آقا تو چپتر 8 ک تو قبرستونه جایی که اسنایپره میزنه تا جای اون در بزرگه میرم ولی در باز نمیشه...چکار کنم؟
آقا تو چپتر 8 ک تو قبرستونه جایی که اسنایپره میزنه تا جای اون در بزرگه میرم ولی در باز نمیشه...چکار کنم؟
دوست عزیز شما صفحه ی قبلو مطالعه نمودید؟
بابا تا چپ ترین سنگر موجود در جلو برو (که میشه دقیقا" کنار اون نرده ها!) بعد از اون جا یه تیر خالی کن تو سر اون بنده ی خدا!![]()
Last edited by Altairezio; 28-07-2012 at 12:39.
سلام.
دوستان ببخشید تو اون بخشی که تو ساختمونی بمب گذاری میکنیم و بعدش باید فرار کنیم و ساختمون آروم آروم در حاله انفجاره!! به یه جائی میرسیم که یه نفر از اون جون سختها میاد بالا پشت بوم! و بعد تا میخوام کمی اونو بزنم ساختمون منفجر میشه و تمام ! اونجا چیکار باید کرد ؟!
هر چی گلوله داری خالی کن تو سرش !
ممنون. بله میدونم اما تا میخواتم اینکارو بکنم، کمی نزده ساختمون منفجر میشه و مرحله fail !هر چی گلوله داری خالی کن تو سرش !
من تو چپتر 11 هستم.ولی بازیش اصلا حس Max Payne 2 رو نداشت...
دوست عزیز اگه توجه کرده باشی یه امکان تو مکس پین هست که میتونید زمانو باهاش آهسته تر بکنید!
خوب درست روبه روی اون یه سکو هست شما قبل از این که اون بیاد برید اونجا و وقتی فیلمو نشون داد و اون اومد سریع سنگر بگیرید و بعد از سنگر در بیاید(با راست کلیک)بعدبا شیفت زمانو آهسکته کنید و هرچی گلوله دارید بریزید تو سرش!
البته من توصیه میکنم با 2 کولت بزنیدش!
بچه ها این بازی lanش مشکل داره ؟
چرا هر کاری میکنم نمیتونم بین پی سی و لب تاپ لن کنم ؟![]()
بازیو بالاخره تموم کردم....واقعا part 3 بازی از همه قشنگ تر بود و قسمت اخر هم از همه بیتر...
منم تموم کردم. من از مرحله اداره پلیسش خیلی خوشم اومد و اون هتلی که سرانو رو توش دیدیم( که اون دکتر خوبه رو کشت!)...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)