نه عزیزم اگه 1.9 نداشته باشی فریمور میپره ! این آپدیته 1.9 رو شناسایی نمیکنه !
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
برو تو Setting > Match commentary
نه عزیزم اگه 1.9 نداشته باشی فریمور میپره ! این آپدیته 1.9 رو شناسایی نمیکنه !
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
برو تو Setting > Match commentary
میگم راه حل نداره که به صورت رندم خودش انتخاب کنه هر بازی رو که چه کسی گزارش کنه؟
کسی توضیحی نداره؟
sسلام دوستان این گزینه 1 این آقا دقیقا برعکسش مشکل من هست یعنی توپ خیلی کنده چی کار کنم سریع شه.... باتشکر
چرا دیگه سه تا گزینه داره یکی مارتین تیلر یکی اون یکی دیگه اسمش یادم نیست خوشم میاد ازش یکی هم رندم !
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
Game speed رو بذار رو Fast ببین مشکلت حل میشه ؟
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
خصوصیات اون بازیکن هست مثل قدرتی بودن تکنیکی بودن !
سلام
بچه ها فیفا جدید اینطوریه از قبل که بدتر صلا نمیشه توپ و گرفت رفت جاو پاس غیر دقیق ...... درسته؟![]()
سلام بچه ها من فیفا 12 امروز 9 مهر یکی از شرکت هایی به نام زرین لوح نقره ایخریدم برای (pc)ولی از فیفا 11 گرافیکش پابه نظرم پایین تره و کلا بازی باهاش سخته نمیشه توپ گرفت یا رفت جلو و کلا مزخرفه اگه این پس کو این همه تعریفی که میکردن از 12
لطفا به خصوصی جواب بدین چو ممکن تایپیک رو گم کنم
مرسی منتظرم![]()
خوب دیگه شما مثل طرفدارای PES بازی آماتور دوست دارید.
دفاع کردن که کشک نیست کلید پاس رو بگیری دیگه مطمن باشی توپ رو میگیره.
یا اینکه از هرجا RT + Shoot بزنی کنار پا یه راست بره توی دروازه
بازی هرچه سخت تر باشه برات تنوع بیشتری داره نه اینکه بازی هنوز شروع نشده بدونی ۳ تا میزنی![]()
دوستان جواب منم بدید بد نیستا .....
با سلام از دوستای گلم و تشکر از اینکه وقت می زارید سوالای منو جواب میدین ....
1- این شمارش معکوس نقل و انتقالات که می گفتن 5 ساعته جواب می دن کجاست ؟ من وقتی پیشنهاد میدم بعد از چند روز جواب میده .....
2- تو فیفا 11 بخشی به اسم player grows بود که میزان پیشرفت بازیکن رو تو آینده نشون می داد .... اینو حذف کردن ؟
تقدیم به اونهایی که میگن گرافیک پایین یا بد هستش
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------
اونا که میگن گرافیک بده یه عکس اینجوری بذارن لطفا ممنون میشم
از pes یه عکس اینجور بذارید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)