دریغ از یک کیلوبایتراستش من با همراه اول هم تونستم Upload کنم![]()
دریغ از یک کیلوبایتراستش من با همراه اول هم تونستم Upload کنم![]()
حذف شود .................................
Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:33.
از دیشب هر چند دقیقه یه بار قطع میشه ... :\
دیشب و پس پریشب واسه من از حدودای 9 شب تا 6-7 صبح قطع بود... دیشب ساعت 3 نصفه شب زنگ زدم 700 گفتش که شبکه با اختلالات دچازه و تا فردا درست میشه...! این اختلالات واقعاً چقدر زیاد پیش میان.....
شبا بین ساعت 8-9 تا 12-1 از بس ترافیک زیاد میشه هی زرت زرت قطع میشه.... دهن ما رو .......*
منم روز اول که تست کردم فوقش 2 ساعت آن بود
یادمه اون اوایل شب سیستم رو میگذارم رو دانلود صبح پا میشدم تموم شده بود. البته اون موقع هنوز BTS های محله مون درست نشده بود .دیگه حداکثر با 8 دانلود داشتم!!
من که پرسیدم اونا هم میگن شبکه شلوغ شده!!!
البته یکم قبول دارم حرفشون رو. پهنای باندی که واسه ی این موضوع اختصاص دادن خیلی کمه!! و الا شما باید واقعا با 200 وصل بشین و واقعا باید ثانیه ای 200 کیلو دانلود کنین!!!
تا نیم ساعت قبل قطع بود .. :\
سرعت اش هم فعلا پایینه ...
من پینگ ام تا ایرانسل قبلا میانگین 240 بود ولی الان روی 660 هست !
منم با گوشی N70 نوکیا بین 16تا22 دانلود دارم.البته تا 30 هم میره.شبانه فعال کردم...میگن از 11شب تا 6 صبح...اما در واقع تا 9 صبح دانلود میکنه..اهواز هم میشینم...تا اینو دارم..دیگه هیچ نیازی به هیچ نوع دیگه ای از اینترنت دارم..عند حال..
خیلی ایرانسل افتضاح شده دیروز کلا قطع می شد و بار اخر دیگه هم وصل نشد امروز اخرین روز استفاده منه.همراه اول چجوریه؟
من از همراه اول تو اهواز استفاده می کنم
هرچند سرعت لود صفحات کم هست (فکر کنم به خاطر پینگ بالا باشه) ولی با این حال سرعت دانلود خیلی بد نیست و خوبه
اصلا اون مشکلاتی هم که شما باهاش دارین ندارم. فقط تو بعضی از روزهای خاص کلا قطع میشه.
به نظرم در حال حاضر همراه اول از ایرانسل خیلی بهتره![]()
بچه ها من امروز اج دار شدم و سرعتم از 5 رفت روی 26.دارم بال در میارم. دم ایرانسل گرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)