فیفا واسه حرفه ای ها هسش pes واسه آماتورا! از اونجایی ک تو ایران ملت بیشترشون اماتورن عاشق pes هسن!
کافبه ب امتیازا نیگا کنین!
فیفا واسه حرفه ای ها هسش pes واسه آماتورا! از اونجایی ک تو ایران ملت بیشترشون اماتورن عاشق pes هسن!
کافبه ب امتیازا نیگا کنین!
خوب دوستان من چون بلد نیستم کیبورد رو تنظیم کنم روی word class نه تا از tevez و dzeko خوردم نابودم کردن یکی محبت کنه بگه چطور کیبورد رو میتونم دکمه هاشو تنظیم کنم داخل fifa setup هم تنظیمات دسته فقط دیدم
اما پاسخ شماها
اول اینکه برای شوت محکم کافیه با یک بازیکن شوت زن یبار از پشت 18 قدم شوت کنی تور رو پاره کنی که من با نانی زدم محکم نزد آرام زد گوشه دروازه که تنها گل بازیم بود.
دوم اینکه اونا که مشکل توپ گیری دارن باید اینجوری در نظر بگیرن خودشونو که تو فوتبال واقعی میری جلوی اونی که میخواین ازش توپ بگیرید وای می ایستید(فلش های حرکت در بازی)و بعدش به سمت پای بازیکن هجوم میبرید(دکمه پاس)و بعدش توپ رو با زدن توپ حریف میگیرید(دکمه ی شوت)
به همین راحتی
به نظر من این بازی یکی دو تا مشکل تا حالا داشته
اون هم اینه که سرعت بازی زیاده و به نظر طبیعی نیست...البته این روند زمانی شدت بیشتری پیدا میکنه که تیم تحت کنترل Cpu بخواد حمله کنه
حملات تیم های مختلف خیلی سریع صورت میگیره که غیر منطقیه...تیم ها خیلی سریع از فاز دفاع به حمله میرسن
تا اونجایی که من دیدم اکثر نفوذهای تیم های تحت کنترل Cpu از کناره ها انجام میشه.
البته فیفا 12 نقاط قوت زیادی داره...ولی این قسمت حملات تیم های حریف یک کم به نظر من آزار دهنده است و طبیعی نیست
دروازبان چرا نمیپره موقع پنالتی زدن؟
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
تکلا ایراد دارن ،نمیگیرن ! وقتی تکل میزنی پا میخوره ب بازیکن ولی نمیندازتش!
این سیستم دفاعی جدید جلوی cpu به جز اعصاب خوردی چیزی نداره!
چون یه جورایی الکی سختش کردن!بعضی وقتا فکر میکنم cpu تقلب میکنه.(مخصوصا تو اسلاید تکل)
همین سیستم تو pes هم هست که نمیشه یه دکمه رو گرفت تا خود کامپیوتر توپ رو بگیره ولی خیلی راحتتره!
به نظرم تنها برتری pes همین سیستم دفاعیه که البته این برتری فقط برای بازی با کامپیوتر هست!
اینم بگم که من تو فیفا 11 فقط با jucky دفاع میکنم و وقتی نزدیک بازیکن حریف میشدم توپش رو میزنم!(یعنی کاملا شبیه مدل دفاعی pes)
ولی فکر کنم سیستم دفاعی جدید تو بخش آنلاین و بازی با player خیلی عالی باشه و لذت بازی رو چند برابر کنه!
چون هم امکان دریبل بیشتر میشه و هم به واقعیت نزدیکتر!
من تا هفته دیگه cdkey میگیرم تا آنلاین بزنم چون حوصله ندارم 2 ساعت وایسم تا کامپیوتر توپ رو لو بده!
البته من خیلی بازی نکردم تا به سیستم جدید عادت کنم و ممکنه به زودی نظرم عوض بشه!![]()
سلام.
چه طوری میشه تو حین بازی فلشو آورد رو سرِ دروازه بان و کنترل دروازه بانو بدست گرفت؟
با دسته بازی می کنم...
بله فقط کافیه مقابل بارسلون بازی کنید یا باید دسته رو بشکونید تا توپو بگیرید یا شانسی خودشون توپ رو لو بدن
اگه دوستان کمک نکنن و راهنمایی نکنن فکر کنم امسال علیرغم میل باطنی باید سوئیچ کنم رو pes
شوخی نیست من پدر دسته رو در میارم تا توپ بگیرم
حیف حیف...
سلام
دزسته دفاع کردن سخت شده ولی خیلی عالیه
فقط یه سوال چطوری سانتر دقیق و پاس تو عمق دقیق بدم تو این دو تا مشکل دارم یکی بگه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن
آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرداینو کجا بریزم تا لگ از بین بره بلد نبودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو ویرایش نقل قول بزارم
Last edited by sabar; 02-10-2011 at 09:24.
پوشه ی game رو بده به نرم افزار بعد نرم افزار رو باز کن هر سه تاشو نصب کن یعنی دکمه ی Go رو بزن
IT's OK LET's Go
بعضی وقت ها Speed بازی رو میزاریم Slow ولی اصلا اتفاقی نمیفته!
نکته ای که کشف کردم فیفا به قطعات سخت افزاری خیلی حساسه با یه سیستم Core i5 تست کردم سرعت بازیرو دقیقا همون چیزیه که میخوایم سرعت Slow واقعا خیلی جالبه فوتبال واقعی و فکری رو تداعی میکنه ولی با سیستم های پایینتر اصلا Slow یا Fast خیلی مشکل دارند
نمیدونم چرا
حتما چند دست فیفا 12 رو Slow واقعی بازی کنید دیگه سراغ Normal و Fast نمیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)