده به نرم افزار بعد نرم افزار رو باز کن هر سه تاشو نصب کن یعنی دکمه ی Go رو بزن
    IT's OK LET's Go

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعضی وقت ها Speed بازی رو میزاریم Slow ولی اصلا اتفاقی نمیفته!
    نکته ای که کشف کردم فیفا به قطعات سخت افزاری خیلی حساسه با یه سیستم Core i5 تست کردم سرعت بازیرو دقیقا همون چیزیه که میخوایم سرعت Slow واقعا خیلی جالبه فوتبال واقعی و فکری رو تداعی میکنه ولی با سیستم های پایینتر اصلا Slow یا Fast خیلی مشکل دارند
    نمیدونم چرا
    حتما چند دست فیفا 12 رو Slow واقعی بازی کنید دیگه سراغ Normal و Fast نمیرید

13. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •