اگه باز هم نتونستی ردش کنی درجه سختی بازی کم و زیاد میشه یدونه بیار پایین و بزار روی اسون ، اون موقع سریع کشته میشه
بعد برگردون سر جاش
اگه باز هم نتونستی ردش کنی درجه سختی بازی کم و زیاد میشه یدونه بیار پایین و بزار روی اسون ، اون موقع سریع کشته میشه
بعد برگردون سر جاش
سلام
اقا من همون اول بازی گیر کردم...اونجا که میرن تو کلوپ و اینا رو گروگان میگیرن...بعد از اینکه همه متجاوزین() رو میکشم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد...هیچ کدوم از درا باز نمیشن که برم دنبال شون...
یه عکس از بازی بزار تا دقیق بگم کجا باید یری
با سلام .من نمیدونم کجای بازیه ولی بعد از یک مهمانی فسق و فجور دار توی کشتی یه چندتایی را کشتم و موتورهای کشتی منفجر شد و هیچ دری هم باز نمیشه و مکس خفه میشه میشه راهنماییم کنیید
دو تا فلکه هستش باید بازشون کنی تا دریچه هوا باز بشه
دوستان یه سوال. این بازی جایی داره که بشه با کاراکتر مکس پین 1 و 2 بازی کرد؟؟؟؟
دوست عزیز شما اصلا" این بازی رو بازی کردی؟
تو مکس پین 1و2و3 کاراکتر 1 نفره و اونم مکس پین هست!(حالا قضیه روشن تر شد؟)
اگه منظورت اینه ک به قدیم برگرده ، نه همچین چیزی نمیشه!
اتفاقا چند تا فلش بک داره مکس
در ضمن بله میشه با شخصیتهای 1 و 2 بازی کرد.اونم تو بخش مالتی پلیر
منم میدونم چند تا فلش بک داره اما اونا در حد 1 ماه 5 ساعت 3 سال هستن نه 20 سال و 10 سال !
ههه شما چه با نمکی. اتفاقا تمومش کردم. در ضمن منظور من لباسشه آقای زرنگ. برای اینکه بدونی میگم کلمه کاراکتر فقط اسم نیست. شامل لباس و مدل مو و ریش و حتی یه زخم رو گوشه لب هم میشه... شما اول از چند نفر میپرسیدی بعد پست میدادی بهتر بود. اینجوری سنگین تر بودی. OK؟ (حالا قضیه روشن تر شد؟)
اآها چون من فک کردم شاید Single هم بشه انتخابشون کرد گفتم بپرسم. بهر حال ممنون رفیق...تفاقا چند تا فلش بک داره مکس
در ضمن بله میشه با شخصیتهای 1 و 2 بازی کرد.اونم تو بخش مالتی پلیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)