ممنون دوست عزیز دیروز کل علائدین را گشتم 2 جا hpm82 را داشت و hpm 90 اصلا گیر نمی یامد.
ممنون دوست عزیز دیروز کل علائدین را گشتم 2 جا hpm82 را داشت و hpm 90 اصلا گیر نمی یامد.
hamid00009 حداقل تو کمک کن ؟
تو که یه روزی مثل من بودی ؟ از کجای علائدین بخرم ؟ نهایتا چقدر راه داره ؟
ککککککککککککککککککککککککک ککککککممممممممممممممممممم ممممممممممککککککککککککککک کککککککک
هیچ کی نبود .................................................. .............................
میدونستم هیشکی منو دوست نداره .................................................. ..............
دوست عزیز من از طبقه 5 علائدین واحد 581 موبایل سیلور خریدم با گارانتی کامتل و پشت گوشیم هم لیبل مدین چین داره رم همراه گوشی هم 512 . شنیدم میگن این شرکت ها گوشی را خودشون آپگرید میکنن که دیگه مشکل آنتن دهی نداشته باشن
روی گوشی هم نوشته شده p1i
من که گوشی را خریدم گفت 24 ساعت حق تست داری آخه من از آنتن دهیش میترسیدم . راستی اینم بگم که وقتی گوشی را روشن کردم گفت زبان گوشی را انتخاب کنید منم فارسی را انتخاب کردم به این خاطر کیبورد مجازی sms ام فارسی را از اول خودش ساپورت میکرد
سلام به همگی بچه ها همه پی 1 ها وقت بلتوث گرفتن هیچگونه آلارمی ندارن یا فقط مال من اینطوریه ببخشین گ.شی من روش نوشته p1i و imei کارخونش هم دو رقم آخر قسمت اولش 01 ایا گوشیم اصلی در ضمن من با گارانتی 410000 خریدمش
اقای hamid0009 گوشی شما هم موقع گرفتن بلوتوث الارم یا هیچ صدایی نداره
سلام.کمک کمک
کمک
کمک کمک
دوباره سلام دوستان
اقا این جریان دو نوع بودن p1i حل شد یا نه جون هر کی دوست دارین جواب بدین برام حیاتی من همین امروز همه ی تاپیکارو خوندم فهمیدم که این جریان هست .
الان 3 ماه می خوام این گوشی رو بخرم هر دفه یه جریانی پیش اومده حالا که قیمتش خوبه اینجوری چیکار کنم ؟
ببینم اگه اون made in chine نباشه مشکل داره ؟
باتریاش چی با هم فرق داره ؟
اون دوستمون که قرار بود email بزنه هم خبر نداد که مارو راحت کنه؟
بعد اگه رفتم گرفتم فایرم وارشو چطوری چک کنم ؟
اگه میشه جدیدترین فایرم وارشو بذارین برام چون فردا یا پس فردا می خوام برم بخرم ؟
راستش من جوابی از سونی اریکسون دریافت نکردم.واسه این خبری از من نشد.
ظاهرا تفاوتی با هم ندارن.سری اول ساخت چین روش زده بود ولی از او به بعد دیگه نزد.
تا حالا هم ندیدم کسی از بچه ها مشکلی داشته باشه.
حالا شما خودت هم پرس و جو کن بیشتر.
به هیچ وجه se123 نگیر.
اونی رو بگیر که p1i هست.
زیاد هم نمیخواد حساسیت نشون بدی.
موفق باشی.
ممنون.من نصب کردم خوب کار میکنه.فقط یک کم کنده.ولی در کل چیز خاصی نداره!!!
راستی فریم ویرم مال خاور میانه است![]()
نه متاسفانه هیچ صدایی نمیده
اقا بازم سلام
1.کارتنش چه شکلی باشه (یعنی نوشته هاش )؟
2. این باتری جدیدا که دورش فلز ندارن خوب کار میکنن ؟
3. FIRMWAR از کجا بدونم بروزه ؟
4.CDA از کجا بدونم ماله کجاست؟
5. ودر اخر رمزی که به همه ی سونی اریکسون ها می خوره به اینم می خوره یا رمزه دیگه ای داره ؟قیمت روزم بدین که دارم میرم بخرمش تا بشم P1i با شما بشم داداش !!!!!!!!!!>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدتی هستش بحث میشه راجع به باطری سری جدید p1 . من واسه اینکه این مسئله حل بشه رفتم تو سایت اصلی sسونی اریکسون
تو این قسمت اگه ببینین باطری پی وان قوی ترین باطری شرکت هستش که روی x1 نیز همین باطری قرار داده میشه. از نظر ظاهری و نوشته ها هم عینا می تونید مقایسه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)